Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » Vallende ster.

Stand Alones

12 mei 2013 - 10:52

935

4

271



Vallende ster.

in opdracht van DjMalikjuh (Lianne). pfff het is makkelijker om er zelf een te verzinnen!! hoop dat deze wel oke is...

Langzaam liep ik over straat, richting het restaurantje. Ik keek uit over het prachtige landschap van Frankrijk. Over het prachtige landschap van Provence om precies te zijn. Ik kon het restaurantje al zien. Redelijk chic. Toen ik naar binnen kwam lopen zat Zayn al bij een tafeltje op me te wachten.
‘Lianne!’ riep hij vrolijk. Een glimlach verscheen op onze gezichten. Snel liep ik naar hem toe en nam ik plaats op de stoel tegenover hem.
‘Ik ben blij dat je bent gekomen.’ Zei hij. Zijn ogen straalden geluk uit. Ik vond het fijn om hem zo te zien, zo gelukkig. We waren beste vrienden, wat ik toch wel jammer vond. Ik was verliefd op Zayn. Maar hij was beroemd en zou iedereen kunnen krijgen die hij wou. In mij zou hij toch nooit iets zien.
‘Tuurlijk ben ik gekomen, je bent mijn beste vriend.’ Antwoordde ik. Even was het stil en staarden we elkaar aan.
‘Kan ik u bestelling opnemen?’ een bediende kwam naast onze tafel staan met een kladblokje en een pen. Zayn keek me aan.
‘Nou? Wat wil je hebben Li, jij mag kiezen.’ Ik schonk Zayn een glimlach.
‘Dan kiezen we voor de kip!’ riep ik blij.
‘Willen jullie ook iets te drinken?’ vroeg de bediende. Ik knikte.
‘Geef ons maar twee keer een cola’ Antwoordde Zayn. Ja Tuurlijk, een cola, lekker gemakkelijk. Kon hij nou echt niet iets beters verzinnen? Nou ja, het maakte ook niet uit. Ik zat hier gezellig met Zayn en dat was het belangrijkste. De bediende liep weg en weer volgde een lange stilte.
‘Zayn.’ Zei ik om de stilte te verbreken. Hij keek me aan en knikte.
‘Hoe gaat het nou met je, ik heb je al zo lang niet meer gesproken nu je steeds op tour bent.’ Zayn lachte zachtjes en keek naar de tafel.
‘Het gaat goed met me en met de anderen ook.’ Zei hij. Hij keek nu weer recht in mijn ogen.
‘Ik heb je alleen heel erg gemist.’ Ik zag blosjes op zijn gezicht verschijnen. Zo schattig! Even trok Zayn zijn mond open om iets te zeggen, maar op dat moment kwam de bediende er weer aan met onze cola. Ze zette het op de tafel en liep weer weg. Langzaam nam ik een slokje van de cola, waarna Zayn hetzelfde deed.
‘Met mij gaat het ook goed.’ Zei ik snel. Een andere bediende kwam onze kant p lopen.
‘U had de kip besteld?’ vroeg ze. Zayn knikte. Het meisje zette de borden met kip op onze tafel. Ik keek naar de kip en volde hoe mijn mond zich vulde met slijm. Ik hield van kip! Snel pakte ik mijn mes en vork en sneed een stuk van de kip af. Het rook zalig. Ik nam een hap. Ge-wel-dig! En weer deed Zayn hetzelfde. Ik kon aan zijn gezicht zen dat hij ook genoot. Het duurde niet lang voor ik al mijn kip al op had. Zayn had er nog twee stukjes op liggen. Zo te zien merkte Zayn dat ik naar zijn kip staarde want hij prikte een stukje opzijn vork en bewoog het richting mijn mond. Een glimlach deed zijn lippen omhoog krullen. Ik deed mijn mond open en at het stukje kip op. Toen pakte ik mijn vork, prikte het laatste stukje kip er op en bewoon het richting Zayn’s mond. Snel hapte hij de kip er af. Ik begon te lachen.
‘Laten we naar buiten gaan.’ Zei Zayn. Ik knikte en stond op. Het was inmiddels al donker. Op de plek waar we liepen waren geen lantarenpalen, je moest het maar doen met het licht van de sterren en de maan. Niet dat ik dat erg vond, ik vond het zelfs wel een beetje romantisch.
‘Mooi he.’ Zei ik waarom Zayn knikte. ‘Heel mooi.’ Even bleef ik staren naar de sterren en de maan. Het was schitterend.
‘Kijk een vallende ster!’riep Zayn. Snel zocht ik de ster op. Na drie seconden was hij weer weg.
‘Laten we een wens doen.’ Fluisterde hij. Ik deed mijn ogen dicht en deed een wens. Ik wens dat Zayn hetzelfde voor mij voelt als ik voor hem. Ik opende mijn ogen weer en keek naar Zayn. Hij had zijn ogen nog steeds gesloten. Zou mijn wens uitkomen? Wat zou hij gewenst hebben? Zeker dat ze veel gaan bereiken met hun band. Alsof ze nog niet ver genoeg waren. Nee, dat zou hij nooit wensen. Zo was hij helemaal niet. Zayn opende nu ook zijn ogen.
‘En?’ vroeg hij. Ik keek hem verbaast aan.
‘En? Wat bedoel je.’ Hij begon te lachen.
‘Wat heb je gewenst?’ vroeg hij. Ik keek hem boos aan.
‘Je mag een wens nooit zeggen dan komt hij niet uit.’
‘Ik heb gewenst dat jij je wens zou zeggen.’ Ik keek Zayn aan en glimlachte.
‘ Oke dan. Ik wenste dat jij hetzelfde zou voelen als wat ik voor jou voel.’ Ik voelde dat ik begon te blozen. Ik wou verder lopen, weg lopen. Ik had het nooit moeten zeggen, maar een hand op mijn schouder hielt me tegen. Ik draaide me op en keek recht in de twee mooiste bruine ogen die ik ooit gezien had. Die van Zayn. Onze lippen waren nog geen centimeter van elkaar verwijderd.
‘Ik hou van je’ fluisterde hij. Ik wist niet wat ik moest zeggen of wat ik zou moeten doen. Het voelde alsof ik bevroren was. Langzaam bewoog Zayn zijn lippen naar die van mij en zoende me, heel zachtjes. Ik zoende terug. Ik geloofde nooit dat als je een wens deed bij een vallende ster, hij zou uitkomen. Nu deed ik dat wel.
‘ Ik hou van je Lianne’
‘ Ik hou ook van jou’


Reacties:


Azula
Azula zei op 14 mei 2013 - 23:45:
Ik vind 'hem lief.


Scabior
Scabior zei op 12 mei 2013 - 14:37:
Je kunt echt ontzettend goed schrijven. Ga snel door!
melding?


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 12 mei 2013 - 13:09:
WHOOEEEHHH!!!!
YESS I'M HAPPYYYYYYYY!!!!
nu ga ik Fake... typen, terwijl ik helemaal high ben *hearteyes*

XOXO Een verliefde poltergeist met heart-eyes


Chayenne
Chayenne zei op 12 mei 2013 - 11:19:
AWHHH<3 liefheid. Vet schattig^^ Goede SA!
Mwahaha jij hebt dit dus op verzoek van Lianne gedaan? Dan breng ik je nu ook een verzoek:
SCHRIJF EEN SHOT OVER TINSLEY EN NIALL. en scott, en liam, en de rest van de jongens i dont care maar schrijf een shot over Only You
Wil je dat?
Snel volgende?