Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Why is everyone so mean?? » De eerste schooldag.

Why is everyone so mean??

8 april 2009 - 17:05

608

1

274



De eerste schooldag.

De eerste dag op school. Natasja is ontzettend zenuwachtig en ligt al de hele nacht wakker... Eenmaal op school beseft ze dat ze eigenlijk niet zo heel veel zin meer heeft...

Natasja staat in de fietsenstalling. Door haar opvallende uiterlijk zijn mensen opmerkelijk naar haar aan het kijken. Ze voelt zich erg ongemakkelijk. Als er opeens een vrouw naar haar toekomt. 'Hoi jij zult wel Natasja van Hoogen zijn of niet?' Natasja knikt en lacht verlegen. 'Ik ben Mirjam, Mirjam Bos. Ik geef Engels en ben tevens je mentor,' zegt ze. Natasja schudt haar hand. 'Kom maar dan leid ik je even rond,' zegt Mirjam. Natasja zet haar fiets op slot en loopt achter Mirjam aan. Nog even ziet ze de meiden bij de deur naar haar wijzen maar schenkt er verder geen aandacht aan.
Als ze in de klas komt voelt ze zich heel verlegen. Ze kijkt rond. 'Nou Natasja stel je maar eens voor,' zegt de mentor. 'Nou eh...Ik ben dus Natasja Van Hoogen. Ik ben 15 jaar. Ik heb een broer die heet Niels...' 'Ziet die er ook zo belachelijk uit?' roept Jasmine door de klas. De mentor geeft haar een waarschuwende blik. 'Nou mijn broer heet dus Niels.'Mijn hobby's zijn Volleyballen, muziek luisteren, tv kijken, tekenen, schrijven en met mijn vriendin mailen...' 'Heb je die?' onderbreekt Jasmine haar weer. 'Eruit!' roept de mentor. Natasja kijkt de klas rond. 'Nog vragen?' vraagt ze verlegen. Een jongen achterin, die ze nog niet eens was opgevallen, steekt zijn hand op. 'Welke muziek luister je?' vraagt hij. 'Rock, metal maar ook punk,' antwoord ze. Op de een of andere manier komt hij haar bekend voor. Ook heeft ze zo'n idee dat hij dezelfde muziek luistert als zij. 'Natasja ga jij maar naast Sebastiaan zitten,' zegt de mentor. Natasja lacht en gaat naast de jongen zitten. 'Hoi,' zegt hij 'Ik ben Sebastiaan.' Natasja giechelt, hij is eigenlijk best knap van dichtbij. 'Oehhh ik ben populair,' zegt Anne. Natasja kijkt haar even aan maar krijgt een vuile blik van Anne terug. 'Laat ze maar,' zegt Sebastiaan 'Dat doen ze ook bij mij. Gewoon niet reageren.'

Als ze in de fietsenstalling staat en op het punt staat te gaan fietsen, komt Sebastiaan naar haar toe rennen. 'Wacht effe,' hijgt hij. Natasja kijkt achterom. 'Zal ik meefietsen?' stelt hij voor. Natasja knikt. 'Gezellig.' Sebastiaan zet gauw zijn tas op de fiets en fietst met Natasja mee. 'Ik vind het wel leuk dat je bij ons in de klas zit. Weet je, je bent net zoals ik gewoon een beetje apart. Dat vind ik echt supertof. Ik vind je stijl echt heel leuk!' zegt hij. Natasja glimlacht 'Jouw stijl is ook cool. Ik heb eigenlijk niet zo'n leuke indruk gekregen van de klas. ís het altijd zo?' vraagt ze. Sebastiaan knikt. 'Ja er hangt zeker een nare sfeer in de klas. Ik heb een hekel aan school,' zegt hij. Natasja kijkt hem aan. 'Zou je voortaan altijd met mij willen fietsen?' vraagt hij. 'Ja hoor,' antwoord Natasja terwijl ze een autospiegeltje ontwijkt. 'Waar woon jij?' vraagt Natasja. 'Ik moet hier dadelijk de hoek om,' antwoord hij. 'Wat zijn jou hobby's eigenlijk?' vraagt Natasja. Sebastiaan grijnst. 'Ik hou van zingen, muziek, tekenen en mijn nintendo DS.' Natasja kijkt hem aan. 'Zing eens een stukje!' stelt ze voor. Hij kijkt haar aan. 'haha oké heb je een liedje in je hoof'd?' vraagt hij. Natasja knikt 'Doe maar i don't care van de Fall Out Boy.' Sebastiaan knipt met zijn vingers op de maat.
'I dont care what you think
As long as its about me
The best of us can find happiness
In misery' zingt hij. Natasja begint te klappen maar houdt meteen op als haar stuur de andere kant op gaat. 'Dank je, dank je,' lacht hij 'Maarehh ik moet hier rechtsaf. Tot morgen!' 'Tot morgen!' roept Natasja terug.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 8 april 2009 - 17:26:
snel verder... Goed geschreven..

xx