Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The man who can't be moved~ » Part 4 I found you

The man who can't be moved~

3 mei 2013 - 20:22

1166

3

274



Part 4 I found you

I found you ~The Wanted I love those guys <3 even een vraagje;; Hoe ver mag je gaan in een FF? Zegmaar qua... maturity ? Hoe ver mag je gaan op deze site? Just asking :) Voordat ik ineens verbannen ga worden ofzo haha! Maaaaar, eindelijk weer nieuw stukje. Hope you like it! Veel leesplezier. xoxo

Part 4
2 Puppy ogen staren me aan en ik krijg een lach op m’n gezicht. “Oké, vooruit omdat jij het bent.” Grap ik en duw Niall zacht omver en hij valt op bed. Hij pakt mijn hand en trekt me ook op bed en ik beland half op hem, met mijn borst ter hoogte van zijn rechter schouder. “ En waar moet ik slapen dan?” Mijn hand vind een weg door zijn zachte haar, en ik kus zacht zijn wang, kin en mondhoek. “ In bed, hier naast me. Ja je zal wel moeten, de bank is al bezet.”-“Uh door wie dan?”- “Hij is gewoon bezet” zegt Niall lachend en hij legt zijn ene arm om mijn middel en met de ander door mijn haar. “Niall, mag ik wat vragen?” Niall knikt met een vriendelijke lach. “Blijven er veel meisjes bij je slapen hier in de bus?” Zijn gezicht vertrekt en ik ga duw mezelf wat van hem af. “Nee nee grapje. Je bent de eerste, en enige”. Niall legt zijn arm om mijn middel en probeert me naar hem toe te trekken. “Promise?”-“Ja, promise” Mijn lichaam wordt slap als hij zo in mijn ogen staart en zijn hand heel zacht over mijn rug glijdt. Er gaat een rilling over mijn rug en Niall merkt dat. Zacht plant hij zijn lippen op mijn onderlip en kust die zacht met een gevoel en passie die ik nog nooit heb gevoeld. Vlinders die druk in mijn buik rond vliegen, en mijn hart die op hol slaat. Als Niall heel even m’n lip los laat schiet me wat te binnen. “Je hebt nog wat van me te goed” Niall kijkt me vragend aan. “De dare van net? Je moet eens weten hoe goed ik kan masseren” zeg ik met een knipoog en een lach. Met mijn knieën onder mijn lichaam wenk ik naar Niall die met zijn rug naar me toe komt zitten. Nog is hij langer dan ik. Mijn handen maak ik warm en wrijf en masseer ze over Niall’s schouders en hij ontspant zijn nek meteen en laat zijn hoofd naar voren hangen. “Hmm, dit is inderdaad heel goed. Waar heb je dat geleerd”- “Voor jou een vraag, voor mij een weet”. Als zijn rug ook weer ontspannen is ga ik met mijn lichaam tegen zijn rug aan zitten en leg mijn handen over zijn schouders heen op zijn borst en kus zacht de achterkant van zijn nek. “Dat was heerlijk” en hij kust mijn arm. “Gelukkig” mompel ik tussen de kusjes door. Steeds meer ga ik richting zijn nek en voel over zijn borst kippenvel ontstaan. “Stop, stop dit is te…. Lekker” Niall pakt een kussen en legt die op zijn schoot. Ik kijk hem aan en hij bloost. “Oké, sorry” Niall draait zich om en pakt mijn hoofd met 1 hoofd vast en kust me. En opeens bedenk ik me iets, en duw Niall zacht weg. “Maar Niall, ik heb geen slaapkleding bij me. En me vader weet niet waar ik ben.” – “Je kan een shirt en boxer ofzo van mij gebruiken, die pas je makkelijk. Hier heb je me mobiel, bel je vader maar even.” Vlug geef ik Niall een kusje en loop even de bus uit om rustig mijn vader te laten weten waar ik ben.

Als ik terug de bus in kom zit Niall met alleen een grijze joggingsbroek aan op de hoekbank te gamen. “Doe je mee? Mario Kart, dan kan ik je even hard inmaken!”- “Haha dacht het niet! Ben de beste chauffeur die je voor kan stellen” Dat neem ik als een uitdaging! Ik plof naast Niall neer op de bank en pak de andere console van de WII. “I’m princess peach!”- “Dan ben ik Mario!” Mijn lach wordt groter als ik zie hoe enthousiast Niall naast me op zijn knieën zit en af en toe naar mij kijkt met zijn mooie ogen. “M’n vader vond het prima dat ik hier bleef, als je me morgen maar thuis brengt.” - “Ja natuurlijk zet ik je weer netjes thuis af. En je moeder dan? Weet die dat je hier bent? Of geeft je vader dat door?” “Niall… ik heb geen moeder meer.” “Oh sorry, dat wist ik niet…”- “Geeft niet, kon je niet weten, ze is bijna een jaar geleden overleden. Over 2 dagen eigenlijk.” Mijn stemming slaat totaal om als ik besef dat het alweer een jaar geleden is. “Was ze ziek?” Niall zet het spel stop en komt bij me zitten en slaat een arm om me heen. “Ja, spierdystrofie. Ze had ontzettend veel pijn. Ze heeft .. dus over 2 dagen een jaar geleden euthanasie gepleegd.” Mijn hart breekt, en voel een traan over mijn wang rollen. Niall komt nog dichterbij zitten en slaat nu zijn beide armen om me heen en druk mijn hoofd tegen zijn borst. “Shht, het is goed. Ik had het niet moeten vragen”. Weer streelt hij zacht met zijn hand over mijn rug, dat voelt zo fijn. “Ik mis haar zo”. Pas later bedenk ik me dat ik dat niet had moeten zeggen. De tranen rollen nu over mijn wangen en ik snik. “Dat begrijp ik. Maar gelukkig heb jij je vader nog. En weetje? Je mag mijn moeder wel lenen!” Zo lief dat Niall me probeert op te vrolijken, er verschijnt een klein glimlachje. “Dat is lief van je. Oh charmant dit, we hebben elkaar net leren kennen en ik zit nu al als een baby te janken!” Uit schaamte duw ik mezelf bij Niall weg en veeg de tranen van mijn wangen en zucht een keer diep. Beide gameconsoles liggen op de tafel. Ik pak ze en geef ze aan Niall. “Laten we weer spelen! Wacht..” Niall gaat schuin op de bank zitten en ik draai me om zodat ik met mijn rug tegen zijn borst aan hang. “Ik ga winnen!”

“I told you so! Haha!” springend sta ik op de bank en Niall zit met zijn hoofd in zijn handen. “Geef het nou maar op, je kunt niet van me winnen!” Niall kijkt weer omhoog en lacht. “oké oké ik geef me gewonnen.” Ik plof bij Niall op schoot en leg mijn armen om zijn nek en mijn hoofd op zijn schouder. In mijn ooghoek zie ik de klok. 02.45 uur. “Waar zijn de jongens?”- “Oh die zullen wel uit zijn.” - “Wil je niet met ze mee dan?” – “Ben je mal!? En dan deze prachtige dame alleen laten, echt niet!” Niall legt zijn armen om mijn heupen en houdt me stevig tegen zich aan. *Gaaaaaap* Ik leg mijn hand voor mn mond en zucht uit in Niall’s nek en hij giechelt. “Dat kietelt!” “mhhaaha” wauw, de man met de hamer heeft toegeslagen. Mijn ogen worden zwaar en mijn lichaam zwak. Alsof hij dat aanvoelt legt Niall zijn handen onder mijn billen en staat op. Vrij soepel klimt hij het trappetje op en hij gaat liggen met mij boven op zich.
“Sleep well darling” en ik voel een warme zachte kus op mijn voorhoofd.


Reacties:


falinlove1D
falinlove1D zei op 3 mei 2013 - 21:59:
Aaaaaahhhh sweeeeettt<333333
Snel verderX


Malikaa
Malikaa zei op 3 mei 2013 - 21:42:
AAAHHH I love it
Over je vraagje, ik heb geen idee tot hoe ver je kan gaan, maar volgens mij wel gewoon aardig ver.... je hebt namelijk ook dat je kan invullen voor welke leeftijd en aangezien er 16+ bij staat, denk ik dat je wel ver kan gaan
Snel verder, cuzz me really really really like this story <333
xXx


shania13
shania13 zei op 3 mei 2013 - 21:17:
Again a aswsome chapter!!!!
snel verder

xx