Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lou & Hazz: Tongues and Lips » 02 Tongues and Lips

Lou & Hazz: Tongues and Lips

2 mei 2013 - 13:04

1062

10

641



02 Tongues and Lips

Ik kon dit dus écht niet laten. (:

***

Tevreden draaide Louis de kraan uit, gritste de handdoek van de cabine af en bond deze om zijn middel. Voor enkele seconden vervloekte hij zichzelf dat hij geen schone kleding had meegenomen, maar dit gevoel verdween al snel toen hij zich bedacht dat zijn kamer direct rechts van de badkamer zat. Deze deelde hij met Niall en Liam, Zayn en Harry sliepen ertegenover aan de andere kant van de ‘’gang’’. Hij wist niet zo goed hoe hij het anders zou moeten noemen.
Terwijl hij met zijn hand door zijn haren streek om het zo wat beter op te laten drogen, staarde hij naar zichzelf in de spiegel. De waterdruppeltjes glinsterden op zijn ontblootte bovenlichaam en in zijn korte haren. Misschien was een extra handdoek handig, anders zou alles zeiknat worden. Hij liep naar het kastje onder één van de wasbakken om nog een handdoek te pakken, maar zodra hij bukte schoot hij ook direct weer omhoog waarbij hij zijn hoofd tegen de wasbak stootte. Zachtjes vloekend en met een witte handdoek in zijn hand draaide Louis zich richting de deur om te kijken wie hem zo ruw liet schrikken.
‘’Harry. Natuurlijk.’’ Met een pijnlijk gezicht wreef Louis over zijn achterhoofd, terwijl hij de handdoek uitvouwde om zijn lichaam zo droog te maken. Harry, wiens witte t-shirt zo aan zijn lichaam plakte dat zijn vele tatoeages duidelijk zichtbaar waren, sloot de badkamerdeur met een zachte klik en wendde zich vervolgens tot Louis, terwijl hij dichter naar hem toeliep.
‘’Ziet er goed uit, Lou,’’ fluisterde Harry zodra hij dichterbij was en Louis nog beter de aftekeningen van zijn tatoeages én spieren kon zien. Dit gegeven maakte het voor Louis een beetje ongemakkelijk, al wist hij dat Harry enkel zat te dollen. Het was niet dat hij op jongens viel, of zo.
‘’In tegenstelling tot jou. Ik zou maar gaan douchen, het zweet zit overal.’’ Harry glimlachte lichtjes door Louis’ opmerking, trok vervolgens op een niet al te snel tempo zijn witte shirt over zijn hoofd en liet deze met een zachte plof op de witte tegels vallen.
‘’Goed plan,’’ sprak Harry, alsof Louis het uitdoen van zijn shirt nog niet had gezien als teken dat hij ook een douche zou gaan nemen. Hij glimlachte naar Harry, maakte vervolgens aanstalten om naar zijn kledingbult te lopen, maar Harry was hem voor. Zijn vingers wikkelden zich uit het niets om Louis’ pols, hielden deze stevig vast. Verbaasd keek Louis in de felgroene ogen van de jongen, zich afvragend wat hij in godsnaam aan het doen was. Langzaam en geconcentreerd boog Harry zich dichter naar Louis toe, zijn warme adem diens nek strelend.
‘’Ziet er écht goed uit,’’ fluisterde hij met een lichtelijke hese stem, wat een vreemd gevoel in Louis deed oplaaien.

Waar de fuck was Harry mee bezig?

Louis deed een stap achteruit, maar Harry had zijn pols stevig genoeg vast en trok hem terug. Louis fronste, keek vervolgens weer in de groene ogen tegenover hem, die iets vreemds uitstraalden.
‘’Kom op, Lou. Ik weet dat je wilt.’’ Louis schudde zijn hoofd, zijn rechterwenkbrauw tot aan zijn haarlijn opgetild. Harry trok aan Louis’ pols, zodat deze weer dichter bij hem kwam te staan. Vervolgens pakte Harry Louis’ schouders hardhandig vast, draaide hem om en duwde hem met zijn rug tegen de muur aan, waarna hij zijn eigen lichaam tegen dat van Louis aandrukte. Zijn handen hadden beide polsen van Louis’ vastgegrepen en drukten deze tegen de koude badkamermuur aan, boven zijn hoofd.
Angst groeide in Louis’ binnenste, er niet meer van overtuigd dat dit een grapje was. Want dan had Harry wel hele slechte humor.
‘’Harry, waar-‘’ Louis’ stem ging over in een diepe uitademing, zodra Harry’s lippen het zachte vel onder zijn rechteroor aanraakten. De jongen zoog en beet er zachtjes in, wat maakte dat een enorme siddering zich door Louis’ lichaam voltrok, terwijl deze een zacht geluid produceerde waarvan hij zelf schrok. Hij wilde zijn handen losrukken, maar Harry had zijn polsen te stevig vast. Het feit dat hij groter en gespierder was hielp ook niet bepaald mee.
‘’Harry, s-stop…’’ Louis’ protesteren was niet meer dan een zacht gefluister, doordat zijn nekvel opnieuw tussen Harry’s tanden zat, terwijl deze zijn heupen tegen ze zijne aandrukte en Louis kon voelen hoe hard Harry was.
‘’H-harry…’’ Harry hief zijn hoofd, grijnsde naar Louis en deed een heel klein stapje achteruit, waarbij hij Louis’ armen naar beneden bewoog om ze vervolgens los te laten. Louis zag zijn kans schoon en deed een stap opzij, bij Harry vandaan. Deze keek hem enkel aan met een blik die boekdelen sprak en standhield tussen hongerigheid en vastberadenheid.
‘’Waar ben je mee bezig? Ik…’’ Louis wist zich even geen raad en baalde van het feit dat zijn stem enorm trilde en een toontje hoger was dan normaal. Het leek Harry echter te amuseren, te concluderen uit het feit dat hij tegenover Louis stond met een enorme grijns. Hij likte langs zijn lichtrode lippen, knikte toen naar Louis, die vervolgens weer zijn wenkbrauw ophaalde.
‘’Vraag dat maar aan je gevoelige plekje.’’ Louis’ ogen werden groot, verbazing gemengd met een soort van angst speelde zijn parten.

Hoe wist Harry dat?

‘’Ik… Nee. Stop. Harry, ik ben niet – gay.’’ Harry stootte een klein lachje uit, dat tot Louis’ grote ergernis iets in zijn binnenste deed kriebelen omdat hij het schattig vond.
‘’Dat is wat jij wilt dat iedereen denkt.’’ Louis keek Harry vernietigend aan, begon nu langzaam wel een beetje geïrriteerd te raken. Wat dacht hij wel niet?
‘’Whatever, Harry. Je bent niet grappig.’’ Harry glimlachte opnieuw, ontdeed zichzelf van zijn broek waarbij Louis moeite moest doen niet naar beneden te kijken naar de enorme bult waarvan hij wist dat die er zat. ‘’Zie je wel,’’ zei Harry op een sexy fluistertoon, waarna hij zich omdraaide, de douchecabine instapte en Louis in verbijstering gemengd met angst achterliet.
Zodra het water begon te stromen, vloog Harry’s witte boxershort de badkamer in en belandde recht voor Louis voeten. Verafschuwend staarde hij ernaar. Wat was dit ineens? Waarom deed Harry zo? Hij wilde er niet aan denken, draaide zich om naar zijn klerenbult, graaide alles van de grond en stormde de badkamer uit. Terwijl hij de deur sloot sloeg zijn hart een onbewuste slag over zodra hij Harry een kleine kreun uit hoorde stoten, waarna hij naar zijn kamer vluchtte en zichzelf daar opsloot.


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 12:35:
Perfect story ever!
Heb nu al zin om verder te lezen,
Die arme louis.
X tamara


Faylinn
Faylinn zei op 8 mei 2013 - 19:46:
oke hazza what the fuck are you doing XP. ja nou succes.
stiekem hea haz, ben.JIJ hier gay tsss. hahah.


IAMJILL zei op 5 mei 2013 - 19:43:
O, nu wil ik verder lezen, plzzz


loveyouxx
loveyouxx zei op 5 mei 2013 - 15:14:
echt super goed, meldinkje ??


lilovelou
lilovelou zei op 5 mei 2013 - 0:42:
0_0 Hazz? Wtf are you doing? I'm scared now.... Time for the bitchclap lou
Xxx