Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 15.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

15 mei 2013 - 14:23

816

6

360



15.

'Waarom zou ik jou sparen?' vraagt hij me. 'Ik bedoel, wat heb jij voor mij gedaan, dat ik jou zal helpen? Je weet toch wel dat als ik niets zeg - en het later word ontdekt dat jij een uitweg uit dit gebouw zocht - ík word beschuldigd? Waarom? Omdat ik daar bij was, en niemand waarschuwde. Dus? Waarom zou ik jou sparen? Geef me 1 goede reden.' zegt hij. Ja. Waarom zou hij me sparen? Ik weet het eerlijk gezegd ook niet. Dan kom ik op een antwoord.
'Omdat je een vriend bent, en vrienden doen elkaar dat soort dingen niet aan.' zeg ik. Heb ik gelogen? Of is hij écht een vriend? Verwonderd kijkt hij me aan. 'Vrienden?' vraagt hij grijnzend. Ik knik en dan slik ik hoorbaar. Met een zwoele blik komt hij dicht tegen me aanstaan, waardoor ik naar achteren loop tot ik de muur tegen mijn rug aan voel. Hij legt zijn handen tegen de muur aan, waardoor zijn armen ervoor zorgen dat ik nergens heen kan. 'Wat doe je?' vraag ik. Ik probeer mijn stem vast te laten klinken, maar de trilling in mijn stem is hoorbaar. Een mooie glimlach verschijnt op zijn gezicht. Zo een glimlach waar iedereen van zou smelten. 'Harry..?' vraag ik fluisterend. 'Hmm?' humt hij zachtjes. 'Geef antwoord op mijn vraag.' mompel ik. Als ik mijn ogen sluit, bedenk ik me dat ik zijn lippen heel graag op de mijne wil voelen. Ik wil mijn armen om hem heen slaan, zijn warmte voelen. Maar dat kan niet. 'Waarom doe je me dit aan?' vraag ik fluisterend en bijt op mijn lip. 'Wat doe ik dan?' vraagt hij gemeend. Ik haal diep adem en wil antwoord geven, maar mijn woorden blijven steken in mijn keel. Alsof iets ervoor zorgt dat ik die woorden niet uitspreek. Dan - zonder te weten wat ik doe - kus ik hem vol op de mond. Als ik merk dat hij terug kust, leg ik mijn handen op zijn borst. Ik voel hoe hij door de kus heen glimlacht. Ik neem zijn shirt in mijn handen, en trek hem dichter naar me toe. Ik hem over mijn hele lichaam wil voelen. Alsof hij weet dat ik hem over mijn hele lichaam wil voelen, wikkelt hij zijn armen om me heen, en trekt me dichter naar zich toe. Ik pak met mijn handen zijn krullen vast, en woel er lichtelijk doorheen. Als zijn tong tegen mijn lippen aantikt, besef ik pas wat ik aan het doen ben. Ondanks mijn hart me toe fluistert dat ik hem niet los moet laten, duw ik hem ruw van me af en leun hijgend tegen de muur aan. 'Sorry, maar dit kan niet.' fluister ik. 'Waarom niet?' vraagt hij me. 'Jij was de gene die mij kuste.' mompelt hij schud even mijn hoofd om zijn haar weer in model te krijgen. 'O-omdat.. Omdat het niet mag van Nathan. Dat zijn de regels. Ik ben van de klanten.' mompel ik. Ik duw me van de muur af en ga voor hem staan. 'Vertel alsjeblieft niet dat ik een uitweg uit dit gebouw zocht en ook niet dat ik je gekust heb. Helemaal niks.' fluister ik smekend. Hij knikt lichtelijk in de war. Ik glimlach en draai me dan om, om weer terug naar Niall te gaan. 'Wacht.' zegt Harry. Ik draai me om en kijk hem geïriteert aan. 'Wat?' vraag ik. 'Wil je weten waarom het onmogelijk is om uit dit gebouw te ontsnappen?' vraagt hij me. Met grote ogen kijk ik hem aan. Ik open mijn mond en sluit hem dan weer. 'Vertel het 's avonds. Ik moet nu echt gaan.' zeg ik en open de deur van het kamertje waar ik net seks had met Niall. Ik plof neer op het bed waar hij in slaap is gevallen, en woel door zijn haar.
'Wakker worden slaapkop.' giechel ik en druk een kus op zijn lippen. Die van Harry waren zachter bedenk ik me. Snel schud ik die gedachte van me af, en schud hem wakker. 'Niall, wakker worden.' roep ik. Verschrikt schiet hij wakker. Grinnikend trek ik hem omhoog. 'Hoelang was ik weg dat je in slaap bent gevallen?' vraag ik hem. Hij haalt zij schouders op en gaapt. Dan staat hij op en pakt zijn portemonnee uit zijn kontzak. Hij overhandigd me een paar briefjes van honderd en doet zijn portemonnee dan weer dicht. 'Laten we gaan.' mompelt hij. Ik knik en loop de gang op. Ik neem afscheid van Niall en ren dan helemaal naar beneden. Waar wij verblijven is de kelder. Niet erg slim bedacht omdat daar geen ramen zijn. Er is alleen maar een kleine raampje die half onder de grond zit. Daarom is het waarschijnlijk moeilijk om te ontsnappen. Omdat er bijna geen raam is om uit te ontsnappen.

~~~
lol ik heb niks te zeggen terwijl ik normaal ALTIJD wat te zeggen heb xd....
so.. how's every1?
xxx


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 16 mei 2013 - 6:26:
Oommgg
snel verder !


Lotteimy
Lotteimy zei op 15 mei 2013 - 19:39:
Gaaat met mij goed hoor , maarre.. I wanna know the big 1D news!
Go on x


lilovelou
lilovelou zei op 15 mei 2013 - 19:30:
Verder!!!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 15 mei 2013 - 18:10:
Het maakt niks uit hoe het met mij gaat,
als ik maar niet vergeet te vertellen dat je verhaal AWESOME is!


falinlove1D
falinlove1D zei op 15 mei 2013 - 17:42:
I love this!!!!
Snel verder