Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One day at a time [end] » Family

One day at a time [end]

5 mei 2013 - 0:38

1134

11

529



Family

Heeeeeyy mensen!! sorry voor de late post, maar ik was op visite :) hier is het volgende hoofdstuk <33 @Ims, ik word nooit boos als iemand me helpt om beter te schrijven! Ik heb het gelijk verandert ;) Enjoyy<333 xXx

Yasmine’s POV

Meende hij dit nou?? Met betraande wangen loop ik zijn huis uit. Dacht hij nou echt dat ik vreemd zou gaan?! Na twintig minuten lopen kom ik doodop aan bij mijn huis. Ik loop huilend naar binnen, direct richting mijn kamer. Ik denk terug aan vanmiddag, waardoor deze hel is ontstaan.
Ik loop de forever21 uit. En daar zie ik hem staan. ‘MAX!!!’ hij kijkt om zich heen, en na even zoeken ontdekt hij me. ‘YASMINETJE!!!’ Ik ren naar hem toe en geef hem een knuffel.
‘Dat is nog eens een leuke verassing.’ ‘Inderdaad!’ ‘Dus, hoe gaat het met mijn favoriete neef??’ Hij was naar Frankrijk verhuisd nadat mijn ouders waren overleden. Hij weigerde in Engeland te blijven wonen. Zijn eigen ouders leven ook niet meer, en toen die van mij dood gingen, kon hij er niet meer tegen. ‘Heerlijk. Frankrijk is super, maar ik mis Engeland wel. En jou natuurlijk.’ Ik geef hem een knuffel. Zo staan we een minuut lang. ‘Ik heb je gemist,’ zeg ik, mezelf groot houdend. ‘Ik jou ook Yasminetje.’ ‘Waarom ben je eigenlijk in Engeland?’ ‘Ik ben een eigen bedrijf gestart en ben hier voor zaken. Vandaag is mijn laatste dag hier.’ Ondertussen waren we gaan lopen, ik met mijn arm in de zijne. Het doet me denken aan vroeger, toen we altijd samen naar de film gingen, of om een ijsje te halen. Ik vertel over Zayn en mij, en hij over zijn verloofde. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij verloofd is!
‘Ik moet hier naar links,’ zeg ik, licht bedroefd. ‘Geef me je mobiel nummer, dan kunnen we bellen en whatsappen enzo.’ Ik geef hem mijn nummer. Dan wordt het toch echt tijd voor het afscheid. ‘Doei.’ Ik geef hem een kus op zijn wang, zoals we altijd deden. En loop weg. Ik draai me nog een keer om, zwaai, en loop dan met stevige pas door naar Zayn’s huis.


Tranen vloeien over mijn wangen. Hij is mijn freaking neef!! En Zayn liet het me niet eens uitleggen. Een schel geluid vult mijn oren. Snikkend stap ik uit mijn bed. Het is waarschijnlijk een van de jongens met mijn spullen. Ik doe de deur open, en tot mijn verbazing staan alle vier de jongens er. Zoveel spullen had ik toch niet daar liggen? ‘Heey….’ Zeg ik bijna onverstaanbaar. ‘Heey.’ Ik doe de deur verder open, als teken dat ze binnen mogen komen.
Ze hebben maar 2 tassen mee. Zijn ze daarvoor met zijn vieren gekomen??
‘leg de tassen maar……. bij de trap, die neem ik…… later wel mee omhoog.’ Ik huil nog steeds, alleen komt er geen gesnik meer uit mijn mond. Met zijn vijven lopen we naar de woonkamer. ‘Willen jullie wat… drinken?’ Waarom krijg ik geen normale zinnen uit mijn mond?! ‘Ja lekker.’ Ik pak wat te drinken uit de koelkast, wat glazen, en loop ermee richting de woonkamer. In het raam zie ik mijn weerspiegeling. Ik zie er niet uit. Mijn oogpotlood uitgelopen, en mijn ogen super rood. Een diepe zucht ontsnapt uit mijn keel. Ik plof neer op de stoel en kijk ze aan. Mijn nieuwsgierigheid groeit nu wel heel erg.
Louis schraapt zijn keel, en vertelt dan eindelijk wat de reden is om hierheen te komen met vier man. ‘We willen alleen weten waarom je het hebt gedaan. Voor Zayn.’
Mijn hart krimp ineen bij het horen van zijn naam. Maar deels ook omdat de jongens dus ook geloven dat ik ben vreemdgegaan. ‘Guys ik….. ik ben niet vreemdgegaan. Het was mijn neef!’ oke ik geef toe, het klinkt niet zo overtuigend, maar het is gewoon de waarheid.
‘Je neef?!’ zegt Harry spottend. ‘Ja Harry, mijn neef…. Hij woonde eerst hier, maar verhuisde naar Frankrijk na de dood van mijn ouders.’ Het komt er zacht uit. Nog steeds doet het pijn om over mijn ouders te praten. Zayn had ik het pas een week geleden verteld. Ik weet niet zeker of Zayn ze dat ook heeft verteld. ‘Je ouders zijn toch altijd op zakenreis?’
Nope, ze wisten het dus niet. ‘Nee Liam….. mijn ouders zijn toen ik veertien was omgekomen bij een auto-ongeluk. Blikken kruisen, en uiteindelijk staan ze op. Ik sta ook maar op, en Louis komt voor me staan. ‘Weet je Yasmine, we dachten eerst dat het niet was wat het leek. Maar na dat onzin verhaal over je neef en je ouders, weten we wel beter.’ Tranen rollen over mijn wangen. Ik kijk naar Niall, die de hele tijd niks heeft gezegd. Hij kijkt naar de grond.
‘Wij zijn hier weg. Veel plezier met je zogenaamde ‘neef’.’ ‘Louis….’ Het komt er niet bepaald sterk uit. De deur slaat dicht. Ik zak door mijn knieën. Ik pak mijn mobiel en zoek het nummer van Max. Hij neemt direct op. Zodra ik zijn stem hoor, breek ik.
‘Ik kom er gelijk aan Yasmine!’ en er wordt opgehangen.

Niall’s POV

‘Veel plezier met je zogenaamde ‘neef’.’ Vastberaden lopen de jongens naar buiten. Ik aarzel en kijk nog even snel naar Yasmine. Je zou toch denken dat mensen die vreemdgaan het niet zo erg vinden. Maar zij is er volgens mij helemaal kapot aan. in mijn ooghoeken zie ik de jongens wachten, en ik loop zo snel mogelijk haar huis uit. ‘Guys, hebben we niet te snel geoordeeld?’ vraag ik. ‘Ga je haar nu serieus verdedigen?!?!’ zegt Louis verontwaardigd.
‘Nee, maar als je vreemdgaat, dan ben je er toch niet zo kapot van??’ ‘Ze doet gewoon zo omdat ze nu geen rijk vriendje heeft.’ Ik geloof er niks van, maar knik toch. We lopen ons huis in, en ik ga direct naar Zayn’s kamer. Ik klop aan, en als ik geen reactie krijg, doe ik de deur open. Daar zit Zayn in zijn vensterbank, kijkend naar buiten. ‘Zayn, ik wou je wat vragen…’ hij draait zich om. ‘Wat wil je vragen Nialler.’ Ik twijfel even, maar vraag het toch.
‘Is het waar dat Yasmine’s ouders zijn overleden?’ Ik zie de tranen in zijn ogen glimmen, maar hij houdt zich groot. ‘Ja, dat is waar.’ Het komt er moeilijk uit. Maar ze heeft er dus niet over gelogen. Vandaar dat ze zo ineenkromp toen Louis zei dat ze erover loog.
‘Waarom wou je dat weten??’ ‘Louis zei tegen haar dat ze loog, maar dat geloofde ik niet. En eigenlijk geloof ik ook niet dat ze is vreemdgegaan.’ ‘Zeg je dat om me op te vrolijken?’
‘Nee!’ zeg ik verontwaardigd. ‘Ik zeg het omdat ze volgens mij niks anders heeft gedaan dan huilen sinds je haar wegstuurde.’ Hij staat op. ‘Ik ga naar haar huis.’ ‘Ben je daar wel klaar voor?’ De twijfel is van zijn gezicht af te lezen. ‘Nee, dat ben ik niet. Maar ik moet gewoon de waarheid weten.’ En met standvastige voet beent hij de kamer uit. Richting Yasmine’s huis.


Reacties:

1 2 3

Ims
Ims zei op 5 mei 2013 - 19:57:
pfoe wat ben ik blij dat je er niet boos om bent

*doet een vreugdedansje*

Ik ben een Louisgirl, en een niallgirl dusss

Lou you basterd I don't like you anymore!!! (voor zo'n 5 min.)

Niall awww you're so sweet <3 love you every day a little more!!!

snel verder!!!


juutjee19
juutjee19 zei op 5 mei 2013 - 19:17:
waaaah jou verhaal is zoo super moooi!!
I'm loving it


falinlove1D
falinlove1D zei op 5 mei 2013 - 18:08:
Laat ze het goedmaken!!!!!!
Snel verderXOXO


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 5 mei 2013 - 14:39:
Weet je, ik heb nu echt van: Louis, steek je hoofd in de vuilnisbak en ruik je toekomst! (sorry lilovelou )
AAARRRGGHHH! Maak het maar weer goed, voor deze keer.
Bij de volgende breuk kom IK in actie! *superwoman-pose*


Aimeery
Aimeery zei op 5 mei 2013 - 13:10:
Ahw... Omg Louis! Hoe durf je?! Dat is gewoon... een bitch actie... laat Zayn en Yasmine het maar gauw goed maken! So GO ON