Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » geheimen relatie » hoofdstuk 2

geheimen relatie

10 mei 2013 - 20:20

578

1

216



hoofdstuk 2

We lopen snel naar ze toe maar eenmaal voor ze lijken we helemaal dicht te slaan. Behalve Abby:' OMG GUYS, IS THIS REAL, SORRY CAN'T BELIEVE THIS.
We beginnen allemaal te lachen, Abby is altijd zo grappig.
Harry:' Yeah girl, we are real, haha
Niall lijkt me al vanaf het begin aan te staren maar ik durf niet zo goed terug te kijken, maar dan bedenk ik me dat dit de enige kans in me leven is dus ik raap al me moed bij elkaar en vraag:' Niall, guys, can i take a picture with you?
Ofcourse! zeggen ze in koor
Eerst ga ik alleen met Niall op de foto, daarna met de rest en op het einde nog een groepsfoto.
Zo brutaal als ik ben vraag ik om een kus op me wang van Niall met een foto, Niall grinnikt even maar knikt daarna. Ik begin te blozen. Abby doet hetzelfde bij Harry, Loïs bij liam en louis en jade bij zayn.
Na wat gepraat te hebben zegt Harry:' sorry girls, it was nice to meet you but now we have to go to ziggodome, see you tonight! en ze lopen ze steeg uit.
We kijken ze na tot ze uit het zicht zijn en beginnen dan te gillen en elkaar te knuffelen. Abby:' OMG MEIDEN, WAS DIT ECHT? Knijp me!
We praten en bekijken onze foto's verder op weg naar het station. Het is tijd om naar ziggdome te gaan.

Een paar uur later staan ze in de rij voor ziggodome, het is 7 uur, over een halfuur begint het voorprogramma. Wat ons eigenlijk niet veel kan schelen, we komen voor one direction. We zoeken het goede bordje voor de rij voor de hottickets. We hadden de beste kaartjes die er waren. hottickets vak b rij 1. De oom van Jade werkte bij de ticketshop en gaf ons tips hoe we snel aan de beste kaartjes konden komen.
Eenmaal binnen bij onze plaatsen aangekomen sprongen de tranen in me ogen. Onze plaatsen waren echt heel goed!

Tijdens het voorprogramma zaten we allemaal een beetje te dromen, en te wachten op one direction. Plotseling hoorde ik gegil om me heen. Jahoor daar kwam Harry te voorschijn, gevolgt met liam, zayn, louis en als laatste kwam daar Niall. De zaal barste los. Nog nooit had ik zo'n lawaai gehoord maar ik schreeuwde net zo hard mee!
Ze begonnen met Up all night, iedereen begon te schreeuwen en te gillen. Ik voelde nu al, dit is de beste avond van me leven.
Een aantal liedjes verder kwam More than this, mijn lievelingsliedje! ik begon luidkeels mee te zingen. Toen Niall's solo begon maakte mijn hart een sprongetje. Wat? keek Niall nou naar mij? nog steeds? Dit kon ik niet geloven, Niall keek zijn hele solo recht in mijn ogen! Op het eind van more than this gooide hij zijn pet in het publiek en ik ving hem! deed hij dit expres? wat was ik blij
De tranen rolde over mijn wangen.

Het was zover, het concert was afgelopen, wat was het perfect! nog steeds rolde de tranen uit me ogen en vanaf more than this klemde ik de pet stevig tussen mijn armen, die ging daar niet meer weg tot ik thuis was.
We gaven elkaar een groepsknuffel en ik zag dat we allemaal aan het huilen waren. We wachten even totdat het wat rustiger was met weggaan. Toen we voorbij het podium liepen voelde ik een hand om mijn pols. ik werd meegetrokken door iemand naar achter het podium.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 10 mei 2013 - 22:36:
Mooi geschreven meid
Melding

Xxx