Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 8.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

7 mei 2013 - 19:26

685

9

422



8.

De muziek dreunt mijn gehoorgangen binnen en laat me op de maat mee bewegen.Een wenk van een knappe jongeman laat me lichtelijk "blozen". Ik kijk Jessica aan voor goedkeuring, en stap dan op de man af. Ik pers mijn lippen in een glimlach en kijk de man zwoel aan. Ik neem plaats op de stoel naast hem. Anders dan de anderen, doet hij niks. Een lichte blos trekt over zijn wangen. Ik rol kort met mijn ogen, en druk dan mijn lippen op de zijne. Alcohol, hoe kan het anders? Even bijt ik kort op zijn lip, en laat hem dan los. Ik gebaar hem dat hij het geld moet geven. Een grijns ontstaat op zijn gezicht. Hij pakt een paar honderdjes uit zijn zak, en stopt hem in m'n bh. Een giechel rolt over mijn lippen. Ik sta op en op langs Jessica en geef haar het deel van het geld. Zoals altijd bewaar ik de rest in m'n bh. Ik neem zijn hand in de mijne en trek hem mee naar de gang. Ik open de deur van de kamer die voor mij bestemd is, en stap naar binnen. Ik zak door mijn knieën voor het bed, en wacht geduldig af. Hoe oud is die man nou eigenlijk? Eigenlijk is hij helemaal geen man, meer een kind. Althans, zo ziet hij eruit. Zijn haar is geblondeerd en zijn ogen zijn de mooiste kleur blauw dat ik ooit gezien heb. Nieuwsgierig kijk ik hem aan. Ik bedenk me dat ik zijn naam wil weten, ook al mag het niet.
'Wat is je naam?' vraag ik hem terwijl hij voor me komt staan. Met mijn hand wrijf ik zachtjes over de lichte bobbel in zijn broek.
'Niall.' mompelt hij verlegen. Ik knik. 'Nadine.' zeg ik voordat hij me kan vragen hoe ik heet. Ik open de knoop van zijn broek, en rits hem open. Een werp een blik op zijn gezicht, en zie dat hij bloost. Deze jongen bloos ook echt om alles. Hij hoort hier niet thuis. Hij is misschien zelfs zwakker dan Rue is. Ik doe zijn broek naar beneden, en trek zijn boxer ook uit.
'Eerste keer hier?' gok ik. Hij knikt zachtjes.
'Hoe weet je dat?' vraagt hij me mompelend. Ik haal kort mijn schouders op. 'Je bent anders dan de anderen hier.' zeg ik.
'Ben je al ontmaagd?' vraag ik hem. Blozend schud hij zijn hoofd. Ik giechel zachtjes. 'Wat is níet je eerste keer?' vraag ik hem terwijl ik mijn hoofd lichtelijk schud. Dan neem ik zijn geslachtsdeel in mijn handen. Voordat ik mijn lippen op zijn eikel klem, vraag ik hem of hij er klaar voor is, hij knikt vrijwel meteen. Glimlachend begin ik aan het voorspel.

Hijgend kom ik op bed te liggen. Hij boven op me, ik eronder. Ik druk mijn lippen op de zijne, en tik met zijn tong tegen zijn lippen. Ik laat zijn lippen los en duw hem een stukje naar achteren. Ik open mijn benen om aan te geven dat hij kan beginnen. Bemoedigend glimlach ik naar hem. Ik sluit mijn ogen, en houd een deel van het dekbed ik mijn vuist geklemd. Ik háát het om te vrijen terwijl ik niet geil ben. Ook al is deze jongen nog zo knap, ik ben er niet losjes van geworden. Ik voel hoe hij bij me naar binnen komt. Ik sluit mijn ogen en laat hem begaan. Zachtjes, om me zo min mogelijk pijn te doen waarschijnlijk begint hij te stoten. Enkel de lichte kreunen en het gehijg van ons vullen de kamer. En hoe vreemd het ook klinkt, ik voel er niets bij. Ook al is hij zo lief voor me nu, ook al probeert hij me min mogelijk pijn te doen. Lief is hij helemaal niet eigenlijk. Als hij écht lief was, dan was hij hier niet. Zijn handen klemmen zicht om mijn borsten en kneden het lichtelijk. Ik sluit mijn ogen, en probeer me te voorstellen dat ik buiten ben, bij mijn familie, bij mijn vrienden. Ik sluit het contact met de buiten wereld af, en laat mij in m'n sprookje begaan.


Reacties:

1 2

ilovehazza
ilovehazza zei op 4 aug 2013 - 22:02:
O shit wa hebb die voor eerst harry dan niall


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 14:04:
Ik wist dat het Niall was toen ik las dat hij niet direct begon
Aah cutie Niall, misschien werkt hij wel bij een geheime dienst
En gaat hij iedereen oppakken, en ted hij de meisjes!!
I've got hope!


1Dlover
1Dlover zei op 8 mei 2013 - 23:07:
niall?
nee joh
aawwww
snel verder!!


falinlove1D
falinlove1D zei op 8 mei 2013 - 18:46:
Omg niall dat had ik nooit verwacht
Melding??


Malikaa
Malikaa zei op 8 mei 2013 - 16:09:
Niall??? dat had ik echt zo niet verwacht! Wel funny bedacht
Sorry voor de late reactie.....
xXx