Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Help me out || Liam J Payne » H2

Help me out || Liam J Payne

5 mei 2013 - 13:40

463

0

162



H2

Eenmaal thuis, loop ik regelrecht naar de eetkamer toe. "He mam." Glimlach ik terwijl ik aan tafel kom zitten. "He schat. Weer bij Ruby?" Vraagt ze terwijl ze mijn eten op schept. "Jep. We waren in het park aan het schommelen." Zeg ik. "Wat leuk." Zegt ze. "Wanneer ben je nou van plan om te zeggen dat je van haar houd?" Vraagt Ruth me terwijl ze aan tafel komt zitten. "Nou nooit dus, want ik ben niet verliefd op haar. Ik hou van haar, maar alleen als een vriend." Zeg ik vermoeid. Dit heb ik al zo'n honderd keer gezegd. "Wat jij wilt Liam." Zegt pap.
Na het eten, loop ik naar boven, en zoek mijn tas. De zomervakantie is bijna aangebroken, en morgen is de een nalaatste dag op school. Ik prop mijn boeken in mijn tas, en gooi er nog een pen in. "Zo, dat is wel goed genoeg denk ik." Mompel ik. Ik leg mijn tas op mijn bureau, en gooi mezelf dan op bed. Een glimlach staat op mijn gezicht als ik mijn ogen sluit. Ik kan niet wachten op de zomervakantie.

"Spring achterop." Glimlach ik. "Oke, maar je moet wel een beetje langzaamaan doen oke? Anders val ik er nog af." Zegt ze en springt achterop. haar armen slaat ze stevig om mijn middel heen. "Je kunt." Zegt ze. Grinnikend begin ik te fietsen. "Misschien is het beter als ik mijn vakantie met jou spanje doorbreng." Zegt ze tegen mijn rug aan. "Het is maar wat je beter vind." Zeg ik. Ruby gaat naar China dit jaar. Alleen. Ze wilde al sinds kleins af aan naar China, en nu ze eens een keer mag, wil ze liever naar Spanje. "Waarom?" Vraag ik haar. Ik stop voor een stoplicht, en draai me dan om, om haar aan te kijken. "Geen idee. Ik heb eens slecht gevoel over Spanje." Zegt ze. "En dan wil je naar Spanje? What's wrong wit you?" Vraag ik terwijl ik weer begin te fietsen. "Everything, And you know that. Maar ik heb niet echt een slecht gevoel over Spanje. Meer over een slecht gevoel over jou in spanje." Zegt ze. "Er zal me heus niets gebeuren, dus ga gewoon naar China." Zeg ik. Ik stop in de fietsen stalling van de school. "Stap maar af Rub." Zeg ik. Ze stapt af, en loopt dan weg. Maar ze staat altijd bij de ingang van de stalling te wachten. Ik stal mijn fiets, en doe hem voor de zekerheid op slot. Dan loop ik de fietsenstalling uit. "Welke les heb je als eerst?" Vraag ik als de bel gegaan is. "Economie." Antwoord ze. "Oke, dan zie ik je tijdens Nederlands?" Vraag ik. Ze knikt en zwaait kort waarna ze zich omdraait en naar de economie lokaal loopt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.