Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Should Have Kissed You | One Direction » 4 | Aoife.

I Should Have Kissed You | One Direction

9 mei 2013 - 11:57

413

15

690



4 | Aoife.

Dit is voorlopig de laatste, ik ga vandaag namelijk kamperen, zondag zal er een nieuwe online staan! :)

Ik liep naar de achterkant van de auto en deed de kofferbak open. Daar, midden op de zwarte stof, lagen drie pasjes. "VIP tickets?!" riep ik verbaasd uit. "Ja, hoe dacht je anders dat je die jongen ooit nog eens zou zien.." zei Layla, ze liep naar me toe en deed de ketting met de pasjes om mijn nek. "Maar, wanneer?" vroeg ik "Vanavond." zei Layla, "Jij, dame, hebt de kans om naar het appartement van One Direction af te reizen, en ze persoonlijk te ontmoeten." zei ze met een stralende lach op haar gezicht. "Niet!" riep ik uit "Wel!" riep Layla, en ik vloog haar in haar armen.

Even later zaten we aan de thee met koekjes - typisch engels - en vertelde ik Layla alles over hoe het thuis ging. Van het drukke werk van mijn ouders tot het autobedrijf van mijn broer Josh. Maar met dat ik uiteindelijk uitgebreid begon over het afscheid van drie maanden geleden sprongen de tranen alweer in mijn ogen. "Je mist hem echt, hè.." mompelde Layla, en ik knikte zachtjes. “Alles is zo... Zo....” begon ik, maar ik kon mijn zin niet afmaken aangezien ik onderbroken werd door de smstoon van mijn eigen telefoon. Ik pakte hem uit mijn zak en mijn gezicht lichtte op toen ik zag wie mij gesmst had. "Het is hèm!" riep ik en ik opende het bericht wat is zojuist binnen gekregen had.

Hoi, ik sms even om te laten weten dat we een single gaan opnemen met onze nieuwe platenmaatschappij. Hoop dat alles goed gaat daar. Groetjes. X

Was dit alles? Geen ik mis je, of spreek je gauw? Gewoon groetjes? Dit had ik zeker niet verwacht. Maar goed dat ik hem vanavond weer sprak.

"Lays, heb jij mijn autopapieren?" vroeg ik, nadat ik me had omgekleed en klaar was om te gaan. "Doe je voorzichtig met het Kevertje?" vroeg ze, ik knikte. "Ik ga." zei ik, en ik draaide me om om naar de voordeur te lopen. "Aoife." hoorde ik achter me, ik draaide me om "Succes." zei Layla, "Dankje." fluisterde ik terug, ik slikte en draaide me weer om om naar de deur te lopen. Ik nam plaats achter het stuur van mijn nieuwe autootje en checkte alle spiegels. Ik stelde het adres dat op de pasjes stond in op de navigatie van mijn telefoon en legde hem op de bijrijdersstoel. Ik startte de motor en reed de straat uit, op naar het appartement van de jongens van One Direction.


Reacties:

1 2 3

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 16:12:
aoife is de hoofdpesoon dat is duidelijk, maar hoe spreek je het uit?
ik spreek het nu uit als ajof maar dat is vast niet goed
ps. superverhaal
X tamara


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 11 mei 2013 - 0:11:
Waarom drie kaartjes?

En ik denk dat het Zayn is waar het over gaat. Omdat je hem in het vorige hoofdstuk ook als hoofdpersoon gebruikt hebt.


misseseem
misseseem zei op 10 mei 2013 - 17:23:
Oee what is going to happen?


lilovelou
lilovelou zei op 10 mei 2013 - 16:42:
*jaloers* cool!
Xx


Elientjheu
Elientjheu zei op 9 mei 2013 - 19:17:
lovely