Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 14.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

14 mei 2013 - 15:55

409

7

293



14.

Ik duw de deur, maar hij gaat niet open. Ik begin steeds harder te duwen, totdat ik een hand op mijn schouder voel. Verschrikt blijf ik stokstijf staan.
'Wat doe jij hier?' hoor ik een hese stem vragen.
Voorzichtig draai ik me om. Ik haal opgelucht adem als mijn ik de mooie groene ogen van Harry vind. Als ik merk dat ik stom sta te grijnzen, tover ik de grijns weg en kijk hem kwaad aan.
'Je liet me schrikken!.' roep ik en sla zijn hand van mijn schouder af.
'Sorry.' zegt hij en probeert serieus te kijken. Opeens barst hij in lachen uit. Ik trek een pruillip en zeg: 'Het is niet grappig, ik schrok écht.' Ik sla mijn armen over elkaar en kijk hem vernietigend aan als hij door blijft lachen. 'Hou op.' zeg ik droog. Hij knikt en probeert zijn lachen in te houden, wat hem ook heel goed lukt. 'Laten we gaan.' mompel ik en loop de trap op. Als ik in de gang ben zoek ik mijn kamerdeur. Ik leg mijn hand op de deurklink, maar net als ik hem wil openen zegt Harry: 'Wat deed je daar eigenlijk? Je mag daar eigenlijk niet komen.' Ik draai me snel om en kijk hem met grote ogen aan. Helemaal vergeten. Hij werkt samen met Nathan. Als hij ook maar íets aan hem vertelt, ga ik eraan. 'U-uhm.. Ik was v-verdwaald..' mompel ik. Niet je slimste smoesje Nadine. Een grinnik ontsnapt uit zijn lippen. 'Ja toch?' vraagt hij sarcastisch en knipoogt. 'Je wilde kijken of je kon ontsnappen of niet?' vraagt hij me. Als ik niks zeg, draait hij zich om en wil weglopen. Snel pak ik hem bij zin shirt vast. 'Wacht.' mompel ik. 'Zeg niets tegen Nathan. Hij maakt me af.' vervolg ik fluisterend. Een grijns verschijnt op zijn gezicht. 'Waarom zou ik jou sparen?' vraagt hij me. 'Ik bedoel, wat heb jij voor mij gedaan, dat ik jou zal helpen? Je weet toch wel dat als ik niets zeg - en het later word ontdekt dat jij een uitweg uit dit gebouw zocht - ík word beschuldigd? Waarom? Omdat ik daar bij was, en niemand waarschuwde. Dus? Waarom zou ik jou sparen? Geef me 1 goede reden.' zegt hij. Ja. Waarom zou hij me sparen? Ik weet het eerlijk gezegd ook niet. Dan kom ik op een antwoord.

~~~
IK HEB LIAM'S FOLLOW SPREE GEMIST ):
IK VIEL IN SLAAP IK BEN OOK ZO STOM.
heeft iemand wel een follow gekregen?? (:
xx.


Reacties:

1 2

ikleesalleen zei op 15 mei 2013 - 8:32:
ik heb ookal een idee van wat ze gaat doen
snel verder!


falinlove1D
falinlove1D zei op 14 mei 2013 - 22:37:
Geen follow
Harry verraad haar niet, hoor je me gewoon niet doen!!!!
Snel verder meisie XOXO


Maureennx
Maureennx zei op 14 mei 2013 - 19:53:
Nooo Nadine doe het niet!

ik heb ook geen follow gehad, zat al 2 uur te wachten en vond het toen wel lang genoeg geduurd hebben dus ik ging weg, en toen ik terug kwam was het te laat.. -zucht

Snel verderr xoxo


lilovelou
lilovelou zei op 14 mei 2013 - 17:42:
snel verder!!!!
xxx
ps. nee, ik heb ook geen follow gehad...


1Dlover
1Dlover zei op 14 mei 2013 - 16:25:
nope geen follow
het lijkt echt alsof hij heel de wereld heeft gevolgt behalve mij ):
maar snel verder!!!
harry waag het niet haar te veraden!