Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » geheimen relatie » hoofdstuk 1 - de beste dag uit ons leven

geheimen relatie

10 mei 2013 - 20:06

401

1

195



hoofdstuk 1 - de beste dag uit ons leven

Vandaag was het dan zover, de dag waarop Dana, Abby, Loïs en jade al maanden zaten te wachten. HET concert van one direction.
Toen de wekker om 7 uur ging sprong ze gelijk uit bed en begon met de meiden te whatsappen in het groepsgesprek:'VANDAAG IS DE BESTE DAG UIT ONS LEVEN'
Dana:' omg meiden zijn jullie allemaal wakker? om 8.54 nemen we de trein naar Amsterdam dus wees daar om 8.50!
Nadat Dana uitgebreid had gedouchet en haar hele kamer overhoop had gehaald om de perfecte outfit te hebben ging ze naar benede. Haar ouders waren al naar hun werk maar hadden wel een briefje achtergelaten met wat geld voor de trein en het eten voor de hele dag. "Veel plezier liefje x mama en papa''
Ze grinnikte even en begon daarna haar brood te maken. Eigenlijk had ze geen honger want ze kreeg geen hap door haar keel, zo zenuwachtig was ze. uiteindelijk heeft ze een half broodje met grilworst naar binnen weten te werken en wat verse sap.
Om 8.45 zat ze al op de fiets naar het station, ze hoefte eigenlijk maar 1 of 2 minuten te fietsen maar ze wou geen minuut te laat zijn.
Gelukkig waren alle meiden er al toen ze aan kwam op het station.
Na een korte treinreis van Haarlem naar Amsterdam gingen ze opzoek naar een terasje. Ze bestelde allemaal een grote verse jus en er kwam maar een onderwerp aan de orde, One Direction.
Abby:' ik kan echt niet wachten meiden tot ik hun vanavond in het echt zie, ik ga zo hard huilen als Harry een solo zingt, ik denk dat ik het hele concert huil.
We schieten allemaal in de lach. Na een tijdje verlaten we het terras en is het tijd om op zoek te gaan naar One direction in de stad, we willen natuurlijk met hun op de foto, of tenminste hun hand aan raken.

5 uur later en geen spoor van de jongens, ze lopen in een verlaten steegje opweg naar het station naar Ziggodome.
Jade:'pff echt balen dat we ze niet zijn tegengekomen he meiden.
Dana:' Ja, gelukkig zien we ze vanavond maar het zou echt te gek zijn... Dana stopt met haar zin. Ze ziet voor zich 5 jongens lopen die verdacht veel op Louis, Harry, Liam, Zayn en Niall lijken. Ze begint te gillen: O M G MEIDEN KIJK!
De jongen kijken een beetje verschrikt om maar beginnen daarna te grinniken.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 13 mei 2013 - 7:35:
Leuk!
ik lees mee!