Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lou & Hazz: Tongues and Lips » 06 Tongues and Lips

Lou & Hazz: Tongues and Lips

15 mei 2013 - 13:41

1033

8

502



06 Tongues and Lips

Als een volslagen idioot stond hij daar, niet wetend wat nu te moeten doen. Hij wilde gewoon naar zijn kamer gaan, een nieuw short pakken en die aantrekken, Harry laten voor wat hij was. Maar hoe in godsnaam ging hij verklaren dat Harry met zijn boxershort door de bus holde?
Nee. Dat wilde hij echt niet.
Dus, gek als hij was, stormde hij de badkamer uit opzoek naar de donkerbruine krullen. Hij wilde rennen, hard rennen, maar was bang de anderen zo wakker te maken en dan had je de poppen pas aan het dansen. Nee, hij ging stilletjes en geconcentreerd te werk. Voetje voor voetje schuifelde hij door de gang. Zodra hij bij de ‘’woonkamer’’ was, wierp hij een blik naar rechts, terwijl hij zijn ontblootte lichaam tegen de muur aandrukte. Het metaal was koud tegen zijn borstkas, maar hij kon niet anders. Zijn ogen scanden de zwartleren banken, de tafel en de planten.
Geen Harry.
Geïrriteerd sloop Louis verder, naar de speelkamer. Zachtjes opende hij de deur, tastte met zijn vingers de muur af naar het lichtknopje. Zodra hij deze gevonden had sloot hij de deur, om de schakelaar vervolgens in te drukken. Harry zou in ieder geval niet kunnen ontsnappen op deze manier. Opnieuw scanden Louis’ ogen de ruimte, langs de fat-boys, de tafelvoetbaltafel, de spelkasten. Hij keek in elk hoekje, in elke schaduw, maar nog altijd geen Harry. Verdomme.
Zachtjes vloekend knipte Louis het licht weer uit en opende hij de deur. Even keek hij de gang rond, zag niemand en sloot zachtjes de kamerdeur. Nu kon hij nog maar op twee plaatsten zijn; of de slaapkamer van Harry en Zayn of de bergruimte. Louis binnenste schreeuwde het meest voor de hand liggende antwoord, maar hij negeerde het, bang voor de taferelen die zich daar plaats zouden kunnen vinden. Voorzichtig sloop hij wat verder de gang door, om vervolgens te stoppen voor de deur van de slaapkamer van de jongens. Zachtjes legde hij zijn oor tegen het hout aan en luisterde. Hij hoorde een diepe ademhaling en kon daaruit Zayn onderscheiden, die altijd zo vast sliep als een roos. Net zoals Niall en Liam, eigenlijk. Louis besloot het zekere voor het onzekere te nemen en duwde zachtjes de deurklink naar beneden, om door de kier van de deur te gluren.
Hij zag de muren, de koffers en twee bedden – één onbeslapen. Even grinnikte hij in zichzelf bij het aanzicht van Zayn, wiens dekens overal lagen behalve om zijn lichaam heen. Het viel Louis op dat hij eigenlijk ongelooflijk veel tatoeages had en sloot snel weer de deur om afleiding te voorkomen.
Nu was er nog één optie. De berging. Tenzij Harry met zijn boxer uit de bus was gesprongen, maar dat leek hem wel heel onwaarschijnlijk. Hoewel, het bleef Harry.
Voorzichtig sloop Louis verder de gang door, helemaal tot aan het eind. Daar zat één, simpele deur van hout, precies zo één als die van hun slaapkamers. Louis haalde diep adem, greep de deurklink vast en duwde deze in één snelle beweging naar beneden, waardoor de deur openzwaaide. Hij wilde bijna ‘’hebbes!’’ schreeuwen, maar kwam tot een grove ontdekking.
Geen Harry. What te fuck?
Louis draaide zich weer om, streek van frustratie met zijn hand door zijn bruine haren. Hij kon nergens anders zijn. Dat kon niet. Hij zette zijn handen op zijn heupen en scande de hele gang af, inclusief plafond, toen hij gerommel achter zich hoorde. Hij wilde zich omdraaien, was te laat en kon niet meer reageren aan twee paar handen die hem vastpakten en naar achteren trokken. Een kleine schreeuw verliet Louis’ keel toen de deur dicht werd gegooid en hij volledig in het donker staarde, zich niet in staat te verroeren.

What the fuck was dit nu weer?

‘’Harry?’’ fluisterde Louis enigszins angstig, omdat hij hier net had gekeken en hij geen Harry had gezien. Er werd echter niet geantwoord en Louis hield zijn adem in om een tweede ademhaling te ontdekken.
Die was er niet.
‘’Wat voor de…’’ zachtjes vloekend voelde Louis aan de deurkruk, maar hij gaf niet mee. Hij zat hier opgesloten, was hier door iemand heen gesleurd en stond alleen in een handdoek – zonder boxershort. Het moest Harry wel zijn.
‘’Harry, wat ben je van plan?’’ fluisterde Louis, nog steeds niet verlangend naar het feit dat de anderen wakker zouden worden. Dat wilde hij echt niet.
Net op het moment dat hij de deur nog een keer wilde proberen open te maken, voelde hij een warme adem in zijn nek. Zijn lichaam verstijfde compleet, hij durfde helemaal niets meer te doen.
De adem kwam dichterbij, streelde zijn ontblootte huid, waarna zachte lippen zich op zijn nekvel drukten, gevolgd door een strelende tong die zich naar het plekje onder zijn oor begaf. Louis wist dat hij aan de kant moest springen of in ieder geval een schijnbeweging naar achteren moest maken, maar er was één klein probleempje.
Hij kon het niet.
De lippen zogen en tanden namen voorzichtig het gevoelige vel vast, beten er zachtjes in. Een siddering schoot door Louis’ lichaam en hij voelde hoe twee paar handen zich op zijn heupen nestelden, op de zachte stof van de handdoek. Hij werd zachtjes naar achteren getrokken, tegen een lichaam aan dat net als dat van hem niet voorzien was van kleding – maar wel van een boxer. De vingers van de handen bewogen zich over de stof van de handdoek heen naar voren en streelden zachtjes de rand boven het witte stof. De lippen zogen harder, waarna de tanden zachtjes zijn oorlel beetnamen. Een zachte kreun kwam uit Louis’ keel en hij schrok er zo van, dat hij ruw een stap naar voren deed waardoor de vingers de handdoek vastgrepen en Louis ervan ontdaan werd.
Nu was hij naakt.
‘’Godverdom- Harry!’’ siste Louis, terwijl het bloed naar zijn wangen steeg. Er kwam echter geen reactie en paniekerig beet Louis op zijn lip, keek hij schichtig om zich heen. Niet dat hij wat kon zien, het was aardedonker in de opbergruimte. Hij voelde hoe zijn hart sneller begon te kloppen en bij de gedachte aan wat er zojuist was gebeurd kreeg hij het warm, ongelooflijk warm en voelde hij een intense kriebel door zijn maag rollen.
Dit was niet best. Totaal niet best.


Reacties:

1 2

1Diloveniall
1Diloveniall zei op 15 mei 2013 - 17:47:
Niet best, maar wel ontzettend grappig!

Uhm. Hallo, ik ben Louis Tomlinson. 21 jaar. Heb een lekkere kont
Ik sta op dit moment naakt in een opbergkast, omdat de jongen waar ik verdomd verliefd op ben, maar wie het niet weet, mijn boxer gejat heeft. Dat heeft hij gedaan toen ik NAAKT stond te douchen. Mijn deur doe ik niet op slot, omdat ik weet dat deze ongelooflijk sexy jongen binnen kan komen. Daarom doe ik dat dus niet. Het zou natuurlijk raar zijn als ik hem wel op slot deed, dan kon hij niet binnen. Dus nee, die deur blijft mooi open.
Ik ben ontzettend slim, want ik ren zonder boxer door de bus, omdat ik Harry wil zien, maar het niet zeg. Want eigenlijk heb ik stiekem ook nog een tiental boxers in mijn kastje liggen. Maar dat zou te makkelijk zijn. Dan kan hij mij niet verleiden, en dan kan de rest geen argwaan krijgen. Daar doe ik het immers voor. Voor de rest. Voor mezelf zou ik dat absoluut echt niet doen. Nog niet voor een uur lang Harry's tong voelen in mijn eigen mond. Nee, ik doe het voor de jongens. Ik zorg voor ze.

Hi, ik ben Harry Styles, ben 19 jaar. Enmeerdansexy
Bij mezelf denk ik ''Mijn god, hoe kan je zo naar iemand verlangen, die te naïef is om zelf te zien dat hij mij wil.'' Maar toch, hij is Louis. En ik heb altijd tegen mezelf gezegd: ''Harry, als je later 19 bent, dan stop je Louis in een bergingkast met alleen een handdoek om. Zodat je zijn handdoek kan van zijn lijf kan afhalen als hij een stap naar voren doet.

Tsjaa. Er leven soms van die aparte mensen op deze wereld.
Gelukkig zijn er filosofen like you, die dit onderzoeken. En uiteindelijk tot de conclusie komen dat ze gewoon fucking gay zijn!

Je hebt promotie verdiend! Het ligt onder aan het nieuwe hoofdstuk (:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 15 mei 2013 - 17:43:
'Laten we verstoppertje spelen in een handdoek!' - Lou

GE-NI-AAL!

haha, nou Lou, neem hem maar dan ben je van dat 'Verstoppertje' spelen af.

btw snel verder?


Faylinn
Faylinn zei op 15 mei 2013 - 16:52:
okeoke..oke...okkkeeeee. nu wil ik weten wat Harry van plan is en wat Louis er aan gaat doen....hmmmm.....
snell verder pleaasseeeeee???!!


Malikaa
Malikaa zei op 15 mei 2013 - 15:55:
We all know that you love Hazza You just have to admit it
Hihi, met alleen een handdoek om door een tourbus rennen, echt heel slim
Love love love it
Snel verder <3
xXx


Bodine
Bodine zei op 15 mei 2013 - 14:54:
Louis, je bent echt een randdebiel. In plaats van dat je éérst gewoon andere kleding aantrekt en dán Harry achtervolgt... Maar nee, natuurlijk ga je naakt door het huis rennen want ja - stiekem wil je Harry wel, natuurlijk, zoveel is duidelijk. Overigens - hij kan net zo goed gewoon Harry met z'n kleding door het huis laten rennen. Het is toch algemeen bekend dat Harry een malloot is? Precies, dus niemand die denkt "oh ze hadden vast seks", gewoon iedereen die denkt "Harry heeft weer eens een rare bui". MAAR NEE HOOR LOU, VERZIN MAAR WEER PROBLEMEN WAAR ZE NIET ZIJN. Doe ik ook altijd.

Ooooh. De bus. De bús. Ik zit al drie kwartier te staren naar wtf is je issue waarom schrijf je bus ben je raar of zo het is toch zeker een huis waar the fuck zie jij een bus. Maar goed, ik ben er weer lekker bij met m'n hoofd en ze zijn in de tourbus. Bus. Snap je? Bus. Zo'n ding op wielen waarmee je over de weg rijdt om van A naar B te komen. BUS. BUS. Jeez, ik ben wel slim.
What te fuck?
My guess: Harry ligt in z'n bed. But then again, I only just found out the meaning of the word "bus" so who am I kidding.
‘’Harry, wat ben je van plan?’’
Oh ik weet niet, ik denk dat 'ie een spelletje met je wil dammen of zo. Weet je wel. Zo van. Ja. Obviously.
schijnbeweging
hihihihihi. Er is een boek en dat heet Schijnbewegingen en het is zoooooo'n leuk boek echt zoo maar dan ook echt zoooooooooooooo geweldig en oh. <3 als je ooit tijd en zin en geld/biebpasje hebt, moet je 't echt een keer lezen (en het gaat over een homoseksueel in Londen, dat maakt 't in dit geval grappig).
Nu was hij naakt.
No shit Sherlock, noooooooo shit. Anyhowwwww. Wat ik wilde zeggen: gelukkig is het donker, Lou. Zelfs als je 't erg zou vinden, zou er dus niets aan de hand zijn. IK BEDOEL JE HEBT MINSTENS 483 KEER ZOVEEL SPIEREN ALS ONZE HAZZA IK BEDOEL JE KUNT HEM ZO WURGEN ALS JE ECHT NIET WIL EN - oké misschien is wurgen niet de beste oplossing maar mijn punt is: als je écht niet wil, ben je echt wel drie keer zo sterk en kun je makkelijk tegengaan wat die jongen doet. Of je gilt en dan komt vampierZayn je redden en dan ben je van al je problemen af en hé, Harry is dan degene die met de gebakken peren zit, niet jij. Dus. Stop met zeuren en admit it, al die stomme probleempjes zijn alleen maar ontkenningsverschijnselen, want eigenlijk zijn ze helemaal geen probleempjes. Good. Fijn dat we het daarover eens zijn.

Eh. Next?