Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Naked Brothers Band » My Dream Is Coming True » I'm Meeting Them

My Dream Is Coming True

5 mei 2013 - 20:51

562

2

435



I'm Meeting Them

Het meisje heet Samantha, ook wel Sam genoemd, Jastero.

Eindelijk mijn droom komt uit. Ik loop naar de set van de tv-serie, daar zou ik Nat&Alex aantreffen. Ik zie nog niemand even later komt Kristina aanlopen. 'Hey',zeg ik. 'Hoi,jij bent vast Sam',zegt Kristina. 'Haha,ja,klopt',zeg ik. Ik zie alleen Nat aanlopen, uiteindelijk zie ik het beter daar achter loopt Alex. 'Hoi',zeg ik. 'Hoi',zeggen Nat&Alex tegelijk. Alleen een deel van de band moet nog komen. Thomas,David en Qaasim komen samen aanlopen. We wachten nu met ze zevenen op Allie. Na een half uur is ze er nog niet. Ik zie haar aan komen rennen. 'Hey',hijgt ze. 'Hoi,kom naar boven',zegt Nat. We lopen met ze achten naar boven. Daar kan ik even mijn andere kleren aantrekken die ik wou. Dit is mijn outfit. Ik ben er tevreden mee ik heb zwarte gympen aangedaan en nog kousen. We gaan nu een liedje oefenen, echt mijn favoriete liedje, want die gaan we op vrijdag spelen. Het liedje is The World As We Know It Today, ik noem het altijd The World. Me moeder sms't me. 'Jongens, sms'je van me moeder',zeg ik. Sam hoe is het daar schreef me moeder. Goed. Sms ik terug. 'Sorry,jongens',zeg ik. We oefenen door, totdat er opgegeven moment iemand binnenkomt, wie is dat in vredesnaam? Ik zie een man met zwart stekeltjes haar en een sigaar in zijn mond. Oh nee, dat is mijn vader. 'Jongens,duik onder, dat is me vader hij is drugsverslaafde',zeg ik. Iedereen komt gelijk, behalve Thomas en Qaasim. 'Jongens,kom nou',zeg ik. Thomas en Qaasim staan nog verstijfd. Mijn vader is binnen, ik zie hoe hij een grote zak mee heeft, hij pakt de grote zak en doet die over de hoofden van Thomas en Qaasim.

'Wat?!',zegt Nat. 'Ja,ik zei het toch',zeg ik. We lopen met ze zessen naar de bios, daar gaan we een film kijken. Nat kijkt welke films er draaien, het liefst wil ik geen horrorfilm, daar leef ik zelf in. 'Hey,Titanic draait weer',zegt Nat. We besluiten daar maar naar toe te gaan. Ook al zie ik hem dan voor de 58ste keer. Iedereen bestelt voor zichzelf wat. 'Eén popcorn en één Ice Shake',zeg ik. Er is maar één smaak van de Ice Shake en dat is aardbei, dus die moet ik dan maar nemen. We lopen de biscoopzaal in, achter ons zitten heel irritante meisjes, die vinden Nat allemaal leuk. Ik word er echt gek van. Dan komt mijn ex Zac binnen. Hij gaat op de eerste rij zitten. Ik duik naar beneden, daarna begint te film. In het begin is er een grote stilte maar dan opeens. 'OMG,wat erg, Leonardo DiCaprio was hier zo jong',zeggen de meisjes achter ons.Bij mezelf denk ik,joh, nee hij was daar net zo oud als nu, natuurlijk leek hij jonger. Ik word gek van die meiden, wat een bitches,zeg.

De film is bijna afgelopen en dan die meiden opeens weer achter ons 'OMG, die boot zinkt',zegt één van de meiden. Ik kan er niet tegen dus ga er op in. 'Hallo, ja natuurlijk, zinkt de boot nog nooit gehoord van de Titanic, pas maar op, want hier zitten twee meiden die uit The Bronx komen',zeg ik. De meiden zeggen niks meer. 'Is dat echt zo?',vraagt Nat. 'Ja,dat is echt zo',zeg ik. Ik wist dat Kristina uit The Bronx komt, ik heb bij haar op de middelbare school gezeten. 'Dit was me nog een dag,doei',zeg ik en zwaai me bandleden uit.


Reacties:


Redhead zei op 16 juli 2015 - 21:25:
Waar sloeg die reactie op?


Eli zei op 6 okt 2013 - 20:21:
DOM