Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It was just starting to fall apart. » 4.

It was just starting to fall apart.

29 april 2013 - 16:56

596

10

356



4.

Heey! Het is weer lang geleden maar hier is weer een stuk!

'Het is geloof ik tijd om te gaan, Zayn. Kan ik met jou meerijden?'Onhandig stond Zayn op en knikte richting Ryuzaki's kant, grinnikend keek ik naar de jongens, Zayn. Hij werkte onder Ryuzaki, hij heeft dus toegang tot alle informatie. Hij was dus niet zo dom als ik dacht. Maar Ryuzaki was slimmer,hij was er al achter gekomen dat Zayn, of hoe iedereen hem noemde, Kira. Toegang had tot alle informatie dus een connectie moest hebben met de F.B.I/politie. Dat moest gewoon. Dus verdachte hij ze. Hij vertrouwde ze niet. Maar hij had ze nodig. Een voor een liepen de jongens de kamer uit en kleedde zich aan, onderhand was het al gestopt met regenen. In een snelle looppas liepen de jongens naar de auto's. Ze probeerde de regenplassen te vermijden, waarschijnlijk omdat ze geen natte schoenen wilde. Nog steeds had ik een brede glimlach op mijn gezicht, Ryuzaki vroeg niet voor niets of hij mee mocht rijden, hij wilde met Zayn praten, waarschijnlijk verdachte hij hem al. Ik was de laatste dagen hopeloos opzoek naar degene met de death note, hij was dagenlang roekeloos mensen aan het doden. En alle criminelen die gedood werden waren in New York, hij was naïef, natuurlijk kwam er zo iemand achter dat hij de death note had, al was hij niet de eerste op aarde, nee dat was iemand anders, een Geniale jongen die het jammer genoeg niet lang vol hiel, zijn shinigami doodde hem. Ik heb nooit echt gesnapt waarom.
Toen ze de auto instapte nam Ryuzaki zijn gebruikelijke zit manier aan.
'Zayn, ik verdenk jou van alle doden. Altans, er is een 3% kans.'
Hij fluisterde, zacht. Ik wist zeker dat Zayn het hoorde want hij begon te lachen.
'Pardon? Denk je dat ik voor al die doden heb gezorgd?' Hij klonk kalm. Dit was vast niet zijn eerste leugen. Hij had mensen vaker voor gelogen.
'Ik zei het al, er is een 3% kans.'
Grinnikend keek ik toe, naar Ryuzaki die hard nadacht over zijn situatie, naar Zayn geen enkele emotie liet zien en stopte met lachen en doorreed.
'Dit word interessant.'Zei ik, zayn reageerde niet op mijn opmerking en bleef stil.

Ryuzaki's POV


Ja, ik verdacht Zayn, al was er maar een 3% kans, iets in me zegt dat ik niet fout zit om hem te verdenken. Maar er was iets, hij was te perfect, dat was het, het maakte me bang, hij leek me niet zo'n persoon die zo roekeloos en dom mensen vermoordde. En hoe, hoe deed hij het, hoe kon hij mensen doden zonder erbij te zijn, je zou bijna denken dat het het werk van een god was, maar dat was het niet. God had geen naam en gezicht nodig om iemand te doden. Nee, dit was het werk van iemand die kinderachtig was, iemand die god wilde zijn. Ja. Het kon het werk van god niet zijn. En ik kwam er wel achter hoe hij dood als ik genoeg bewijs hem op de dader op te pakken en te doden, ja. Hij moest dood, het kon zo niet langer doorgaan, ik moest en zou hem vinden. Voor de wereldbevolking, voor iedereen die in angst voor hem leefde, voor mij. Dit was mijn eerste keer dat ik me durfde te vertonen onder mensen, het was menens, ik zou hem vinden, ook al kostte het mijn leven, voor Alice.


even snel, welke van deze 3 vinden jullie het meet geniaal/epic/slim?
1. http://www.youtube.com/watch?v=fc1-Iw_VOLs
2. http://www.youtube.com/watch?v=cXhc_ZrH51c
3. http://www.youtube.com/watch?v=koLA6IPA1nw

("L" Is dus ryuzaki, voor degene die het een beetje vaag vinden, het zijn btw alle drie scene's uit death note die ik nogal gaaf vind)

Hope you enjoy <3


Reacties:

1 2

samke
samke zei op 20 juni 2013 - 19:38:
coool


Scabior
Scabior zei op 10 mei 2013 - 12:14:
omg zo goed! melding?


Faylinn
Faylinn zei op 9 mei 2013 - 15:52:
heyy,
geef mij ook maar een melding!


Ims
Ims zei op 3 mei 2013 - 20:10:
love it!!!!!

heb geen woorden

snel verder!!!


Azula
Azula zei op 2 mei 2013 - 12:43:
Heeeerlijk psychologisch.<3 Maar Zayn. Oef.

Verder?