Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One day at a time [end] » first kiss

One day at a time [end]

30 april 2013 - 23:20

844

12

546



first kiss

Heeellooooo people!!! Finally weer een nieuw hoofdstukje :) Hope you guys still like it <3333 Enjoy <33 xXx Btw. hoe was jullie koninginnedag/kroningsdag??

Zayn’s POV

Stiekem loop ik achter haar aan naar buiten, richting het strand. Ze doet haar kleren uit, waaronder ze een groen/blauwe bikini aan heeft. Ze heeft echt een super lichaam. Vlinders gaan tekeer in mijn buik. Ze is echt het meisje van mijn dromen.
Ze stapt het water uit. Haar haren nat en naar achter door het water. Ze droogt zich af en gaat liggen op het zand. Kijkend naar de zonsondergang. Nu kan ik mijn plan gaan uitvoeren.

Yasmine’s POV

Ik kijk naar de zon die langzaam onder gaat. Ik ga liggen. Een traan rolt over mijn wang. Niet om Zayn, misschien wel een beetje, maar vooral om mijn ouders. Ik vertel iedereen dat ze op zakenreis zijn, terwijl dat niet eens zo is. Eigenlijk lieg ik mezelf ook voor. Maar ik heb gewoon geen zin in medelijden van andere mensen. Dat mijn ouders zijn omgekomen door een aanrijding van een dronken bestuurder, hoeft niet de hele wereld te weten. Ik ben enigs kind, dus veel familie heb ik niet meer. Uitgeput ga ik op mijn zij liggen, en ik voel mijn ogen langzaam dichtvallen.

Een zacht gezang maakt me wakker. Hoe lang heb ik geslapen?? Ik pak mijn mobiel en kijk hoe laat het is. Hmmm, het is pas 10 uur. Ik kijk om me heen. Niemand te bekennen. Maar waar komt dat gezang dan vandaan? Weird….. Dan merk ik een briefje op dat naast me ligt. Dat lag er eerst niet…. Of wel? Nee, het lag er niet. Ik pak het op en rol het open.

Follow the music, and you’ll find a campfire
Sit, relax, but most important,
Stay there


Ik sta op en pak mijn tas van de grond. Wat heb ik te verliezen?? Naar de stem luisterend loop ik het strand over. Het lijkt alsof het geluid met me mee gaat. Het wordt steeds harder, want inhoud dat ik steeds dichterbij kom.
Ik zie iets roods in de verte en ren ernaar toe. Er is niemand. En het gezang is ook opgehouden. Best wel eng. Ik draai me om met de intentie om weer weg te gaan, totdat de laatste zin van het briefje door mijn gedachte flitst.
Stay there.
Ik leg mijn tas neer en ga voor het kampvuur zitten. Mijn haar is helemaal gaan krullen door het zoute water. Ik trek mijn knieën op en leg mijn armen eromheen. Van heel ver hoor ik een gitaar. Vier gestaltes doemen op. Ik glimlach. Ik had het kunnen weten. Niall, Harry, Louis en Liam komen aangelopen. Allemaal met een big smile op hun gezicht. Een steek gaat door mijn hart. Zayn is er niet. ‘Guys, konden jullie niet gewoon zeggen dat ik hierheen moest komen, in plaats van al die mysterieusheid??’ Oke, dat laatste is volgens mij niet eens een woord. Ze grijnzen geheimzinnig en komen ook rond het vuur zitten. ‘Nee dat kon niet. En je weet niet eens waarvoor je hier bent.’ ‘Waarom ben ik hier dan??’ mijn nieuwsgierigheid groeit. Niall begint met gitaarspelen en de jongens beginnen te zingen. Ik geniet van de avondlucht en hun stem. Als ze klaar zijn begin ik met klappen en ze maken een buiginkje.
Ik grinnik en sta op om ze een knuffel te geven. ‘Heb ik toch nog mijn privéconcert gekregen.’ ‘We zijn nog niet klaar hoor.’ Ik kijk Louis lang aan, hopend iets uit hem te krijgen. Maar hij zegt niks. Ze stappen alle vier langzaam naar achter, draaien zich om, en lopen weg. ‘HALLOO, waar gaan jullie heen?!?!?!?!?!’ ze horen me niet. This seriously creeps me out. Geneurie komt van ergens achter me. Ik luister aandachtig. Hmm, volgens mij is het little things. Het kan niet van de jongens komen, want die liepen de andere kant op. Zou het misschien……Ik draai me om. Daar staat hij. Langzaam sta ik op. Een glimlach vormt zich op mijn gezicht. ‘I’m in love with you, and all your little things’.
Ik loop naar hem toe, een beetje verloren sta ik voor hem. Hij legt zijn vinger onder mijn kin, en tilt mijn hoofd omhoog. ‘Het spijt me,voor alles…’ ‘Het maakt niet uit….’
Zijn ogen kijken me aan, zijn armen rond mijn middel. Ik kijk in zijn ogen. Nog een beetje rood. Heeft hij gehuild?? De spanning begint zich op te bouwen. Onze gezichten dicht bij elkaar. Ik bijt op mijn lip. Moet ik nu de eerste stap zetten??

Zayn’s POV

Ze bijt op haar lip. Zo cute. Moet ik de eerste stap zetten? Ik wil haar niet kwijt.
Voorzichtig buig ik nog iets naar voren. Mijn lippen raken voorzichtig de hare. Het lijkt alsof ik zweef. Ik trek haar dichter tegen me aan. Haar armen legt ze om mijn nek. Ik wil dat er nooit een eind komt aan dit moment. Ze trekt langzaam haar hoofd terug. Haar armen nog steeds op dezelfde plek houdend. I’m the luckiest guy in the world. ‘Zayn??’
‘Ja..?’ Ik kijk in haar ogen. ‘Kunnen we naar huis gaan…?’ ze bloost. ‘Ik heb het koud..’
Ik grinnik. ‘Tuurlijk, kom.’ Ik trek haar dicht tegen me aan. Een arm beschermend om haar heen.


Reacties:

1 2 3

MainGirl zei op 28 mei 2014 - 12:00:
Im gonna cry supag cutieess


SnowClocks
SnowClocks zei op 10 juli 2013 - 16:50:
Dit is zoooooooooo cute


1Dlover
1Dlover zei op 8 mei 2013 - 9:54:
aawww
cute!


Ims
Ims zei op 3 mei 2013 - 19:57:
i <3 it!!
snel verder!!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 3 mei 2013 - 11:48:
aaahhwww!
I This Story!