Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Why is everyone so mean?? » God damn!

Why is everyone so mean??

9 april 2009 - 10:31

845

0

284



God damn!

"Natasja is net in de klas geweest en heeft kennis kunnen maken. Helaas was ze niet zo onder de indruk. Behalve van één jongen. Sebastiaan. Ze staat in de badkamer zich om te kleden als ze opeens 2 handen naar haar borsten voelt glijden..."

Verschrikt draait ze zich om. Het is Ivan. 'Wat ben je aan het doen?' vraagt Natasja geschrokken terwijl ze een stapje achteruit zet. 'O... Ik dacht...Dacht dat jij je moeder was,' doordat Ivan zich betrapt voelde wist hij niet zo gauw wat hij moest zeggen. Natasja kijk hem aan. 'Ga weg! Ik ben heus niet achterlijk hoor!' gilt ze. 'Pedo,' mompelt ze zachtjes. Ivan loopt de badkamer uit. De rillingen lopen over het lijf van Natasja. Wat een engerd. Dit gaat ze zeker tegen haar moeder zeggen.
Ze ploft neer op de bank maar zodra ze haar moeder ziet loopt ze erheen. 'Mam,' begint ze. 'Ja schat.' 'Ehm...Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zeggen maarreehh... Ik...Ivan die zat aan mijn borsten in de bad...' 'Natasja ik weet dat je Ivan niet mag maar om nou zulke verhalen te gaan verzinnen is echt compleet gestoord!' onderbreekt haar moeder. 'Maar mam dat is echt waar, Ivan heeft me gewoon aangerand!' zegt Natasja wanhopig. 'Joh doe niet zo dramatisch!' roept haar moeder. 'Maar mam...Je hebt het toen toch ook gezien? Dat hij mij kneep? Of zie je dat door de vingers? Gewoon je eigen kind laten mishandelen, niks mis mee toch?' zegt Natasja sarcastisch. 'Daar heb ik het met Ivan al over gehad,' verteld haar moeder. 'O en toen heeft hij gezegd natuurlijk dat hij zachtjes met me om zou gaan?' Natasja's ogen vullen zich met tranen. Dan staat Ivan achter haar moeder en geeft haar moeder een kus. Natasja kijkt snel de andere kant op. 'Problemen?' vraagt hij. 'Ach man doe niet zo schijnheilig joh! Je weet heus wel waar het over gaat!' roept Natasja uit. Ivan kijkt met een heilig gezicht naar haar moeder. Natasja voelt woede opkomen en rent naar boven. Ze stampt nog even extra hard op alle traptreden en knalt de deur achter haar dicht.

'Hij zat aan je borsten?' roept Sebastiaan als ze van school naar huis fietsen. 'Ja inderdaad, ik haat hem!' zegt Natasja boos. Sebastiaan kijkt haar aan. 'Wil je anders mee naar mijn huis? Dan kun je even uitpraten,' zegt hij. Natasja knikt 'Als het geen last is.' 'Tuurlijk niet, anders vraag ik het niet hè?' lacht hij. 'Weet je wat het ergste is? Mijn moeder gelooft me niet als ik zeg dat hij aan mij zit. Ze vindt dat ik overdrijf.' Sebastiaan haalt zijn neus op. 'Jezus wat vervelend voor je. Ik wou dat ik je kon helpen.' Natasja haalt haar schouders op. 'Gaat niet,' zegt ze verdrietig.
Als ze voor het huis van Sebastiaan staan doet hij zijn handen voor haar ogen. 'Ik heb iets voor je. Ik ken je pas 2 dagen, maar ik weet zeker dat we het goed kunnen vinden met elkaar,' zegt hij. Hij pakt een kettinkje met een ster en doet hem bij Natasja om. 'Ohh wat mooi!' roept ze en ze omhelst hem. Sebastiaan pakt haar hand en trekt haar naar binnen. 'Lust je wat te drinken?' vraagt hij terwijl hij zijn jas ophangt. Natasja knikt 'Doe maar cola als je dat hebt.' Sebastiaan lacht vriendelijk. Als hij even later terug komt met 2 glazen cola stelt hij voor om naar boven te gaan. 'Kom dan laat ik je mijn kamer zien. Ze lopen naar boven. Sebastiaan maakt de deur open...

Aan: Jessica Van Der Velden <jvdv@Live.nl>
Van: Natasja Van Hoogen <Natasja332@hotmail.com>
Datum: Dinsdag 21 augustus 18:32
Onderwerp: OMG!
Heey Jessica,
Op school gaat het heel erg goed zwaar klote. Al vanaf de eerste dag word ik gepest met mijn stijl Echt verschrikkelijk. Er zitten allemaal van die modetutjes bij mij in de klas. Behalve Sebastiaan. Alhoewel Sebastiaan... Weet je ik ga nu 2 dagen met hem om en leer hem steeds beter kennen. Het gekke is, ik kende hem al voordat ik met hem praatte, alleen wist ik het toen nog niet. (hoop dat je het nog kunt volgen ahaha)
Maar goed, ik ging dus bij hem naar binnen vandaag (heb nog een mooi kettinkje gekregen ^_^). Toen we naar boven gingen (ja ik hoor je denken Jess) toen heb ik de schrik van mijn leven gekregen (nou nee dat was vanmorgen) SEBASTIAAN IS HELEMAAL NIET SEBASTIAAN! MAAR STRIFY VAN CINEMA BIZARRE (dat noem ik pas "bizarre" Werkelijk, hij kwam me zeker bekend voor maar ik had niet kunnen denken dat dat gewoon Strify was! STRIFY! Hahaha hij had me een heleboel uit te leggen. Hij is echt heel aardig, helemaal niet arrogant ofzo. Toen hebben we een afspraak gemaakt dat ik (waarschijnlijk vrijdag) met de hele band een meet and greet krijg!! WAAAAHH!! Dat is leuk maar ik heb ook minder leuk nieuws.
Die Ivan begint gewoon met de dag erger te worden en ik ben gewoon bang voor hem. Hij zat gewoon aan mijn borsten vanmorgen. Ik haat hem! Ik wou dat hij er niet was. Dat mijn vader er nog was. En reken er maar op dat ik binnenkort van huis wegloop als dat zo doorgaat. Dan ga ik gewoon mijn vader opzoeken. Dat is zeker.
LOVE YOU
Kusje Natasja
PS: als je nog voorkeur hebt aan iemand van Cinema bizarre ik hoor het wel van je...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.