Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 6.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

5 mei 2013 - 14:57

314

7

374



6.

'Hoe bedoel je je gaat haar ontmaagden?!' schreeuw ik. Dan richt ik me op Nathan 'Ze is nog maar een meísje Nathan. Het is vroeg. Veel te vroeg.' zeg ik zo klam mogelijk. 'Ja, bij jou was het ook veel te vroeg he? Maar kijk nu eens naar je. Je bent beter dan de anderen nu. Jij bent nu een van de beste. Heb je nooit gemerkt dat iedereen altijd jóu wilt? Altijd. Jij bent een van mijn beste creaties ooit.' zegt hij. Door zijn woorden schaam ik me. Door zijn wrede woorden snap ik wie en wat ik ben. Ik ben mezelf natuurlijk niet meer. Enkel een creatie. Een creatie dat goed gelukt is. Door mij wilt hij meerdere jonge meisjes hebben.
'Luister.' fluister ik. 'Geef het meisje dan minstens een paar dagen. Ze is er nog niet klaar voor. Harry kan vast wel wachten.' ga ik verder. 'Toch Harry?' vraag ik op grimmige toon. Normaal gesproken zou ik nooit zo praten met een klant. Het mag niet. Langzaam knikt hij. Hij haalt zijn schouders op.
'Mij best.' mompelt hij. Nathan draait zich om en gaat in zijn grote leren stoel zitten. Zijn hand glijd naar de mijne. Hij trekt me op zijn schoot en legt zijn handen op mijn heupen. Zijn lippen raken mijn oor.
'Oke Nadine. Maar jij gaat in die paar dagen wel veel harder werken dan gewoonlijk. Veel en veel harder.' fluistert hij. Stijfjes knik ik. Ik heb er voor over.
'Ik zal Jessica vragen of ze meer klanten naar jou toe wil wijzen.' gaat hij vrolijk door. Dit keer wel hardop zodat Harry het kan horen. Opnieuw knik ik stijfjes. Een grijns verschijnt op Harry's gezicht. Dit is echt ongelooflijk. Hij geniet hier gewoon van!
'Waar grijns jij om?' snauw ik hem toe. Hij begint zachtjes te lachen en schud zijn hoofd. Ik zal het waarschijnlijk wel nooit te weten komen..


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 13:55:
Wedden dat ze er wel achter komt...
En anders ik wel


IloveZayn
IloveZayn zei op 1 juni 2013 - 12:43:
Hahahahahaha haazza omgg


1Dlover
1Dlover zei op 8 mei 2013 - 23:00:
oohhh hazza toch
niet zo gemeen doen hoor


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 6 mei 2013 - 11:53:
Of toch wel? ^^

Go on, my lovely friend!


Lotteimy
Lotteimy zei op 5 mei 2013 - 21:21:
Haha hazzaaa weer ... Snel verder Ik wacht op een melding