Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Should Have Kissed You | One Direction » 2 | Aoife.

I Should Have Kissed You | One Direction

8 mei 2013 - 11:08

413

12

694



2 | Aoife.

Het was alweer drie maanden geleden dat ik mijn beste vriend had uitgezwaaid, drie maanden geleden hadden we nog volop contact gehad, maar doordat hij steeds meer tijd in zijn boyband ging stoppen werd ook het contact steeds minder. Vijf weken geleden was de zomervakantie ingegaan en in de hoop dat ik mijn beste vriend weer eens zou zien had ik besloten om deze bij mijn tante in Londen door te brengen. En hier zat ik dan, in het vliegtuig, op naar Heathrow airport, waar ik opgehaald zou worden door Layla, mijn tante.

"Aoife!" riep mijn tante, die al in de aankomsthal stond. Ik rende naar haar toe en gaf haar een knuffel. "Kom, leg je koffers maar op de kar, dan gaan we naar de auto, we hebben zat om over bij te kletsen." zei ze toen ze me losliet. Ik legde mijn paarse koffer op de kar, en zette mijn bruine tas erop. Nadat we bij de auto waren aangekomen laadde ik mijn koffer en tas in en ging ik op de bijrijdersstoel zitten. "Heb je nog wat van hem gehoord?" vroeg Layla, toen het een tijdje stil was. Mijn adem stokte in mijn keel en ik draaide mijn hoofd zodat ik naar buiten keek. "Nee dus.." zuchtte ze, en ze reed verder.

Na een tijdje reden we de oprit van mijn tante haar huis op, en ik stapte uit om mijn bagage te pakken. "Laat je bagage maar even liggen, ik wil je eerst iets anders laten zien." zei Layla, en ze wenkte naar de garage. "Wat dan?" vroeg ik "Oh, een vervroegd verjaardagscadeutje van je ouders en mij." zei ze zo nonchalant mogelijk, en ze deed de garagedeur van het slot en schoof de deur omhoog. Daar, midden in de garage, stond een knalrode Volkswagen Kever. "Wat? NEE!" riep ik "Echt wel!" riep Layla terug. "Maar... hoe?" wist ik uit te brengen. "Zoals ik al zei, een cadeau van zowel je ouders als mij. De sleutels zitten in het contact." voegde ze eraan toe, en ze gaf me een knipoog. Ik liep naar de bestuurderskant en stapte in, ik draaide de sleutel om en reed de Kever langzaam naar buiten, daar parkeerde ik hem in het zonlicht. "Je moet ook even in de achterbak kijken." zei Layla nadat ik uit was gestapt. "Waarom dat?" vroeg ik, ik kon niet geloven dat er waarschijnlijk nog meer zou zijn. "Kijk nou maar gewoon." drong Layla aan, en ik maakte de kofferbak open.


Reacties:

1 2 3

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 16:04:
over wie gaat het nououou??
ik ga wel gewoon verder
dan kom ik er wel achter
X tamara


Azula
Azula zei op 8 mei 2013 - 22:29:
I like.


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 8 mei 2013 - 18:56:
En daar ligt Harry/Louis/Liam/Zayn/Niall ? (:

Go onnnnn <3


falinlove1D
falinlove1D zei op 8 mei 2013 - 18:16:
Wat zit er in de kofferbak???
Melding??


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 8 mei 2013 - 16:42:
Echt leuk! Snel verder =) xx