Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 12. [16+]/13.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

13 mei 2013 - 19:52

746

6

365



12. [16+]/13.

12.

Ik word wakker van zachte lippen op de mijne. Warme handen wrijven over mijn bovenbeen. Instinctief kus ik door de liefde in de aanrakingen terug. Als ik me glimlachend terugtrek, zie ik de fel blauwe ogen die horen bij Niall. Ik sluit mijn ogen weer en breng mijn lippen weer naar de zijne. Ik voel hoe hij boven op me komt hangen. Hij laat mijn lippen los en verplaats ze op mijn borstbeen. Hij verplaats zijn lippen steeds een stukje lager, tot hij mijn linkerborst aankomt. Ik duw hem een stukje van me af, en trek mijn jurkje uit. Ik doe ook gelijk mijn bh en slipje uit. Grijnzend raken zijn lippen de mijne kort aan. Dan trekt hij zijn boxer uit. Hij drukt kusjes over mijn benen omhoog. Dan voel ik zijn lippen over mijn gevoelige gedeelte gaan. Een lichte kreun verlaat mijn lippen. Zijn vinger glijd in me wat me opnieuw doet kreunen. Niet lang daarna volgt een tweede vinger. Als ik mijn hoogtepunt begin te bereiken, haalt hij zijn vingers uit me. Hij drukt ij lippen op de mijne, dan voel zijn erectie tegen me aan, en dat wind me alleen maar op. En lichte kreun verlaat mijn lippen. Op dat moment voel ik zijn lid in me komen. Kreunend zet ik mijn nagel in zijn schouder terwijl mijn rug zich holt van genot. Met behendige bewegingen stoot hij zich in en uit me. We draaien ons om, zodat ik boven op hem zit. Ik duw mijn lichaam omhoog en omlaag, en probeer steeds sneller te bewegen. Als ik eindelijk een goed ritme heb gevonden, voel ik hoe hij zijn hoogtepunt bereikt dus ga ik steeds sneller. 'Ik kom,' fluistert hij kreunend. Een glimlach vormt zich op mijn lippen. Niet lang daarna voel ik hem komen, wat er voor zorgt dat k ook kom. Hijgend rol ik me van hem af. 'Dat was-,' mompel ik mijn zin niet afmakend. Want verder dan dat kom ik niet, ik weet namelijk niet wat dat was. 'Geweldig,' maakt hij mijn zin af. Ja, het was inderdaad geweldig. Ik druk nog een laatste kus op zijn lippen, en sluit mijn ogen. Dat word dik betalen door hem bedenk ik me voor ik in slaap val.

13.

Als ik mijn ogen open, zie ik Niall aangekleed naast me liggen. Een grijns verlicht zijn gezicht. 'Goedemorgen,' mompel ik en druk een kus op zijn lippen. Zijn grinnik doet me fronsen. 'Wat?' vraag ik hem terwijl ik opsta. 'Het is allang middag,' mompelt hij. Oeps. 'Juist.. En je maakte me niet wakker?' vraag ik hem. Hij bloost lichtelijk en schud zijn hoofd. 'Je sliep zo schattig,' mompelt hij. 'Hm.' hum ik. 'Je weet toch wel da je nu veel meer moet betalen he?' vraag ik en trek mijn kleding aan. Shit, nu klinkt het alsof ik zo'n stomme griet ben die alleen maar om geld heeft en zo. Maar wacht eens, het gaat ook allemaal om het geld. En sinds wanneer kan het mij schelen wat anderen over mij denken?
Hij knikt. 'Weet ik,' mompelt hij. Hij vouwt zijn armen onder zijn nek, en leunt achterover op het bed. 'Ik zou willen dat ik je kon helpen,' fluistert hij dan. Ik draai me naar hem om en kijk hem met grote ogen aan. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. 'Wil je me echt helpen?' vraag ik enthousiast. Ik haal diep adem, en zeg ik een adem teug :'Ik wil sinds een tijdje terug ontsnappen, maar ik durf niet. En ik heb zoiezo iemand nodig die me helpt. Ik heb een vriendin Amy, maar ze wilde me niet helpen en ik werd boos op haar, zie is ook zo'n schijtert. Dus wil jij me helpen?' 'Ik zou het wíllen,' zegt hij grinnikend. 'Ik denk dat het niet gaat lukken,' vervolgt hij. Dat zet me aan het denken. Waarom zou het eigenlijk niet kunnen helpen? Ik trek mijn hakken aan, en open dan de deur. 'Ik ben zo terug,' mompel ik. Ik loop de gang op en kijk om me heen of er iemand is. Als dat niet het geval blijkt te zijn, loop ik stilletjes de trappen huis in en loop de trap af. Als ik helemaal beneden ben, kijk ik naar de uitgang. Ik duw de deur, maar hij gaat niet open. Ik begin steeds harder te duw, totdat ik een hand op mijn schouder voel. Verschrikt blijf ik stokstijf staan.

~~~
LIAM HEEFT DIE FOLLOWSPREE NOG STEEDS NIET GEDAAN.
IK FLIP HELEMAAL.


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 13 mei 2013 - 22:48:
Als ze dood haat ga ik huilen!

Hup verder!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 13 mei 2013 - 22:27:
Harry in thaa housee!

<333333


lilovelou
lilovelou zei op 13 mei 2013 - 21:36:
Verder!!!


Lotteimy
Lotteimy zei op 13 mei 2013 - 20:44:
Oh-ooh ! Ik hoop echt dat het harry is ! denk het wel x


Maureennx
Maureennx zei op 13 mei 2013 - 20:36:
Please be Harry..
Please be Harry..
Please be Harry..

snel verderr!

xoxo