Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 006

Secret lover (-is af-)

4 mei 2013 - 17:12

415

0

318



006

Het werd al laat op de avond Ik en Kevin gingen heel even alleen naar boven. Heel even samen zijn met ons tweeën. We zaten lekker te kletsen en ik gaf hem een lekkere zoen. Kevin is zo Knap! Zo sexy! En toen ik Kevin nog een kusje gaf hoorde ik en Kevin de deur niet open gaan. Van Kevin’s zijn slaap kamper. En opeens hoorde ik Amy naast mij gillen. Zij wil altijd niet zien dan 2 mensen elkaar kussen. En ze rende weg. Ik schrok en Kevin schrok ook. We liepen naar beneden en gingen naar Amy toe. Sorry Amy zei ik. Ik hoorde je niet binnen komen. ‘’vergeef je het ons? zei kevin’’ Jawel, zei Amy. Alleen niet meer doen als ik er bij ben. Haha nee dat zullen we niet meer doen en gaf een groepsknuffel.

Daarna ging ik en Kevin allemaal matrassen en andere dingen wat we nodig hadden pakken. Er waren er niet genoeg matrassen dus sommige moeten maar gewoon op een bank slapen. En ook niet genoeg kussen maar die konden we wel die kleine kussentjes van de bank pakken. Toen had Kevin een leuk idee om de matrassen naar beneden te brengen. ‘’zullen we net zoals een slee naar benden gaan om de matras?’’ Haha, leuk idee, dat gaan we doen. We gingen samen zitten. Kevin zat achter mij en ik voor hem. Het was gevaarlijk. Maar dat maakte ons heel even niet meer uit. Voor 1x kon het wel. Het was zo leuk om naar beneden te gaan op een matras. Iedereen kwam kijken wat we aan het doen waren omdat het zo veel lawaai maakte. De jongens van 1D vonden het ook leuk. Zei wouden het ook wel doen. Het deed alleen maar een beetje zeer aan je billen. Harry gilde als een meisje toen hij met een matras naar beneden ging. Iedereen moest er om lachen.


Toen alles beneden was wat we moesten hebben legden we alles heel gezellig neer en opeens begon Louis met een kussen gevecht. Iedereen pakte zijn of haar kussen. Dit was zo funny. Opeens zei Amy: Everyone go and hit Coco with your cushion!! Nooooo schreeuwde ik maar het was al te laat. Iedereen kwam al op mijn af. Ikke schreeuwde: Know everyone go and hit Amy with your cushion! En daar ging iedereen allemaal op Amy. Dit was super leuk om te doen. Zo ging het lang door alleen toen werden we moe. En konden we niet meer slaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.