Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 003

Secret lover (-is af-)

5 mei 2013 - 21:39

604

0

254



003

Veel lees Plezier. xx

Ik en Amy belden aan. De deur ging open en zag kevin staan. Wow wat zie je er leuk uit zei ik. ‘’Dankje zei kevin.’’ ‘’kom binnen ga lekker zitten.’’ ‘’wat wil je drinken?’’ Chandy zei Amy’’ Mmm doe mij ook maar een Chandy schatje. Toen hij terug kwam met ons drinken. Hoorde ik Kevin zijn mobiel gaan. Kevin nam op.

Gesprek van Kevin:

Kevin: yo Valentijn.
Valentijn: yo, zin om zo naar de stad te gaan?
Kevin: Ow, ik zit hier met Coco en Amy. Wij gaan zo naar de stad. Ik kan wel ffe vragen als je mee mag?
Valentijn: Jah, is goed.

‘’Coco?? Mag valentijn ook mee vanavond naar de stad?’’ Ik dacht na, het zal vast leuk zijn. Ja hoor zei ik als Amy het ook goed vind. Amy vind je het goed als Valentijn ook mee gaat? ‘’ja, hoor ik vind prima als hij mee gaat’’ Amy vind het goed dus het mag wel.

Gesprek:

Kevin: Je mag mee, kom je naar mijn huis?
Valentijn: Jah is goed, ik kom eraan.
Kevin: Dan zie ik je zo.
Valentijn: Bye, tot zo.


‘’Coco Valentijn komt er nu aan.’’ Oke is goed. Hoe laat gaan we naar de stad?? Want het is nu al bijna half 9. ‘’We gaan wel als Valentijn er is.’’ Toen ging het gesprek al snel over 1D.

Amy: kevin ik hoorde dat jij kaartjes had gewonnen voor 1D!? kevin: Ja klopt, het is al over een paar dagen. Ik: Schatje? Wanneer is het dan want ik moet dan nog voor die tijd iets tegen mijn ouders zeggen. Dat ik bijvoorbeeld weg ga ergens heen. Amy: Je kan toch ook zeggen dat wij ergens heen gaan met ons tweeën. Bijvoor beeld naar Amsterdam dan moeten we ook een hele dag weg. Opeens ging de deurbel. Het was Valentijn. Ik zag al dat Amy rode wangetjes kreeg. Valentijn kwam binnen en ik vroeg hem een drankje want dan kon ik Amy en Valentijn even allen met hun tweeën laten. ‘’Doe maar een biertje zei Valentijn. En hij ging naast Amy zitten. Ik zag ze allebei helemaal verliefd op elkaar waren. Toen ik samen met kevin in de keuken een drankje voor Valentijn aan het pakken was. Vond ik het ook weer fijn om heel even alleen met kevin te zijn. Volgens mij zijn hun ook helmaal verliefd op elkaar. Alleen Amy wil het maar niet toegeven aan mij dat ze Valentijn leuk vind. ‘’Haha, dat klopt’’ Ik gaf hem en kusje en liep weer naar de woonkamer. Asjeblieft zei ik tegen Valentijn. Hier is je biertje. Het werd al laat en werd tijd dat we naar de stad toe gingen. Toen we ons drinken op hadden gingen we naar de stad. Alleen Valentijn zijn band was lek geworden. ‘’Amy mag ik bij jou achter op de fiets?, Vroeg Valentijn’’ ‘’Natuurlijk, zei Amy’’

Toen we aankwamen Gingen we naar een hele leuke Discotheek. Gelukkig waren mijn vrienden daar niet want anders wouden ze zeker weten wie Kevin was. Het was een geheim alleen Amy en Valentijn wisten het. Dat wij samen waren. Al gouw zag ik dat Valentijn en Amy naar een ander plekje gingen waar het rustiger was. We keken de Discotheek door het was best rustig. Overal waren er mensen aan het dansen. En een paar waren nu al dronken geworden. Opeens hoorde ik een Engelse accent ik dacht ik moet daar heen. Kevin kom je mee daar heen? ‘’’Ja, is goed’’ Ik luisterde waar die Engelse accent vandaan kwam en opeens hoorde ik een Ierse accent. Ik keek om me heen en zag opeens jongens staan hun lijken wel er op One Direction zie ik tegen Kevin. “Jah, kom we gaan daar naast Dansen,’’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.