Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fake... [AF!] » 02

Fake... [AF!]

4 mei 2013 - 21:52

481

9

607



02

Hij is uber-kort, maar ik kan écht niks meer verzinnen...

Er klinkt weer geritsel. Ik sta op en tuur door het raam. Waarom hoor ik geritsel, maar zie ik helemaal niks?! Opeens hoor ik hysterisch geschreeuw. Geschrokken draai ik me om, de schreeuw is afkomstig van Louis... 
'Wat is er?!' Vraag ik en ik loop naar hem toe. 
'Wheeh! Kevin in verdwenen! Hij kan niet in de tourbus liggen, ik had hem meegenomen! Oh Kevin, waar zit je jongen?!' Roept hij verdrietig en kijk kijkt zoekend de kamer rond. Liam biedt zich aan om boven te zoeken en Zayn gaat met hem mee. Niall helpt Louis met het zoeken beneden en ik ga naar de voortuin. Iedereen gaat dus Kevin zoeken, kon op! Het is maar een opgezette duif die toevallig Louis' grootste vriend is. Ik zucht en loop wat rond. Opeens krijg ik kippenvel. Er zat iets in de struiken, misschien is het er zelfs nog, en het is zo'n eng idee dat er een persoon verstopt zou kunnen zitten... Ik loop met een grote boog om de struik heen en zoek verder. Niks. Ik zoek voor mijn gevoel nog wel een half uur door, tot ik een handnop mijn schouder voel. Ik schrik me helemaal lam en ik draai me langzaam om. Daar staat Niall met een bezorgd gezicht. 
'Al iets gevonden?' Vraagt hij. 'Louis ligt in de kamer op de grond te rollen en verdrietig te zijn als een baby die zijn speen niet meer heeft.' Ik kijk over Nialls schouder de kamer in, daar ligt Louis inderdaad op de grond te rollen, geluid kan ik alleen niet horen. Opeens loopt Niall naar de struiken die al die tijd ritselden. 
'Nee Niall! In die struiken-' Roep ik nog, maar Niall stapt verder en kijkt tussen de struiken.
'-zit Kevin!' Maakt hij vrolijk mijn zin af. Hij loopt naar me toe en duwt de duif in mijn handen. Hij knipoogt en loopt het huis weer in. Ik besef nu waarom de struiken zo ritselden! Het waaide behoorlijk hard en Kevin zat natuurlijk in die struiken te schommelen... Ik zucht diep van verlichting en bekijk de duif. Ik word bleek. Er zit een briefje aan de poot. Met trillende vingers pak ik het briefje eraf. Allerlei gedacten flitsen door mijn hoofd. Dreigbrief? Liefdesbrief? Post? Fanmail? Ik rol langzaam het papiertje open, waarna ik hem geschrokken op de grond laat vallen. Er is een korte tekst geschreven met rode pen. Voorzichtig raap ik het briefje weer op. Ik lees het briefje. 

Everyware is danger.
Watch out Harolds 'Harry' Edward Styles!
Let the game begin...


Ik kijk nog eens goed naar de tekst. Wat is de bedoeling hiervan? Wat heeft het te betekenen? Er klinkt een geluid van een opengaande deur. 
'Harry? Lukt het?' Vraagt Louis, die over het grasveldje naar me toe komt lopen. Vlug verfrommel ik het briefje en prop hem in mijn broekzak. 
'Goed hoor, ik heb Kevin gevonden,' antwoord ik vlug en ik duw de duif in Louis handen. 


Reacties:

1 2

RivLovee
RivLovee zei op 14 dec 2013 - 19:23:
Owwwww, vas happenin' boys, vas happenin' boys?!!?
Haha, ok


Team1D
Team1D zei op 14 mei 2013 - 21:58:
nu laat je me denken aan Sal rrrr erge herinneringen ik heb 3 ddagen niet kunnen slapen door die vent


Faylinn
Faylinn zei op 10 mei 2013 - 14:36:
omg..
ooooommmmmmmggggggg. waaromz ou iemand dat op een briefje schrijven.
you better watch out Harry!!!
nuuuuuuum!


beertje
beertje zei op 9 mei 2013 - 12:57:
ik ben het niet mooi verhaal


1Dlover
1Dlover zei op 8 mei 2013 - 10:43:
aahhhh eng
wie schreef dat?
ik ga snel verder lezen!!!