Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 008

Secret lover (-is af-)

5 mei 2013 - 21:32

727

1

320



008

hoofdstuk 8 alweer! hope you like it! xx

Ik kwam thuis ik zetten mijn fiets in de schuur. Toen ik binnen kwam riep ik hooi maar niemand reageerde. Ik liep de woonkamer in en daar kwam mijn moeder aan met een boos gezicht. Ik dacht o nee he. Is ze er achter gekomen dat ik niet bij Amy aan het logeren was… Ik ging naast mijn moeder zitten op de bank.

Wat is er? Vroeg ik. ‘’Waar ben jij heen geweest?’’ Naar Amy ik ging daar logeren. Dat had ik je toch verteld. ‘’Je was niet bij Amy. Ik was aan het boodschappen doen en ik zag Amy’s moeder ze vroeg hoe het logeren was. Ze zei ze logeert toch bij jou? Dus waar was je dan?’’ Tja zei ik, ik was bij een jonge… ik weet dat ik niet bij een jonge mag logeren. Maar ik was er met meer mensen. Er kon echt niks gebeuren. En er is ook niks gebeurd zei ik snel. ‘’Hoe heet die jonge dan?’’ ik dacht snel na en zei hij heet Levi.

Ik liep snel naar de keuken om wat te drinken te halen. En toen ik het had liep ik snel naar boven naar mijn slaapkamer. Ik pakte mijn mobiel die leeg was en deed het aan de oplader. Ik deed mijn mobiel aan toen al een beetje opgeladen was. Ik stuurde snel een berichtje naar Amy:

Heei Amy,
Mijn moeder zei dat ze jouw moeder was tegen gekomen. En dat ik niet bij jou logeerde. Ik heb een smoesje bedacht ik had gezegd dat we bij Levi logeerde. Ze kent hem toch niet. Ik hoop dat jouw ouders nog niet gevraag aan je. Anders moet je ook zeggen dat je bij Levi hebt gelogeerd.
Xx Coco


Zo hopelijk hebben haar ouders het nog niet gevraagd aan haar, waar ze heeft gelogeerd. Anders zit ik echt in de problemen. Ik kreeg direct al een berichtje terug:

Heeii Coco,
Je hebt nog geluk dat je het nu hebt gestuurd ze zijn net terug. Hopelijk zeggen ze er niks van. Maar ik denk het wel. Ik ga ook die goede smoes verzinnen anders. Ik stuur je zo wel een berichtje terug.
Xx your Buddy Amy!



Ik dacht bij me zelf gelukkig had ik het net nog gestuurd. Ik dacht mm wat zal ik gaan doen nu. Ik had al een idee. Mijn kamer was rommelig, ik ging maar is op ruimen. Ik deed mijn tv aan en klikte op Youtube met mijn aftands bediening. Ik was zo blij dat ik deze tv al Kerst Cadeau had gekregen. Ik typte One Direction en ruimde voor de helft mijn kamer op want toen had ik er geen zin meer in. Ik had mijn bureau opgeruimd en pakte mijn labtop. En ging kijken als er iemand online was. Maar nee niemand was online. Ik pakte mijn camera en keek naar die goede tijden van gisteren we hadden veel foto’s gemaakt. Ik zette alle foto’s op mijn labtop. Opeens zag ik dat ik 5vrienden uitnodigingen had op facebook. Het waren de jongens van One Direction. Ik accepteerde ze allemaal! Ik dacht misschien willen ze me ook volgen op twitter en ja hoor. 5 nieuwe volg verzoeken ik was een Happy Person. Ik hoorde mijn mobiel afgaan. Ik had een berichtje van Amy:

Heei,
Mijn ouders vroegen ook waar ik was. Ik had ook die smoes gebruikt ik moest toch iets zeggen.
Dike kus xx


Ik stuurde een berichtje terug:

Heeei,
Oke gelukkig.
Heb je ook al vrienden verzoeken op facebook en volg verzoeken op twitter?
Ik heb ze van 1D namelijk!
Xx Happy Person!


Ik vond het echt super leuk dat ik nu echt contact met One Direction heb. Ik kon het nog steeds niet geloven. En dat van die concert dat we voor aan zitten nou ja zitten doen we niet. Dat kan ik ook niet geloven. En ik kon meer dingen echt nog niet gaan geloven. Als de meivakantie is afgelopen en ik het ga vertellen aan mijn vrienden. Dan zullen die het echt niet gaan geloven. Maar gelukkig heb ik het bewijs en dat zijn de foto’s.

Ik kreeg weer een berichtje terug van Amy:

Heei,
Ik heb net gekeken en ik heb het ook gekregen. Gelijk geaccepteerd! Haha.
Xx Je Zussie


De tijd ging voorbij het was al avond. Ik wapp’te Kevin nog een paar keer. Hij had me nog gevraagd als ik morgen nog langs kwam. Ik zei ja tuurlijk kom ik langs. Toen ging ik slapen.


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 5 mei 2013 - 21:05:
I like it buddy! <3