Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 004

Secret lover (-is af-)

5 mei 2013 - 21:41

585

1

239



004

veel lees plezier (: xx

Opeens zie ik ook dat Amy en Valentijn ook iets horen. Ze zien dat we naast hun dansen. En lopen naar ons toe. ‘’Amy fluistert: Omg, is dat One Direction??’’ ik fluisterde zachtjes terug: Ja, volgens mij wel…. Zal ik het vragen?? Jah doe maar zei Amy. Ik tikte op een jonge zijn rug, hij had bruin krullend haar. Hij leek op Harry Styles. Hij draaide zich om en zei ‘’Hello’’ Toen ik zijn gezicht zag wist ik het zeker dit is Harry! Ik zei in mijn gebrekig Engels: Hello, Are you Harry Styles from One Direction? Yes I a Harry, nice to meet you. Ik begon helmaal te trillen en toen zeiden de ander groep leden in koor: ‘’Hello’’ ik begon te lachen. Ik kreeg tranen in mijn ogen van blijdschap. Dit heb ik altijd al willen dromen. Ik gaf ze allemaal een hand en natuurlijk een kusje. Maar toen keek ik naar mijn vriendje ik dacht hopelijk vind hij dit niet erg. Ik ging toen met hun praten en zag ook dat Kevin, Amy en Valentijn ook bij hun favoriete uit One Direction stond te praten. Ik bij Zayn. Kevin bij Liam. En Valentijn bij Louis. En Amy zei had er twee dat waren Niall en Harry. Amy wist nooit voor wie ze moest gaan kiezen. Na een poosje liep ik naar Kevin toe en zei zullen we anders vragen als ze mee gaan naar jou huis. ‘’Ja ik vind het een goed idee.’’ Ik en kevin liepen bij hun langs om te vragen als ze mee wouden en dat wouden ze wel. Toen zei Zayn: We got here with a car. And you are here with you bikes. Then we need to know where you live. Nu moest kevin in zijn gebrekig Engels zeggen waar hij woonde. Toen gingen we snel op de fiets weer naar Kevin zijn huis. Toen we daar aan kwamen waren hun er nog niet we gingen al naar binnen. Na een paar minuten kwamen ze aan.

Toen ze binnen waren en een drankje hadden zei Zayn: I have got a great idea! Amy: what's is it? Zayn: You, Coco, Valentijn and Kevin. Sing a song from Us. Valentijn: That's a great idea. Kevin: But I can't sing. Louis that dousn't matter. Liam: Just sing a song. we dachten na welk nummer zullen we zing? toen had ik een idee, een van mijn livelings nummers. ik zei: ''we can sing: One Way Ore Another?'' Niall: That's a good song. We gingen naast elkaar staan. En Harry zocht het nummer op in zijn mobiel en deed het op. En toen gingen we zingen. Het klonk best wel mooi. We kregen een applaus toen het was afgelopen. Stiekem had Zayn het gefilmd. En Zayn liet het aan ons zien. We moesten hard lachen. Het klonk echt vals. Maar dat maakte niks uit. Toen zei Harry: ''Know we are going te sing for you all'' Ze stonden op en zongen allemaal nummer ik dacht droom ik nou? Na een poosje hoorde ik mijn mobiel afgaan. En zag op het beeldscherm dat er mama stond. Ik liep naar een rustig plekje en ik nam op.

Coco: Hooii
Mama: Heei, hoe laat kom je thuis?
Coco: Ik heb geen idee, het is heel gezellig hier. Mag ik ook wat later thuis komen?
Mama: Ja, is goed. Maar niet te laat.
Coco: Oke, Doeii Doeii
Mama: Doei

Ik liep weer terug en ging weer verder feesten. Ik dacht nog steeds droom ik? Maar nee het is echt ik heb echt 1D ontmoet.


Reacties:


Anne
Anne zei op 12 juni 2013 - 22:04:
Rik: 1D ontmoet, dat zou je wel willen in het echt he?! Ik ga verder lezen.