Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » Back to school.

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

9 april 2009 - 18:03

781

0

267



Back to school.

it is my nightmare...

mijn haarverf.Mijn haar was lang tot mijn navel.Ik vond het prachtig!Ik kamde het goed uit en waste me nog gronding.Ik draaide de kraan weer dicht en bleef in de badkamer staan om me af te drogen en aan te kleden.Toen ik klaar was keek ik in de grote spiegel.Ik ben blij dat ik niet het zelfde ben als de meeste vampiers.Een echte blanke huid heb ik niet.Vampiers zoals ik noemen ze Vampires of colours ofzo.'Jackson!' ik grinnik:'Nee emmett ik kom niet naar beneden gezellig lopen doen' snauw ik alsnog.
'Ik geef je 10 seconde om vrijwillig de deur open te doen!' Tijdens zijn aftellen sla ik het kleine raampje open en kruip naar buiten.Ik houdt me vast aan de muur en probeer naar mijn raam te klimmen wat me uiteindelijk lukt. Even kijk ik om en zie Emmett's gezicht door het raampje komen.Ik steek mijn tong uit en spring mijn kamer in. Snel doe ik de ramen op slot en de gordijnen dicht.Hier ben ik dus weer.Een week zonder Edward die me opvrolijkt red ik toch wel?Hmm verwacht er maar niet te veel van...
'Edward ik hou van je' geschrokken zit ik rechtop.Zei ik dat nou echt?Werd ik weer verliefd op hem...
'FUCK' Gil ik wanhopig,dit mag niet!Ik mag geen gevoel meer hebben!
'Ik kan ook niets' voor ik het weet begin ik weer te snikken.GOdver wat een focktopt jaar!Ik druk een kussen tegen mijn gezicht om de hoge vreemde gil uit mijn keel te smoren.Niet veel later hoor ik gebonk op de deur :'Het is genoeg geweest kom er ommiddelijk uit nu!' HEt was de strenge stem vanRose die me toesprak.
'Het is pas net begonnen!Laat me gewoon met rust!' Een tijd hoor ik niets,dus ze staat er nog.
'Hoelang blijf je daar staan?'
'Tot je weer gaat douchen' meldde ze.Ik rol met mijn ogen :'Like thats going to happen without Edward' Lach ik spottend.'Godver eigenwijs klote kind'
'dankje doei Rose!' snauw ik en zet mijn CD speler weer aan.
Ik houd absoluut niet van dat schreeuwende muziek,maar het zuigt de frustratie uit mijn hoofd.Ik zette de CD op die ik van Emmett gekregen heb en hoor een enorm geluid uit de speakers komen.Snel zet ik het zachter en hoor Emmett beneden lachen.
Lets Go!
Chorus[If yous down motha fucka then throw your hands up
Get loose in the club were gonna tear the party up
Get Crunk! Get Crunk! x4] x2

Ahh!

Get Crunk! Get Crunk!
Act a fool up in the club gonna you goin get fucked up
Throw your fist up! What! x4

Right now!
Get fucked! Get fucked!
Start a fight up in the club represent where you're from
put your clicks up! What! x4

[Everybody's in the club right now!
With the Cristal bottles up right like ohhh!
Get crunk in the party right now
Lets break the rules yeah] x2

[chorus]

If you ain't a down motha fucka then go back home
Get crunk up in the club
Poppin bottles of patron
Get drunk! x6
Sippin bottles of patron
Get loose get laid fuckin bitches' everyday bc13 and you know where here to stay
These hoes x2 are always blowing up my phone
When I walk up in the club they goin now I'm in the zone

[Everybody's in the club right now!
With the Cristal bottles up right like ohhh!
Get crunk in the party right now
Let's break the rules yeah] x2

Oh gott kreun ik in mezelf.Maar het hielp wel door het enorme geluid wat de band produceerde was het ommogelijk om na te denken.Ik luisterde de CD wel 3 keer over en kwam erachter dat ik het eigenlijk wel leuk vond.Ik luisterde hem nog eens en kon de meeste teksten al meezingen.
Hij sprong over naar de bonus track genaamd i must be emo Ik had het de heletijd gemeden.Bang te horen dat Ik emo zou zijn.
Ik schiet perongeluk in de lach.Damn dit is wel heel fout! Na dat ik het nummer af geluisterd had drukte ik de CD speler uit.Als ik op de klok kijk zie ik dat het al weer ochtend is.Poeh day 1 overleefd.Ik besluit me aan te kleden en ik borstel mijn weer rode ultralange haren uit.Ik doe mijn make-up op en trek mijn zwarte gympen uit de kast.Langzaam en met een gezicht die boekdelen spreekt loop ik de trap af.Voor het eerst in tijden ga ik weer naar school.De verbaasde en geschokte gezichten van Rose,Emmett,Alice,Emmett en Jasper zmaken het er niet beter op.IN de autoreis naar school werd er geen woord gezegt.Edward i miss you dacht ik pijnlijk.Ik hoopte zwaar op een reactie terug in mijn hoofd maar tervergeefs bleef het onaangenaam stil in de Hummer.Ongelukkig staar ik uit het raam.Fuck this ik had thuis moeten blijven


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.