Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Help me out || Liam J Payne » Proloog.

Help me out || Liam J Payne

5 mei 2013 - 0:05

292

0

163



Proloog.

Het is stil. Misschien wel te stil voor een ziekenhuis. Ik weet het niet. De witte muren geven me altijd de kriebels. En die geur. Die maakt het er neit beter op. De overweldigende geur die hier hangt, doet me altijd denken aan de dood.Dat zorgt er altijd voor dat ik niet in een ziekenhuis wil zijn, dat ik zo snel mogelijk weg wil. En meestal kom ik ook zo snel mogelijk weg, maar dit keer gaat dat niet. Vandaag ben ik hier om een belangrijk iemand te bezoeken. Mijn beste vriendin.

Met voorzichtige stappen loop ik naar haar toe. Het bed omsluit haar. Ze lijkt wel in de deken te verdrinken. Ik leg mijn hand op haar voorhoofd. Zoute tranen van verdriet glijden langs mijn wangen omlaag. "Het spijt me dat ik er niet was om je te beschermen. Kijk je nu dan, je ligt in coma." fluister ik. Mijn hand glijd naar de hare. Ik knijp er eens in, maar er gebeurd niets. Haar ogen blijven dicht. "Ik weet niet hoelang dit gaat duren, maar ik ben er voor je, no matter what. Je blijft mijn beste vriendin ondanks je in coma ligt." zeg ik zachtjes. Haar handen blijven stil liggen. Ze bewegen niet. Alleen haar borstkas beweegt op en neer.
Vroeger toen ik iets liefs als dat zei, had ze altijd een big smile op haar face. Haar handen namen dan de mijne en ze gaf er altijd kneepjes in. Ik weet vandaag de dag alleen niet of ze vriendschappelijk bedoelt waren of iets meer. In ieder geval zal haar handen nog stil blijven liggen. Nog heel lang. Maar wat er dan ook gebeurd of wanneer ze dan ok mag ontwaken uit haar slaap, ik zal er voor haar zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.