Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » Anne Stand Alone (Persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

14 mei 2013 - 17:51

1208

1

254



Anne Stand Alone (Persoonlijk)

I hoop you all like it! xx

Het was saterdag middag. Ik (Anne21) ging langs bij mijn beste vriendin Nola(20). We gingen samen naar Walibi. Ik pakte al mijn spullen die ik vandaag nodig had. Zoals mijn eten en drinken. Ik stuurde een berichtje op wapp naar Nola:

Ik kom nu naar je toe.
Tot zo.
Xx


Ik pakte mijn auto sleutels en liep naar de deur. Ik deed de deur op slot, en pakte mijn auto. Ik reed naar Nola toe. Ik kwam haar ophalen. Ik had radio Veronica aan gezet, want op Q-Music was niks leuks te horen. Ik had net op tijd een andere zender op gedaan want het liedje One Way Or Another van One Direction was op de radio. Ik zong het hele liedje keihard mee. Ik was een mega grote fan van One Direction en ook van Miley Cyrus. Maar ik vond One Direction wel beter. En ik was helmaal verliefd op Liam. Toen ik bij Nola was aangekomen. Parkeerde ik mijn auto. Ik deed de auto op slot. En liep naar de deur. Ik klikte op de bel. En na een paar sec deed Nola de deur open. Hoooii Nola. ‘’Hoooii Anne’’ Zullen we gaan? ‘’Ja is goed ik pak heel even mijn spullen en dan kom ik eraan. Kom maar even binnen dat is wat warmer dan buiten’’ Ik liep naar binnen en ging in het halletje wachten. Ik keek naar de foto’s op de muur in het halletje. Ze had er al weer een paar nieuwe bij gedaan. ‘’Ik ben er weer’’ Oke, ik zat ffe naar je foto’s te kijken. Omdat je er weer nieuwe hebt bij gehangen. ‘’Jah, klopt. Deze vind ik het mooiste. Waar je jouw mooie lange donker blonde haren kan zien. Ik wouw dat ik die ook had.’’ Jaloers? ‘’Jah, heel jaloers. Maar zullen we gaan? ‘’Haha, Ja is goed’’ we stapten in de auto en we reden naar Walibi toe.

Toen we aan gekomen waren gingen we eerst kaartjes kopen. We stonden in een lange rij te wachten. En opeens hoorde we een meisje over One Direction praten achter ons. Het ging over dat Liam een leuke vriendin wou hebben. En graag een Nederlandse als het kon. Ik was helmaal blij. Ik kon niet wachten nu totdat het concert er was, ik had natuurlijk een kaartje gekocht. Na 5 min in de rij staan wachten waren wij aan de beurt.

We waren binnen in Walibi en toen gingen we direct naar de Speed of Sound. En daarna wouden we naar eentje die over de kop ging. We keken op onze plattegrond die we hadden gekregen. Waar we heen moesten lopen. Het was maar een klein stukje lopen en toen waren we er. Er was nog geen rij bij de Excalibur dus we konden alvast gaan zitten. Maar na 1min was er maar een jonge in gestapt. Hij leek wel op Liam. En zijn 4 vrienden stonden aan de zei kant. Ze leken allemaal op Louis, Niall, Harry en Zayn. Maar ik kon het niet goed zien want zij stonden helmaal aan de andere kant. Opeens kwam die jonge naast mij zitten. Hij vroeg: hooi, mag ik naast je komen zitten anders zit ik daar alleen. Ja, hoor van mij mag het zei ik. ‘’durfden je vrienden niet in de Excalibur?’’ Nee, zei de jonge, ik zal me ook even voorstellen, ik ben Liam. Ik dacht dan is het hem wel was. Ik vroeg: ben jij die jonge van de boy band One Direction? Ja, dat ben ik zei Liam. Vet nice, ik dacht dat ik nooit met je zal gaan praten. Haha, zei Liam ‘’ik ook niet hoor. Maar echt leuk je te ontmoeten zei Nola.’’ En toen gingen we in de lucht en draaiden we rondjes. Gelukkig was is niet misselijk geworden. Zullen we nu naar de Goliath? ‘’Ja is goed’’ zullen we vragen als Liam en de rest mee gaan? ‘’Ja doe maar’’ Liam? Wil je mee naar de Goliath met jullie de rest van jullie en ons twee? ‘’Ja hoor is vind het prima’’ We liepen naar de andere van One Direction. Hoooii zei ik in het Engels. Liam stelde ons voor en vroeg als we naar een andere attractie gingen. Zij vonden het goed en liepen naar de Goliath. Er was weer een lange rij en we zaten met zen allen te praten over alles. En al gouw was er een klik tussen mij en Liam. En ik vroeg zijn nummer hij wouw die wel geven alleen niemand mocht dit nummer weten. Ik vond het prima en hij zij zijn nummer. Yes, dacht ik. Ik heb Liam zijn mobiele nummer. Na een poosje waren wij aan de beurt we gingen wel met ons allen al was het heel hoog. Ik ging naast Liam zitten. Toen wij boven waren moest Liam als een meisje gillen hij vond het best eng. Hij wouw naar benden. Maar voor dat ik iets kon zeggen gingen we naar benden en ik moest ook gillen. Toen we benden waren vonden we het allemaal best leuk. En gingen nog een paar keer. Daarna gingen we een ijsje halen. Het was toch mooi weer vandaag. Wat wil je hebben? Vroeg Liam aan mij en Nola. Chocola zei ik. ‘’Doe mij ook maar Chocola’’ Dan neem ik ook Chocola zei Liam. Liam vroeg nog aan de rest wat ze wouden en dat was ook chocola. Toen Liam had afgerekend gingen we een paar bankjes opzoeken. Ik was dit keer helmaal verliefd op hem. En het leek dat hij ook op mij was. Ik ging zitten op het bankje en Liam ging naast mij zitten. hij hield me handje vast. Automatisch kwamen onze lippen tegen elkaar aan en toen werd ik helmaal verlegen ik sloeg helmaal dicht. Toen we het ijsje ophadden gingen we naar allemaal achtbanen met hun allemaal.

We hoorden dat het park bijna ging sluiten en sommige achtbannen reden al niet meer. We gingen in de Skydiver. Je moest met 2 personen of alleen tegelijk. Wil je samen met mij vroeg Liam. Ja tuurlijk. We gingen met ons tweetjes. Toen we hingen hield ik zijn hand stevig vast. En daar gingen we. We zwaaiden naar voor en weer terug. We gilden allebei heel hard. Zelfs Nola kon het horen die helmaal beneden stonden. Toen we weer stonden moest ik lachen. Je gilde als een meisje zei ik tegen Liam. Haha, dat hoor ik vaker zei Liam. Daarna was Nola aan de beurt ze vroeg aan Zayn als hij met haar mee wouw gaan. En dat wouw hij wel. nu waren alleen Harry, Louis en Niall over. Ik zei tegen hun ik wil nog wel een keer. Met wie zal ik gaan? Ikke riep Niall. Niall riep als eerste dus koos ik Niall. We gingen als laatste. Het was super leuk. Daarna moesten we uit het park. We stonden buiten en gingen nog gezellig met elkaar kletsen. En toen opeens vroeg Liam: Anne? Wil je verkering met me? Ja tuurlijk wil ik dat. Zullen we morgen afspreken om iets met ons tweeën te gaan doen? Ja is goed, ik kom je wel ophalen zei Niall. Ik gaf hem zijn adres. En toen maakte we nog met ons allen een groepsfoto. Daarna was het tijd om echt naar huis te gaan.


Reacties:


Anne
Anne zei op 14 mei 2013 - 18:03:
Goed verhaal!