Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm looking for myself, did you see him? » ~part 9~

I'm looking for myself, did you see him?

8 april 2009 - 11:01

486

2

260



~part 9~

[Bill pov]

Ik ga thuis de living binnen en zie dat Melissa me raar aankijkt. Ik kan het niet laten en lik even over mijn lippen. Ik zie hoe Melissa haar ogen groot worden en hoe ze een beetje begint te trillen. Een grijns siert mijn gezicht en ik weet nog net op tijd mijn kamer te bereiken voor ik weer in lachen uitbarst.
Wanneeer mijn zoveelste lachbui over is ga ik naar onder waar iedereen al op me staat te wachten. "Klaar?" Ik knik en ga dan net zoals de rest in de auto zitten. Eens we bij mijn grootouders binnen zijn gaan we aan tafel zitten. Want zoals gewoonlijk kon mijn oma het weer niet laten om voor ons te koken. We zitten lekker te eten wanneer ik het niet kan laten om Melissa te pesten. "En Mel, heb je al een niuwe versiertruck gevonde voor Tom?" "Wie is Tom?" vraagt mijn opa. "Onze buurjongen" zeg ik snel. "Oh, ben je verliefd Melissa?" vraagt mijn oma geïtereseerd. "Niet meer." "Hoezo?" vraag ik nep-verbaasd. "Hij is homo." "Hoe weet jij dat nu?" Haha! Nu heb ik haar! Ze gaat echt niet zeggen dat ze haar lover met haar broer heeft zien kussen, dan verraad ze zichzelf. "Ik, euh, ik ben even naar toilet." zegt ze vlug. Ze staat op van tafel en komt even later weer terug. Ik besluit om er toch maar over te zwijgen.

*een week later*
[Tom pov]
Voor de zoveelste keer bekijk ik mijn inbox, en voor de net netzoveelste keer zijn er geen berichten over Bill. Al een week lang ga ik flyers uitdelen en zoek ik op het internet naar hem, maar ik kan hem niet vinden. Het enige wat wel raar is, is dat die wekelijkse droom nu vaker komt, dat de auto langer stilstaat zodat ik Bill langer zie en dat zijn haar op het laatste ogenblik zwart word. Ik zucht, sluit de computer af en laat me op de matras naast mijn bed vallen. Nee, ik heb nog geen zin gehad om die op te ruimen. Ik krijg weer een grijns op mijn gezicht als ik terugdenk aan wat we hier gedaan hebben en aan Melissa's onbetaalbare gezicht. Het zal er waarchijnlijk heel raar hebben uitgezien wat we deden, maar het heeft wel gewerkt. Melissa hangt niet meer aan me en Bill en ik kunnen ongesoord vrienden zijn. Ik laat mijn ogen toevallen, gewoon geen zin meer om ze open te houden. Ik hoor mijn kamerdeur opengaan maar besteed er geen aandacht aan. Het zal mam wel zijn met de was ofzo. Maar ik hoor geen kast of lade opengaan. Ik hoor ineens een adem vlak achter me waarvan ik heel zeker weet dat ze niet van mam is. Ik wil kijken wie het is maar nog voor ik de kans heb om mijn ogen open te doen springt de persoon al op me.

Haha, gemeen om hier te stoppen hé!

[reacties?]


Reacties:


xNadezhda zei op 8 april 2009 - 13:09:
Aha... Wie is dat? *nieuwsgierig*

Snel verder


Sweetlady
Sweetlady zei op 8 april 2009 - 11:57:
snel verder gaan