Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lou & Hazz: Tongues and Lips » 03 Tongues and Lips

Lou & Hazz: Tongues and Lips

5 mei 2013 - 22:02

1081

11

578



03 Tongues and Lips

Glad you guys like it that much!<3 Thank you!

***

Hoe meer hij erover nadacht, hoe kwader hij werd. Harry wist dat hij niet op jongens viel. Waarom deed hij dan zo? En behalve dat wist hij dat Louis Eleanor had. Hoofdschuddend mikte hij het hoopje kleding in hun gezamenlijke en deels geïmproviseerde wasmand, liep vervolgens naar het verste bed en liet zich daarop zakken. Zijn handen gleden gefrustreerd door zijn langzaam droog wordende haar en een kreun van frustratie gleed over zijn lippen. Hoe kon hij nou nog met Harry in één ruimte zijn? Of alleen met hem? Dat wilde hij niet. Niet als hij zo deed.

Harry is gewoon aan het sollen. Hij weet dat je Eleanor hebt. Hij is je beste vriend.

Louis fronste, niet wetend wat hij over deze hele situatie moest denken. Hij was boos, dat zeker, maar aan de andere kant begon hij zich ietwat schuldig te voelen. Misschien maakte Harry echt alleen maar een grapje. Waarom zou hij ineens met Louis wat willen beginnen? Oké, ze hadden vaak genoeg gestoeid en dat soort fratsen uitgehaald, maar dat deed hij ook met Niall, Liam en Zayn. Het meeste met Zayn, eigenlijk. Zou hij het ook bij hem hebben gedaan? En bij Liam? Gewoon om te dollen, omdat hij weet dat wij een vriendin hebben? Zuchtend schudde hij opnieuw zijn hoofd. Zo was Harry niet. Maar terugdenkend aan die actie van net, had Louis dat ook niet van hem verwacht, maar wat hem nog het meest irriteerde van alles was dat vervelende stemmetje in zijn achterhoofd. Het gevoel dat hij moest onderdrukken, for gods sake.
Gelukkig voor Louis was de dag bijna om. Het was elf uur om precies te zijn en het feit dat ze morgen de hele dag aan het rijden waren, desondanks wel vrij waren, gaf hem des te meer reden vroeg in bed te kruipen. En de verdere avond doorbrengen naast Harry zag hij nu echt even niet zitten. Dus trok hij een simpele, grijze joggingsbroek aan met een simpel, zwart shirt erboven. Door de v-hals was zijn vrij nieuwe tatoeage zichtbaar, één waar hij erg blij mee was. Hij streek met de top van zijn wijsvinger over de sierlijke letters heen en voelde onbewust toch nog een glimlach om zijn lippen krullen.
Misschien was het helemaal niet zo erg geweest als hij zich het herinnerde. Dingen overdenken zorgde er altijd voor dat het erger ging lijken dan het was, of je nou wilt of niet. En Louis wilde gewoon dat dingen zo waren zoals ze hoorden te zijn, niets meer en niets minder. Dus nam hij een diepe teug zuurstof, opende de deur van zijn kamer en betrapte zichzelf erop toch eerst om de houten rand ervan heen te gluren om er zeker van de zijn dat hij niet door Harry de badkamer ingesleurd zou kunnen worden.

Jezus, denk je nou echt dat hij je zou verkrachten? Doe normaal.

Hij schudde zijn hoofd, sloot de deur van hun slaapkamer en vervolgende zijn weg terug naar de relax-ruimte, zoals ze die noemden. Maar zodra hij de hoek omliep, stuitte hij op twee lege banken en hoewel de zitafdrukken nog in het leer te zien waren, gold dit niet voor zijn vrienden. Glimlachend haalde Louis zijn schouders op. Dan waren ze aan het gamen in de spel-ruimte.
Louis draaide zich weer om, vervolgende zijn weg naar rechts door de ‘’gang’’ en ging de eerste deur links door. Hij werd begroet door gelach en zwak geschreeuw, wat voor hem bevestigde dat hij het goed had geraden. Onbewust scanden zijn ogen de kamer, bleven even hangen op de natte, bruine krullen en keerden toen weer terug naar de werkelijkheid. Terwijl Louis dichter naar het viertal toeliep, werd hij nog altijd verwonderd door wat hier eigenlijk allemaal stond. Vijf gokkasten waar geen geld in hoefde, een pooltafel, een tafelvoetbaltafel en twee dartborden inclusief score-opschrijf-dingen. Louis wist de naam niet, hij was niet zo’n darter.
‘’Waar. Was – o! – jij…Nou?’’ Half tegen Louis en half tegen de plastic mannetjes die hij bestuurde met de draaiende stokken stelde Niall de vraag. Elke keer dat er wat gebeurde in het spel, veranderde zijn stem van hoogte en volume. Het feit dat ook zijn tong net niet helemaal uit zijn mond bungelde, maakte Louis aan het lachen.
‘’Ik was even mijn makkelijke kleren aan het zoeken, na het – eh.. douchen.’’ Louis hield zijn ogen op het speelvlak gericht, terwijl hij ongeveer een meter bij het spel vandaan op één van de knalrode fat-boys plofte. Er werden scheldwoorden afgevuurd en er werden dingen naar elkaar geschreeuwd, maar Louis betrapte zichzelf erop dat zijn ademhaling iets geks deed zodra hij Harry’s langzame en diepe stem hoorde vloeken en tieren omdat één van zijn goals niet telde. De discussie met Niall zou hij toch niet winnen, want hoe je het ook wendde of keerde – Niall had wat voetbal of alle andere sport betreft altijd gelijk.
Zeven goals en vele woorden later was het spelletje afgelopen en hadden Liam en Niall gewonnen. Lachend om hun overwinning ploften ze ook op één van de fat-boys neer, waarna ik keek hoe Zayn Harry over zijn schouder gooide om hem vervolgens op de grootste zitzak te dumpen. Een schaterende Harry belandde op zijn rug, gevolgd door Zayn die met zijn volle gewicht boven op de jongen met de krullen plofte. Liam en Niall hadden hun ogen symbolisch gesloten en Louis lachte schamper, al wist hij niet of hij het wel grappig vond. Misschien vond hij het juist fijn dat Harry en Zayn met elkaar bezig waren, zo wist hij zeker dat Harry niet weer achter hem aan zou gaan. Als hij dat al had gedaan. Was dat zo? Hij wist niet eens of hij zijn eigen herinneringen nog wel kon geloven en werd langzamerhand gek van zichzelf. Misschien was een goede nachtrust nog niet eens zo’n verkeerd idee en na hier een paar minuten over nagedacht te hebben, stond hij dan ook op, waardoor opeens iedereens aandacht weer werd getrokken en op Louis gevestigd werd.
‘’Wat ga je doen?’’ vroeg Niall half geeuwend, terwijl hij zich overdreven begon uit te rekken.
‘’Ik ga op bed. Zou jij ook moeten doen,’’ glimlachte Louis, waarna hij richting de deur liep. Hij liet deze op een kier staan terwijl hij zijn weg vervolgde naar zijn kamer, niet wetend dat Harry vlak na hem had aangekondigd dat ook hij op bed zou gaan. Harry en Zayn’s kamer zat rechts van de speelkamer, desondanks ging Harry links – achter Louis aan.


Reacties:

1 2 3

Faylinn
Faylinn zei op 8 mei 2013 - 19:54:
tjaa...tjajajajaa...... ehum. Harry en Louis veel succes met wat jullie gaan doen xp. maar als liam en Niall komen hebben jullie een probleempje.. of nja een groot probleem. hahah..
so good luck honeysss


Bodine
Bodine zei op 7 mei 2013 - 15:51:
Honey, het is een beetje rommelig. Je zinnen zijn te lang - teveel voegwoorden waardoor het laaig wordt om het te volgen. Daarbij schrijf je eigenlijk in derde persoon - wat prima is - maar je switcht soms naar eerste. Volgende keer no eventjes extra nalezen? ^^

Apart from that - here comes the smut. Or the fight. Or both. I'm curious, neeeeext? (:


Elientjheu
Elientjheu zei op 6 mei 2013 - 20:24:
plies nieuw hoofdstukje denk aan de lieve kindjes die zich vervelen en een Larry willen lezen


Daaaiisy
Daaaiisy zei op 6 mei 2013 - 17:30:
Oohh, i like this story!
Can i get a mention when the new chapter is on?

Je schrijft echt goed! Lees er snel en fijn doorheen.
Liefs Daisy x


Malikaa
Malikaa zei op 6 mei 2013 - 14:41:
Cliffhanger huh
Kben benieuwd!!
Snel verder
xXx