Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 010

Secret lover (-is af-)

6 mei 2013 - 19:57

602

0

191



010

We zagen Kevin al staan. Klaar met een tas waar zijn zwemspullen in zaten. Hoooii Kevin! ‘’heeii dames!’’ zei Kevin. Ik vroeg aan Amy. Kun je heel ffe de andere kant op kijken? ‘’Ja hoor’’ zei Amy. Ik gaf een kusje aan kevin. ‘’Dankje voor het waarschuwen zei Amy. Asjeblieft zei Kevin en ik in koor. ‘’En Dames met de auto of toch met de fiets?’’ vroeg Kevin. ‘’Doe maar met de fiets’’ zei Amy. ‘’Oke’’ zei kevin. Doe je aan de lijn ofzo Amy? ‘’Dat niet, het is gewoon gezonder’’ zei Amy. Dit is waar. ‘’Het is toch maar een klein stukje. Ik zal maar is mijn fiets pakken’’ zei Kevin. Toen hij zijn fiets had, fietsten we naar de zwembad. Het was super gezellig. En we praten over van alles. Als gouw waren we er bij het zwembad. Het was nog niet heel druk. En het koste ook haast niks. We liepen naar de kleedhokjes en kleedde om. Toen nog ffe snel de spullen wat we niet nodig hadden in het kluisje en dan naar het zwembad. We gingen direct naar de glijbanen. We gingen vaak met ons drieën. Niemand zag het.

Daarna gingen we ffe zitten. En dronken en aten nog wat. En toen ging ik snel ffe naar mijn kluisje om te kijken als ik een berichtje had. Gelukkig had ik hier wifi anders kon ik hier niet op Watsapp. Ik opende mijn kluisje en pakte mijn mobiel uit mijn tas. Ik keek en zag dat ik een berichtje van Zayn had gekregen. Hij zei al dat hij mijn ging wappe en dat had hij dus gedaan. Ik opende mijn berichtje en las het:



Hello, Coco.
It was a good party the other day. And i have got a question. Do you want to come to my party? I hope dat you come.
Xx Zayn Malik




Ahw dat is heel lief dat ik ook mag komen. Ik ga er zeker heen. Alleen hoe moet ik dit tegen mijn ouders gaan vertellen. Ik zeg wel hoe ik hem heb ontmoet, dat ik hem in een discotheek zag. Samen met de andere One Direction leden. Ik stuurde snel een berichtje terug:



Hello Zayn!
Yes, I like to come if a can. Because I need to ask to my parents. Only I don’t know where you live. Can you pick me up? If a can I stand at Kevin’s house. I will be there at 7 a clock. See you then.
Xx Coco




Ik liep weer terug naar het zwembad. ‘’waar was je heen?’’ Vroeg Amy. Ow niks bijzonders alleen heel ffe op mijn mobiel kijken als ik een berichtje had van Zayn. ‘’Wat stond er in het berichtje?’’ vroeg Amy. Als ik vanavond naar een feestje van Zayn wou. ‘’zullen we weer gaan zwemmen?’’ vroeg Kevin. Ja, is goed, wie het eerste er in is? 3, 2, 1 go! En daar gingen we. We sprongen allemaal tegelijk in het water. We hadden allemaal gewonnen. Toen we in het zwembad waren gingen we naar het bubbel bad. Heerlijk warm was dat.

Na een poosje hadden we geen zin meer en gingen terug naar het kluisje en kleedde ons om. We fietsen we terug naar huis. We gingen eerst Kevin thuis brengen en daarna bracht ik Amy naar huis. Toen ik thuis aan kwam zette ik mijn fiets in de schuur en liep naar binnen. Hooi riep ik. En liep naar de woonkamer. ‘’Hoooii, Coco’’ zei vader. Waar is mama vroeg ik. ‘’ Die is er niet, die is ergens heen zei haar vader. Ow oke. Ik liep naar boven en zette mijn spullen in de wasmand en ging in de douche.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.