Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » geheimen relatie » Hoofdstuk 3 droom of de werkelijkheid?

geheimen relatie

11 mei 2013 - 0:13

592

2

168



Hoofdstuk 3 droom of de werkelijkheid?

Ik wilde net beginnen te gillen totdat ik de heldere blauwe ogen van Niall zag.
Ik wist niet wat ik moest denken, zeggen, ik wist gewoon even niet wat ik moest doen. Daar stond ik dan een minuut lang te staren in de ogen van Niall zonder dat we wat zeiden. Het klinkt raar maar toen de schrik voorbij was voelde het heel vertrouwd, alsof we elkaar al jaren kenden, en dat terwijl we nog niet eens gepraat hadden. 'hi' zei Niall wat ongemakkelijk. 'hey' stommelde ik terug. Ik wou weten wat er aan de hand was? Waarom die me mee trok maar er kwam gewoon even geen normale zin uit mijn mond, na een tijdje probeerde ik het toch. 'ehm, why? why you do this? What do you want from me? Niall: Het klinkt raar maar toen ik in je ogen keek, voelde het alsof we elkaar al jaren kenden, terwijl me elkaar nog nooit eerder ontmoet hadden, terwijl we zelfs nog nooit eerder gepraat hadden. Wat? hij dacht het zelfde als ik? is dit toeval of..? Niall pakte mijn hand vast en ging verder 'ik zie wel vaker mooie meisjes tijdens concerten maar dit was anders, iemand zei in me hoofd dat ik dit meisje niet zomaar moest laten gaan, dat dit nog wel eens een speciaal meisje voor mij kon worden. Mijn hart bonkte nu 12344 per seconde, wat was dit? Ik was zo in de war. Ik kneep mezelf even voor de zekerheid. Auw, ja dit was echt. Niall keek een beetje ongemakkelijk omdat ik nog steeds niks zei. 'ik ehh, ehh, ik weet even niet wat ik moet zeggen' plotseling rolde de tranen uit me ogen. Niall trekte me zich naar zich toe en zo stonden we een tijdje, het leek wel uren zo voelde het, zo fijn, zo vertrouwd.
Na een tijdje duwde hij zich van me af. 'Dana, ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat we elkaar zien, ik voel dat dit goed zit en ik wil hier meer werk van maken, mag ik je nummer? Zodat we mischien wat kunnen afspreken? WAT? Niall van one direction vraagt MIJN nummer? Als hij dit een dag geleden aan me gevraagd zou hebben zou ik 10 keer op en neer springen maar nu voelde het heel anders, haast normaal. Alsof een jongen uit me klas om mijn nummer vroeg.
We wisselde nummers uit, gaven elkaar een knuffel en daarna gaf Niall me een kus op me voorhoofd en een knipoog. 'See you soon and this is between me and you' en toen draaide hij zich om en liep naar achteren, nog even keek hij om maar toen was die weg.
Ik denk dat ik daar nog 5 minuten voor me uit stond te staren, even alles laten bezinken wat hiervoor gebeurden.
Na een tijdje liep ik ziggodome uit, gelukkig hadden de meiden op me gewacht, ze rende naar me toe. 'DANA' schreeuwde Loïs 'Waar was je nou? we hebben je overal gezocht' 'oh eh' shit ik moest wat verzinnen, ik kon het hele verhaal nu niet vertellen, dat kon niet, ik moest dit geheim houden 'ik kwam een meisje van vakantie tegen die ik al sinds vakantie niet meer had gezien en we moesten even nummers uitwisselen, sorry meiden, kom we gaan naar huis!'
Abby draaide zich nog even om, 'Dit was het dan meiden, De beste avond van ons leven is voorbij' 'ja'' zuchte Jade. Ik dacht bij mezelf 'ooh meiden wat zou ik dit graag aan jullie vertellen maar het kan nu nog even niet'


Reacties:


shania13
shania13 zei op 11 mei 2013 - 11:14:
whoop whoop amazing hoofdstuk
snel verder.

xx


Malikaa
Malikaa zei op 11 mei 2013 - 0:19:
Leuk!!
Melding maybe??
xXx