Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 005

Secret lover (-is af-)

5 mei 2013 - 21:45

666

0

328



005

Veel lees plezier xx(:

Het Feestje was super leuk en gezellig. Er werden veel foto's gemaakt, gedanst en gezongen. Ik en Amy zaten met elkaar te praten. Over dat we misschien met ons allen bij Kevin konden logeren. Alleen hoe moest ik het tegen mijn ouders zeggen. Dat ik bij Kevin logeer. 1 het was een jongens die is maar net ken. 2 ik mag pas bij jonges slapen als ik iets ouder ben. Ik vroeg aan Amy. Hoe moet ik het tegen mijn ouders gaan zeggen. Amy had al snel een idee. ''Je kan toch zeggen dat je bij mij gaat logeren?'' Hmm ja dat is wel goed idee. Zullen we het vragen aan Kevin? ''Ja, is goed wie gaat het aan Kevin vragen zei Amy'' Hmm zei ik. Ik zeg het wel tegen Kevin. ''Wacht zei Amy. Ik vertel het wel aan Kevin'' Amy liep naar kevin toen en ik ging nog even in die tussen tijd met Zayn praten. Ik heb een idee zei Amy tegen Kevin. Ik weet niet als jij het goed vind het is een idee van mij en Coco. ''Wat is jullie idee vroeg kevin?'' Ons idee was om hier te gaan logeren met de mensen die hier nu zijn dus ook One Direction en Valentijn. Kevin dacht na ''Mmm..'' Ja ik vind het een goed idee zei Kevin. Ik een Coco hadden een al een idee bedacht hoe Coco hier kon blijven. Want ja het blijft een geheim zei Amy. ''Wat was je idee?'' vroeg Kevin. Nou, Coco zegt dat ze bij mij gaat logeren. ''Ja, dat is een goed idee.'' Zei kevin. Mooi, ik heb er nu al zin in als we allemaal kunnen Zei Amy.

Ik liep naar Coco toe. En zei ik tegen Amy. Mag het? Jah het mag zei Amy. Ik was blij nu moet ik alleen nog mijn moeder vertellen dat ik zogenaamd bij jou ga logeren. Ik belde mijn moeder op en zij:

Coco: Hooii
Moeder: Hooi, Coco met mama.
Coco: Vind je het goed als ik bij Amy ga logeren?
Moeder: Hmm ja is goed.
Coco: Dank u wel Mama.
Moeder: Asjeblieft lieverd, Maar niet te laat gaan slapen hoor.
Coco: Tja, dat weet ik niet hoor.
moeder: Haha, veel plezier. Tot morgen.
Coco: Tot morgen Mama. Doei Doeii
Moeder: Doeii

Ik mag zei ik tegen Amy! nu jij nog. Amy pakte haar mobiel en belde haar ouders. Toen kreeg Amy haar vader aan de lijn:

Amy's Gesprek:

Amy: Hooi
Vader: Hey, Amy. Met Papa.
Amy: Mag ik bij Coco logeren, het is hier super gezellig hier.
Vader: Ja, Tuurlijk als jij het wilt mag het.
Amy: Dank u wel, Tot morgen.
Vader: Tot morgen, Doeg
Amy: Doeii


Ik zag Amy glimlachen. En? Mag je zei ik tegen Amy? Jah, ik mag zei Amy. Ik zal het nu aan Valentijn vragen zei ik. Ik liep naar Valentijn toe en vroeg: Wil jij hier ook logeren als jij dat wilt samen met iedereen als iedereen kan? '''Haha, dat had ik al gehoord van Kevin' zei Valentijn. Ik wil wel en ik mag dus ik blijf. Yes, zei ik. Wat gezellig dat je blijft. ''Jah, klopt zo dacht ik ook wordt vast gezellig zei Valentijn. Ik was blij nu alleen nog de mensen van One Direction. Ik liep eerst naar Amy en zei Amy, Valentijn mag. ik zag al snel dat ze weer die rode wangetjes kreeg. Ze was gewoon echt stapel verliefd. Ik zal ffe aan de jongens van 1D vragen als hun ook kunnen. Want ja misschien hebben hun al iets geboekt voor vanavond. Ik liep naar de jongens die gezellig met zijn allen aan het praten was. En toen zei ik: Can I ask you all a question? Yes, zei Liam. What is your question vroeg Niall. Would you all like a sleep party here? Yes Zeiden ze allemaal in koor. That's a great idea zei Zayn. This is going to be a good sleep party zei Harry. Yes zei ik. Ik was helemaal blij. Ik liep naar de anderen en zei dat ik goed nieuws had, ze kunnen! Het feest kan gaan beginnen!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.