Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 009

Secret lover (-is af-)

5 mei 2013 - 21:42

607

0

183



009

heb al weer veel inspiratie volgende hoofstuk komt snel weer. veel lees plezier! xx

Ik werd wakker. Het was best vroeg het was nog maar 9uur. En ik kleedde me om. Ik deed mijn gordijnen open en zag dat het lekker warm was. Ik wapp’te Kevin:


Goedemorgen Schatje!Xx
Ik heb een leuk idee als jij dat ook leuk vind. Zullen we gaan zwemmen? Samen met Amy misschien?
Xx Love you


Ik stuurde een wapp naar Amy:


Heeii:
Ik heb een leuk idee als jij dat ook leuk vind. Zullen we gaan zwemmen? Samen met Kevin? Als hij kan en ik ook (:
Xx je sister.



Ik liep naar benden. Ik pakte een bord uit de kast en wat brood en beleg. Ik ging in mijn eentje eten. Ik zag dat mijn ouders wakker waren en ook beneden net waren. Zei gingen ook eten en vroeg wat ik ging doen. Ik ga als ik het mag van jullie mag zwemmen. ‘’ Mag van mij zei mijn vader” ‘’Als je wilt zwemmen, mag je hoor zei mijn moeder’’ Dankje zei ik. Ik ga met Amy zei ik er nog even op het laatst bij. Ik hoop dat het gezellig wordt. Ik hoorde dat mijn mobiel afging, na het eten ging ik direct kijken. Ik zag al dat ik 2 berichten had. Eerst klikte ik op die van Kevin:


Heeii lieverd,
Ja, daar het ik wel zin in. En Amy mag wel mee. Kom je om 10:30uur na me toe? Dan ga we naar het zwembad. We kunnen met de auto als je wilt we zien nog wel ffe.
Xx Je liefje.


Ik reageerde nog snel ffe terug:


Heei
Ja, is goed ik kom er dan wel aan. Wie zien wel als we met de auto gaan.
Xx Love you so mutch! <3



En toen ik het berichtje had gestuurd keek ik naar het berichtje van Amy:


Heeii,
Natuurlijk wil ik wel mee. Hoelaat?
Xxx



Het was een kort maar krachtig berichtje ik stuurde gelijk een terug om te zeggen dat ik kon en dat Kevin ook kon.

Heei Amy!
Kom maar om 10:15 naar mij. En dan gaan we naar Kevin, en je weet het niks tegen mijn ouders zeggen Haha!x
Tot laterzz Xx


Zo ik had er super veel zin in! Ik liep naar mijn slaap kamer en trok onder mijn kleren mij sexy bikini aan. Zo nu ben ik er klaar voor en stopte dingen die ik nodig had in mijn tas. En had nog ffe wat lekkers te drinken en eten van beneden gepakt. Ik was er klaar voor. Ik zag al dat het 10uur was en keek nog ffe tv. De tijd tikte door en ik hoorde de deur bel. Mijn moeder deed al open. Ik deed mijn tv uit en pakte mijn tas. Ik hoorde mijn moeder roepen: ‘’Coco ze is er hoor’’ Jaaaa, ik kom eraan riep ik. Ik liep naar benden en zag Amy staan. Heei zei ik en gaf een big hugg! Ik had je gemist hoor! ‘’Ik jou ook’’ zei Amy. Zullen we gaan zei ik? ‘’Ja, is goed zei Amy. Ik riep tegen mijn ouders dat ik weg ging. En pakte mijn fiets uit de schuur.

Toen we fietsen ging het gesprek over gisteren. Over het slaap feestje bij Kevin. Het was gewoon super top daar. ‘’we moeten het echt veel vaker doen bij kevin’’ zei Amy. Ja, klopt. Ik kan het alleen niet geloven. En zeker niet dat ik hun nummer heb gekregen. ‘’heb jij hun nummer?’’ vroeg Amy. Ja jij niet dan? ‘’nee die heb ik niet gekregen’’ zei Amy. Ohw.. Als we ze weer tegen komen moet je het vragen. Want ik mag het nu niet aan je vertellen zei ik. Het is een geheim nummer. ‘’Ohw oke is goed zei Amy’’ we fietsen verder en we kwamen aan bij kevin.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.