Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The man who can't be moved~ » Part 3 Feels like flying

The man who can't be moved~

2 mei 2013 - 22:29

1063

3

310



Part 3 Feels like flying

Feels like flying ~Racoon ( I seriously love love love this song!) Please let me know what you think!? En als je me een groot plezier wil doen: PROMOOT! I want more readers (A) Veel leesplezier weer! X

Part 3


Niall kijkt geschrokken naar me en schudt zijn hoofd. “nee dat kan ik niet, dat is niet eerlijk.” “Niall kom op!” jubelt Zayn en ik glimlach lief naar Niall. “Nee echt niet”. “Ach, watje. Hier” Louis komt naast me op de bank zitten, pakt mijn hoofd vast en zet zacht zijn lippen in mijn nek. 1 kusje, 2 kusjes.. steeds dichter naar m’n oor toe. Kippenvel over mijn hele lichaam. Ik kijk tussen mijn wimpers door naar Niall die jaloers kijkt. Ik grijp de kussen van de bank vast en knijp erin. Dit voelt behoorlijk lekker! Met een laatste lange kus bij m’n sleutelbeen stopt Louis. “Zo doe je dat Nialler, leer van de beste” zegt Louis met een grijns van oor tot oor en slaat met zijn hand op zijn borst. “Jaa jaa, de beste” Zegt Niall rollend met zijn ogen.

Na een paar rondes en na wat meer borreltjes is Niall aan de beurt. “Amy, thruth or dare?”-“Dare, bring it on love!” Oké, i should quit the alcohol now. Al geen controle meer over wat ik zeg. “I dare you, to massage my back and shoulders”. “Zoo Nialler, niet verkeerd vriend.” Zegt Louis met zijn wenkbrauwen wiebelend. “Ja naja, ik ben er klaar mee. Slaap lekker”. Zegt Niall somber en hij loopt naar zijn bed. Ik pak mijn blouse op en loop achter Niall aan. “Wat is er Niall? Vond je het niet leuk?” “Ik ben gewoon moe, ik ga slapen. Moet jij niet eens naar huis?” –“Niet zolang ik niet weet wat er met je aan de hand is.” Niall probeert zijn bed in te klimmen maar ik houd hem tegen. “Vertel me wat er is.” – “Niks, ga maar weer naar je vriendje Louis toe”. – “Hij is m’n vriend niet! Ik vind jou veel leuker oké”. Alcohol… aaargh! Ben veel te eerlijk met wat glaasjes op. “Nou je genoot er wel van dat hij je nek aan het kussen was.”- “Niall, ik had veel liever dat jij dat bij me had gedaan, maar je deed het niet. En dan doe je zo?”. Niall kijkt somber naar beneden. “Ik loop nou gewoon niet zo hard van stapel. Als ik iemand leuk vind ga ik niet meteen haar nek af lebberen. Nee ik pak het subtiel aan. Ja Amy, ik vind je leuk. Maar dit vond ik gewoon niet leuk.” Zegt Niall en hij klimt zijn bed in.
“Sorry Niall, ik…” Shit man, ik ken deze jongen pas net en heb hem nu al pijn gedaan. In zijn bed hoor ik allemaal gerommel en een snik. Oké, what the hell. Mijn blouse trek ik weer half aan en klim het trappetje op en steek mijn hoofd door het gordijn. “Amy! Excuse me?!” Zegt Niall geschokt en hij houdt zijn shirt voor zijn naakte bovenlichaam. “Schaam je niet voor me, je hebt een prachtlichaam.”-“How do you know..?”. en net als Niall dat vraagt kijk ik met mijn ogen naar het roddelblad dat aan zijn voeteneinde ligt. “Ah ja, logisch.” Het is te zien dat Niall twijfelt maar hij legt zijn shirt aan de kant. “Blijf je daar de hele nacht gluren, of kom je in mijn nederige stulpje?” Vraagt Niall, die weer wat lijkt op te vrolijken. “Als u er op staat, meneer” Voorzichtig trap ik eerst mijn pumps uit (ze zijn niet hoog, anders is er niet op te werken!) en klim in Niall’s… hok? Als je er eenmaal binnen bent lijkt het nog veel groter, achter een klein wandje zit nog een heel stuk bed. “Mooi plekje hoor, hier is het goed vertoeven, of niet?” vraag ik met een vriendelijke glimlach op m’n gezicht en ga met m’n rug tegen de muur in de kleermakerszit zitten. “Ja hoor, ligt best.” Niall lijkt wat te blozen en hij kijkt naar zijn dekbed en speelt daar wat ongemakkelijk mee. “Is er iets?” “Nee.. het is dat… naja dat van net floepte er een beetje uit, sorry.” Zijn hoofd wordt alleen maar roder, wat ontzettend schattig! “ Het geeft niet, het was wel een soort van.. lief” Oké, hoe…? Ik bloos nu ook. In mijn buik voel ik wat lichte rommelingen en mijn hart lijkt wat sneller te kloppen als we in elkaar ogen kijken. “Niall, je hebt zulke prachtige ogen”. Zeg ik zonder enige schaamte, maar vanbinnen schaam ik me voor mezelf dat ik alles er maar uit flap vanavond. “Jij een prachtig gezicht”. Uit schaamte durft hij me bijna niet meer aan te kijken. Ik schuif iets dichterbij Niall en leg mijn vinger onder zijn kin en zorg dat hij me aankijkt. “Je bent zo schattig als je bloost”. Zijn ogen glinsteren en zijn hand schuift langzaam mijn knie op. “Amy, ik vind je mooi.” Warm, warm, IK KRIJG HET WARM! In mijn hoofd vlieg ik door de luchtMijn god, Niall vindt me leuk! Mijn maag en hart wisselen voor mijn gevoel van plek, en ik krijg een rilling over mijn rug. Oké, what the hell!!
Met twee handen pak ik Niall’s gezicht vast, en zonder enige moeite plant ik zacht mijn lippen op die van hem. Zijn hand streelt zacht mijn arm en met zijn andere hand houdt hij mijn hoofd vast. Stiekem spiek ik voorzichtig en zie Niall met zijn ogen dicht. De lange kus stopt en we kijken elkaar aan. Niall’s zachte stem zegt: “Dat smaakt…” – “naar meer!” maak ik ongeduldig af en breng onze lippen weer snel samen. Ik voel dat Niall lacht, en dat brengt automatisch een lach op mijn mond. Zo warm, zo zacht, als nooit tevoren. We horen wat gegrinnik en gelach van de gang af komen. We stoppen en kijken naar het gordijn, waar 4 paar glimmende oogjes onderdoor kijken. 3 paar daarvan duiken snel weg, en het is duidelijk Louis die blijft staan. Hij schuift de gordijnen open en springt in Niall’s bed. “Tik ‘m aan, ouwe! Goed voor mekaar” Louis en Niall geven elkaar een ‘box’ en Louis verlaat de ruimte weer. Niall trekt mijn lichaam meer naar zich toe, en ik ga bij hem op schoot zitten. “Wauw Amy, ik weet niet hoe je dit doet, maar ben nu al gek op je!”- “Sometimes things just happen hun” zeg ik en mijn duim streelt zijn wang.
“Blijf je slapen vannacht?” Vraagt een verlegen jongen, met mooie blauwe glinsterende ogen.
"Ik uh.. Weet het niet." Mijn verstand zegt nee. Maar mijn hart...


Reacties:


shania13
shania13 zei op 3 mei 2013 - 12:36:
AHHHHHHHHHHHH AMAZING
snel verder!!!!

xx


falinlove1D
falinlove1D zei op 3 mei 2013 - 7:17:
Ze moet echt blijven slapen
Dit is echt zooooo lief


Malikaa
Malikaa zei op 3 mei 2013 - 0:42:
I like that song <33
Awhhhh, ze moet blijven slapen
I love this story
snel verder
xXx