Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 10.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

12 mei 2013 - 14:27

549

8

391



10.

Ik bijt op de binnenkant van mijn lip en wacht met ingehouden adem af op Amy's reactie. 'Ontsnappen..?' vraagt ze me voor de zekerheid. Ik knik. Net heb ik haar vertelt dat we hier weg moeten zien te komen. 'Hoe dan?' vraagt ze me. Ik haal mijn schouders op. 'Oke, ik heb nog geen plan, maar als ik iets wil dan zet ik door. Met of zonder plan, we gaan hier wegkomen. ' zeg ik. 'Je bent gek Nadine.' mompelt ze. Ze heeft gelijk. Misschien ben ik ook wel gek. Het heeft nooit iemand gelukt om hier te ontsnappen. Niet dat het zo moeilijk is om te ontsnappen, niemand had het lef. Ik weet niet, misschien kan het wel zo zijn dat het moeilijk is om weg te komen. Want gelijk al op de eerste dag dat ik hier kwam werd me vertelt dat als Nathan een meisje hier heen brengt, ze niet kan ontsnappen. Alleen met de dood kun je hier weg komen. Als je geen geld meer oplevert word je gedood door Andrew. Iedereen is bang voor hem. Dat is ook wel te begrijpen.
'Luister, als jij niet mee wilt is dat jou keus. Maar ik ga.' zeg ik geirriteerd. 'Wanneer ga je dan?' vraagt ze me. Ik haal mijn schouders op. 'Wanneer ik de kans krijg.' mompel ik en sta op. 'Kom we maken ons klaar voor vanavond.' mompel ik. Ik loop naar Rue en trek haar mee. Ik druk een jurk in haar handen. 'Trek aan.' zeg ik en wend me van haar af.

'Oke Rue, er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je aan dit werk begint.' zeg ik terwijl we aan een tafel in de hoek zitten. 'Één, vraag nóóit naar de naam van je klant. Dan kan problemen verwekken. Twee, als je klant je een drankje aanbied, kies voor het duurste. Het geld van het drankje gaat naar Nathan. Drie, voordat je de klant naar je kamer begeleid vraag je om het geld. Dat is het slimst, want dan weet je zeker of hij betaalt. Begrepen?' vraag ik voor de zekerheid. Ze knikt. Dan bedenk ik me iets en trek haar mee. We komen te staan bij een tafel waar een man zit rond de 23 en eentje die rond de 50 is. Met een hoofdknikje laat ik ze zien. 'Wie van de twee zou jij kiezen?' vraag ik haar. Ze wijst naar de jongeman van 23. 'Waarom?' 'Gewoon, hij is jong en knap.' mompelt ze. 'Ik weet het. Je zou veel liever de jongeman willen. Maar als je goed wilt verdienen, moet je voor de oude man gaan. Hij heeft veel meer geld, en is waarschijnlijk ook guller. Denk erover na.' zeg ik en laat haar alleen. Net als ik plaats wil nemen aan het tafeltje in de hoek, zie ik Harry. Gelijk loop ik naar hem toe en pak hem bij zijn kraag beet.
'Hey schat, herken je me nog?' vraag ik hem en kijk hem diep in de ogen. Eerlijk gezegd ken ik hem ergens anders van. Een grijns vormt zich rond de lippen van Harry. 'Hoe kan ik jou nou vergeten?' vraagt hij me. Zijn warme adem strijkt over mijn gezicht heen en bezorgd me rillingen. Ik bedenk me dat ik hem mag. Meer dan nodig is.


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 14:11:
I love him behalve als ik dit verhaal lees!


Maureennx
Maureennx zei op 12 mei 2013 - 23:09:
Elke keer als ik een hoofdstuk gelezen heb wil ik meer lezen<3 <3
Snel verderr xx


1Dlover
1Dlover zei op 12 mei 2013 - 21:34:
dat je hem mag?
sorry ik mag harry ook
maar hoe hij daar is?
nope ik mag hem daar niet
wat is er met haar?
in ieder geval snel verder!!!


lilovelou
lilovelou zei op 12 mei 2013 - 21:17:
Tja... Wat moet ik zeggen... Mooi, en eigenlijk hetzelfde als de rest...
Xxx


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 12 mei 2013 - 17:38:
Ahaaaa. Dus hij komt er vaker ^^