Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 3~Harry Styles

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

9 mei 2013 - 14:01

817

12

948



Hoofdstuk 3~Harry Styles

Heyhey! Het is al weer een tijdje geleden dat er een hoofdstuk van dit verhaal online kwam, maar ik heb het ook zo druk met andere dingen. Mijn verhaal Friends or more... mijn SA's, de schrijfwedstijd van 1Diloveniall en dan schrijf ik samen met DjMalikjuh ook nog het verhaal Fake... Vergeef het me alsjeblieft! anyways, enjoy this cahppie xoxo

Ik open langzaam mijn ogen en kreun. Vandaag is het maandag. De tour is afgelopen en dat betekent dat ik weer naar school moet. Het is het laatste jaar, maar ik hou het gewoon niet meer vol.
Louis is al klaar(hij is nu twintig.) Liam zit ook nog in z’n laatste jaar(hij is nu achttien.) Niall zit ook nog in z’n laatste jaar(hij is ook achttien). Zayn zit ook nog in zijn laatste jaar(hij is gister negentien geworden). En dan ben ik er nog. Zeventien en dus de jongste. Gelukkig word ik over een paar weken achttien. Ik kan niet wachten tot 1 februari.
Ik wilde dat ik net zoals Louis was. Dan hoefde ik tenminste niet naar school.
Mijn ogen vallen weer dicht en ik draai me om. Ach wat, dan maar geen school.
Net als ik me weer weg wil laten varen wordt de deur geopend. Verdomd, had ik de voordeur nou maar op slot gedaan. ‘HARRY! OPSTAAN!’ Louis ploft boven op me en ik kreun.
‘Louis, pleur een eind op wil je?’ Hij lacht en zet dan een vrouwenstem op.
‘Nee nee, mijn jongen. Je moet naar school.’ Ik barst in lachen uit. ‘Dude! Je klinkt als een moeder!’ Hij lacht weer. ‘Ben ik ook. Ik ben de enigste die al klaar is met school!’ Hij springt van me af en gaat met zijn handen in zijn zij naast m’n bed staan. ‘En nou eruit, luiwammes.’
‘Goed goed. Een eind opzouten dan. Dan kan ik tenminste behoorlijk opstaan.’
Louis grinnikt en loopt mijn kamer uit. ‘Ontbijt bij mij!’ roept hij nog, dan slaat mijn voordeur dicht.
Ik rol met mijn ogen en stap uit bed. Het is leuk hoor, wonen in een appartementengebouw met ieder een eigen appartement. Maar als je je deur niet dicht doet… Dan gebeurt er dit.
Langzaam, met de slaap nog in m’n ogen loop ik naar de badkamer.
Ik neem een snelle douche en kleed me dan aan. Snel schiet ik in een paar sneakers en ik loop naar buiten. Louis’ appartement zit op de tweede verdieping, daartegenover is het appartement van Zayn.
Mijn appartement is op de derde en tegenover mij slaapt niemand. Dat is het appartement voor gasten. Op de eerste verdieping zijn de appartementen van Niall en Liam.
Ik besluit om vandaag sportief te zijn en neem de trap naar de tweede. Dan loop ik door de gang en ga ik Louis’ appartement binnen.
‘Goodmorning.’ Gaap ik ze toe.
‘Goodmorning!’ klinkt het vierstemmig en opgewekt terug. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en ga aan tafel zitten. Langzaam kijk ik de tafel rond, ze grijnzen allemaal. Niall het breedst.
‘Niall, waarom grijns je zo breed?’ vraag ik nieuwsgierig.
Hij kijkt me aan, zijn ogen stralen. ‘Ik zie Sharon vandaag weer.’ We trekken allemaal een wenkbrauw op. We hebben Niall nog nooit over ene Sharon horen praten.
‘Wie de fack is dat nou weer?’ vraagt Zayn. Niall kijkt verbaasd. ‘Ik heb jullie nog nooit over Sharon vertelt?! O good lord.’ Ik kijk hem nog steeds aan, net zoals Louis, Liam en Zayn. ‘Dus…Vertel op!’ roept Louis. Niall grijnst. ‘Jaja, rustig maar.’ Hij neemt een hap van zijn brood.
‘Oh for gods sake Niall! Als je het nu niet vertelt…’ dreigt Zayn.
Niall heft verschrikt zijn handen. ‘Goed goed! Ik zal het vertellen.’ Hij neemt snel een slok van zijn drinken en begint dan te vertellen. ‘Sharon is een meisje dat bij mij op school zit. Ik zit bij haar in de klas sinds de tweede en…’ Louis kijkt hem boos aan. ‘En je hebt ons nooit over haar vertelt?!’ roept hij uit. Niall schud zijn hoofd en gaat verder. ‘En ze is hartstikke aardig. Ze heeft groene ogen en bruine krullen tot net over haar schouders, Ze heeft een zwarte nerd bril en een zusje.’
Ik luister gebiologeerd. Ze klinkt als een mooi meisje. Niall vertelt verder.
‘Helaas wordt ze buitengesloten. Ik ben haar enige vriend. Als ik er niet ben wordt ze zelfs gepest!’
Liam kijkt Niall aan. ‘Serieus?!’ Niall knikt. ‘Helaas wel ja.’
Ik zucht, dat is zo verdrietig. Aan hoe Niall haar beschrijft klinkt ze hartstikke aardig. Niall veert op. ‘Oh ja, ze is ook nog eens rijk.’ Zegt hij achteloos.
Onze monden vallen open. ‘Serieus?!’ Niall knikt en staat dan op. ‘Tot vanmiddag jongens!’
Hij pakt zijn jas en tas en loopt de deur uit. Ik kijk de anderen aan. ‘Denken jullie wat ik denk?’
Louis knikt. ‘We moeten haar ontmoeten.’ Zeggen Louis en ik in koor.
Liam en Zayn grinniken. ‘Mooie samenspraak jongens.’ Zegt Liam. Ik grinnik ook.
‘Lou, wat ga je vandaag doen?’ Louis haalt zijn schouders op. ‘Geen idee. Maar eerst schop ik jullie eruit.’ Hij grijnst gemeen en ik kijk naar de klok. Het is acht uur. Zuchtend sta ik op en loop ik naar boven. Ik pak mijn jas en tas en loop dan weer terug naar Louis’ appartement.
‘Tot vanmiddag guys!’ roep ik naar binnen. Een vage groet klinkt vanuit het appartement en ik loop naar buiten. Op naar de hel dan maar.


Reacties:

1 2 3

Chayenne
Chayenne zei op 30 nov 2013 - 16:38:
I like the way dat de jongens gwn naar school moeten

" ‘Louis, pleur een eind op wil je?’ "

Thats me every morning...
(leest verder)
IK vind het heel leuk dat je er engels doorheen mixt
" gebiologeerd " Zie je wel ik doe wel iets nuttigs in mijn weekend! Ik leer nieuwe woorden!
" Ik zucht, dat is zo verdrietig. " Dit klinkt zo verdrietig
MWAHAHA " ‘Oh ja, ze is ook nog eens rijk.’ " OH JA. XP
" samenspraak " (nog meer nieuwe woorden)

Geniaal hoofstuk! Ik ga snel naar de volgende!
(sorry voo de vage reactie XP) Ik ben een nieuwe lezer


Ims
Ims zei op 23 juni 2013 - 20:56:
MELDING NUNUNUNUNUNUNUNUNU

is dat duidelijk genoeg???

Snel verder!!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 21 juni 2013 - 22:26:
Ik doe mee!

Let wel op de voltooid deelwoorden. En dan met name of je het met een d of een t schrijft. Ik heb altijd een regeltje geleerd op de basisschool.
Je haalt de -en van het werkwoord af, en dan pak je de laatste letter. Zit deze letter in het woord kofschip, dan schrijf je het met een t. Zit deze letter niet in dat woord dan schrijf je het met een d.
Dus bijvoorbeeld bouwen, -en eraf, dus houd je bouw over. De w zit niet in het woord kofschip dus dan is het gebouwd.


MichelleSky zei op 16 juni 2013 - 17:40:
Mag ik een melding als je verder gaat!? great story so far!! XX


menepen
menepen zei op 4 juni 2013 - 7:25:
Melding