Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Why is everyone so mean?? » Een nieuwe ontdekking

Why is everyone so mean??

9 april 2009 - 10:54

497

0

267



Een nieuwe ontdekking

"Nu Natasja weet dat Sebastiaan (oftewel Strify) de zanger is van de band Cinema Bizarre, kijkt ze opeens heel anders tegen hem aan. Wel positief natuurlijk want Cinema Bizarre is gewoon de band voor haar. Maar als ze thuis komt en het aan haar broer wilt vertellen komt ze ineens achter iets wat ze liever niet wilde weten."

'Niels! Luister ee...' Natasja onderbreekt haar zin als ze ziet dat Niels er niet is. 'Ehm...Niels?' probeert ze nogmaals, maar ze krijgt geen reactie. Dan kijkt ze rond of Niels haar misschien wilt laten schrikken. Totdat haar oog op zijn bureau valt. Daar ligt een zakje, net opengescheurd. Ze kijkt erin. Wit poeder... Drugs! Nee dat kan niet. Dat gebruikt haar broer niet...Of wel? 'Wat ben jij aan het doen?' opeens staat Ivan achter haar. 'Ehm...Ik wilde...Waarom moet jij mij altijd bespioneren?' vraagt ze. Ivan stapt op haar af en pakt het zakje, wat ze in haar handen heeft, af. 'Wat is dit?' Hij rammelt het voor haar hoofd. 'Nou?' vraagt hij. Natasja gaat met haar handen in haar zij staan. 'Wat?' vraagt ze. 'Wat is dit? Zeker geen poedersuiker?' Hij lacht om zijn eigen grap. Natasja kan er niet om lachen. 'Weet ik veel! Ik was naar Niels aan het zoeken...en...en toen zag ik dit liggen,' zegt ze. 'Uhu natuurlijk, kom jij maar eens even mee en vertel maar eens aan mama wat jij gedaan hebt,' zegt Ivan. Natasja schudt haar hoofd. 'Nee ik heb niks gedaan! Dus blijf ik hier.' Ivan grijpt haar bij haar paardenstaart en sleurt haar mee de gang op. 'En als ik nog een keer merk dat jij over mij aan het praten bent tegen mama...' sist hij. 'Wat dan? Ga je me dan slaan hè? Mishandelaar!' gilt ze. Dan maakt ze zich los en rent de trap af. 'Hierblijven jij!' roept Ivan terwijl hij met het zakje naar beneden loopt. Natasja rent de woonkamer in waar ze Niels voor de tv ziet zitten. Ze ploft ernaast. 'Help, Ivan... Ivan... Wil me slaan,' hijgt ze. Niels kijkt raar uit zijn ogen. Zo raar dat ze er bang van wordt. 'Gaat het wel?' vraagt ze. Niels schudt zijn hoofd. 'Ik voel...Ik voel me zo zwaar klote. Echt ik wil dood,' antwoord hij. Ze ziet dat er tranen in zijn ogen komen. Ze pakt zijn hand. 'Waarom wat is er ge...' 'Ah hier zit je!' roept Ivan. Niels staat op en gaat voor Natasja staan. 'Je blijft van haar...' Dan valt zijn oog op het zakje dat Ivan vast heeft. 'Dat...Hoe kom je daaraan?' De ogen van Niels spuwen vuur. 'Is dat van jou?' vraagt Ivan. Natasja's hart bonkt in haar keel. Ze zit nu met twee mensen waarvan bijde op dit ogenblik niet nuchter zijn en haar vanalles kunnen aandoen. 'Nou?' vraagt Ivan dreigend. Niels knikt. Ivan's adertje bij zijn slaap kun je zien kloppen. Hij grijpt Niels bij zijn haren en kijkt hem recht in zijn ogen aan. Niels geef hem een trap in zijn ballen en rent met Natasja naar buiten.
'Gaat het?' vraagt Natasja als ze bij een winkelpand staan. Dan barst Niels in tranen uit. Zo heeft ze hem nog nooit gezien. 'Gaat alles wel goed?' Niels omhelst haar en begint harder te huilen. Natasja wrijft troostend over zijn rug. 'Vertel!' zegt Natasja. Niels haalt zijn neus op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.