Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 011

Secret lover (-is af-)

8 mei 2013 - 20:10

902

0

224



011

veel lees plezier xx :)

Nadat ik in de douche was geweest. Pakte ik mijn labtop en ging kijken wie er online was, op Facebook. Maar niemand was online waar ik mee wou praten. Ik zette een paar leuke foto’s op van gisteren. Ik zette de leukste en grappigste op. Ik tagde alle mensen die op de foto’s stonden. Ik klikte op opslaan. En naar een paar min kwamen er al veel reacties en likes. In de reacties stonden bijvoorbeeld: Omg..heb je ze echt ontmoet?!! En: Ik wou dat ik daar ook bij was! En nog veel meer. Iedereen was jaloers op mij.

Ik liep naar benden en ging op de bank zitten. Mijn ouders hadden ook facebook. En ze vroegen aan mij: ‘’wie is die jongen? En hoe ken je hem? Voordat ik iets over Kevin kon zeggen, kwam de volgende vraag al: ‘’ En hoe, waar en wanneer heb je One Direction ontmoet?’’ vroegen ze.

Ik moet jullie iets vertellen zei ik zachtjes. Ik wou dit niet vertellen, omdat jullie boos zouden worden. ‘’wij zullen niet boos worden, vertel het verhaal maar’’ zeiden mijn ouders.

Het was een geheim tussen mij en Amy en die ene Jongen zei ik. Die Jonge heet kevin, het is mijn vriendje. En ik ken hem via het internet. Ik weet dat het niet mag van jullie. Hij woont hier niet ver vandaan. Ik ging met Amy toen naar de stad en toen hadden we gevraagd als Kevin ook mee wou en dat wouw hij. Dus daar gingen we toen eerst heen en toen ging nog een vriend van Kevin mee. En daarna gingen we naar een discotheek en daar hadden we One Direction ontmoet. Toen gingen we naar Kevin’s huis. En ik was niet logeren bij Amy. Maar dat wisten jullie al. En dat verhaal over die ene van school dat ik daar logeerde was ook niet waar. Ik heb gelogeerd bij mijn vriendje Kevin. En One Direction gingen toen ook daar logeren. En toen maakten we al die foto’s. Het was super gezellig. Ik weet echt dat ik niet met vreemde jongens mag om gaan. Sorry, dat ik heb gelogen.

Toen ik het verhaal had verteld moet ik huilen. Mijn ouders trooste mij. ‘’het geeft niet’’ zei mijn moeder. Mijn vader keek weer naar een foto van mij en Kevin. ‘’Volgens mij ken ik die Kevin’’ zei mijn vader. Ik kijk mijn vader verbaast aan. Waar ken jij hem van? Mijn vader zei: vroeger toen jij nog iets jonger was hadden we met de hele buurt een bbq. En jij vond toen ook een jonge leuk. En hij hete Kevin. En volgens mij is dat hem. Ik dacht na..mm ja dat is hem. Vinden jullie het dan niet erg dat ik met hem heb? ‘’Nee hoor.’’ Zei mijn vader. Ow gelukkig.. komt het dat jullie hem ook kennen? ‘’Ja, dat klopt. Alleen je moet echt straks niet meer online vrienden hebben.’’ Zei mijn Vader. Ja is goed. Ik zal nooit meet onbekende mensen toe voegen. En Kevin neemt mij en Amy mee naar One Direction. Hij heeft kaartjes gewonnen en wij zitten voor aan. Mag ik daar heen? ‘’Ja tuurlijk’’ zeiden ze. Dank jullie wel! Riep ik. En weetje, alle band leden van 1D zijn nu vrienden van mij. Ik hoop dat ik ze een keer bij ons thuis mag laten komen. En Kevin natuurlijk ook. Als het mag. En ik ga vanavond naar een feestje van Zayn Malik. Ik hoop dat ik daar heen mag. Ja, tuurlijk mag je daar heen. Zeiden mijn ouders. Dank jullie wel! Ik stuurde een berichtje naar Zayn:


Hello Zayn,
I can come to your party.
Xx Coco.



Toen stuurde ik een berichtje naar Amy:


Heei Amy,
Mijn ouders hadden al die foto’s van het feestje gezien.
En ik moest vertellen wie het waren en waar ik ze van kende.
Ze vonden het niet erg dat ik met kevin had.
Want ze kende hem.
Xx Coco.



Daarna dacht ik. Ik zal het ook even tegen Kevin vertellen. Ik stuurde een berichtje:


Heei Schatje,
Mijn ouders hadden de foto’s gezien.
En ik moest het uileggen over ons.
Maar zei vonden het niet erg.
Omdat ze jou kende.
Voor dat ik naar Zayn ga kom ik nog wel bij jou langs als het kan.
Xx Coco



Ik liep naar boven om me om te kleden. Ik zocht een mooi jurkje uit en deed wat make-up op en toen. Kreeg ik al snel een berichtje terug van Amy:


Heei,
Oh, Oke.
Mij ouders waren door een paar foto’s ook achter gekomen.
Ik zal het ook maar eens de waarheid vertellen.
Veel plezier nog vanavond!
Xx your sister.



Toen ik net klaar was met het lezen van het berichtje zag ik al dat ik een wapp berichtje van Kevin had:


Heeii lekkerding van me,
Ik ben blij dat ze het niet erg vonden.
Ik hoop dat ik nu wel een keer bij jou langs kan komen.
Natuurlijk mag je langs komen.
Alvast veel plezier vanavond bij Zayn!
Tot vanavond
Xx Love you.



Ik ging na het eten naar Kevin. Ik pakte mijn fiets. Ik fietste naar Kevin’s huis. Toen ik aan kwam deed Kevin open. Heei Schatje zei ik. ‘’heeii’’ Zei Kevin. Ik gaf hem een kusje en liep naar binnen. Ik zei: ik moet hier buiten om 7uur klaar staan. Dus we hebben nog 30min. We hadden het super gezellig en toen zag ik dat het 5 voor 7 was. Ik liep naar buiten en moest een paar min wachten. Toen kwam de limo met One Direction er in. Doeii Kevin riep ik. ‘’Doeii Schat’’ hoorde ik Kevin zeggen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.