Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stay with me||Harry E. Styles » || Stay || -OO8-

Stay with me||Harry E. Styles

9 mei 2013 - 12:51

484

7

227



|| Stay || -OO8-

Jane zat tijdens zo'n beetje naast elke les naast Harry. En iedere keer als ik hen kant op keek, deed ze flirterig. Ze keek hem zwoel aan, en waarschijnlijk hoopte ze dat het zou werken, maar dat deed het niet. Het werkte niet. Harry begon zich juist afstandelijker te gedragen tegenover haar. Dat gaf me goede hoop. Misschien als ik zou flirten zou hij er wel in trappen en de mijne worden. Dat deed me glimlachen, tot ik me eraan herinnerde dat ik slecht in flirten ben, en dan bedoel ik echt slecht slecht.
Een zucht verlaat mijn lippen. Ze lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn. Jane heeft al haar piercings eraf gehaald. Haar tattoos zijn natuurlijk niet weg te halen, maar ze heeft ze niet geprobeerd te verbergen. Waarschijnlijk omdat ze weet dat Harry van tattoos houd. Jane lijkt nu wel een vrouwelijke versie van Harry. Ze is nu net als Harry "perfectly imperfect" wat me frustraties oplevert. Het is gewoon niet eerlijk, ik wil nu verschrikkelijk graag Jane zijn door de perfectie die ze uitstraalt met hem.
Ik weet zeker dat als ik met Harry ben, een contrast ontstaat wat niemand aan kunt zien. Zo'n verschrikkelijk contrast die ervoor zorgt dat ik me slechter over mezelf ga voelen. Een zucht verlaat mijn lippen. Het is nu pauze. Jane en Harry zitten naast elkaar, met een paar vrienden van Harry erbij. Ik durf niet zo goed om er naar toe te gaan. Misschien is het doordat Jane zich zo kattig tegenover mij zult gedragen. Maar het kan net zo goed komen door de knapperds - die ik behalve Louis niet ken - die daar zitten. Net als Harry zijn ze zo perfect dat het me verbaasd dat zij mensen zijn. Ik neem een slok van mijn Spa, en ontspan me een beetje, waarna ik naar ze toe loop. Een zachte glimlach ontstaat er op Harry's gezicht. Ook ik moet glimlachen. 'Hi Harry.' glimlach ik, waarna ik op een lege stoel ga zitten. Ik kom te zitten naast een blonde jongen. Zijn blauwe ogen zijn prachtig. Ze lijken me wel in zijn macht te hebben. 'Ik ben Niall.' grinnikt hij als ik voor zo'n vijf minuten in zijn ogen gestaard heb. 'Rose.' glimlach ik. 'Mooie naam.' zegt hij. 'Thank you.' grinnik ik. Dan begint hij de rest van zijn lunch op te eten. Hij is mooi. Niet lekker, niet hot, maar mooi. Mooi is een van de woorden die ik niet zo vaak gebruik bij jongens. Mooi gebruik ik bij de jongens waarvoor ik iets voel. Al is het wel zo dat ik niets voel voor Niall. Dat weet ik zeker. Ik voel iets voor Harry. Zo'n gevoel had ik ook bij Jason. De "liefde van mijn leven" die mij uiteindelijk ik de steek liet. Maar Harry vertrouw ik het. Ik vertrouw de liefde bij Harry. De liefde die ik van Jason niet gekregen heb.


Reacties:

1 2

1Diloveniall
1Diloveniall zei op 10 mei 2013 - 23:39:
Moeilijke keus between Narryyy


Maureennx
Maureennx zei op 10 mei 2013 - 20:14:
meldiiing! <3

x


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 10 mei 2013 - 0:17:
Echt heeel leuk! Mag ik ook melding? X


Lotteimy
Lotteimy zei op 9 mei 2013 - 15:10:
Awww cute Ik zou niet kunnen kiezen tussen Hazz en Nialler Je zou maar met ze op school zitten !! ME LIKES&#10084;xx


Malikaa
Malikaa zei op 9 mei 2013 - 14:31:
Awhhhh she deserves Harry... :c
Snel verder
xXx