Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Concert om nooit te vergeten » De verzoening

Concert om nooit te vergeten

15 mei 2013 - 19:18

772

1

137



De verzoening

vandaag was eindelijk de dag dat ik mocht...dat ik kon! ik had kaartjes weten te bemachtigen. ik lag te slapen voor de deur...ECHT RECHT ER VOOR! ik had de eerst verkochte kaartjes en ik kreeg daarom een gratis backstage pas. HET WAS ECHT NIET TE GELOVEN! het concert zou vanavond zijn en ik ging er heen met Katja en Lola. Mijn telefoon ging ''Hallo?'' ''AAAAAAAH!!!!!!'' ''oh...hoi Lol'' ''NIET TE GELOVEN WE GAAN NAAR ONE DIRECTION EN WE GAAN ZE ONTMOETEN...AAAAAH!!!!'' ''Nou als je blijft schreeuwen hang ik op Lol'' ''...'' ''Dankje...kom je over een half uur naar me toe?'' ''Jhaa is goed Ambie.'' ''Doeg kusje kusje'' ''Kusje terug...PIEP PIEP'' Ik hing op. Het was echt niet te geloven. Ik belde Katja. ''...Hallo'' ''Heeii Kat'' ''Heeii'' ''Ff snel kom je over een uurtje naar me toe?'' ''Tuurlijk leuk'' ''Vergeet niet je mooiste kleding mee te nemen he?!'' ''Nee mevrouw Amber'' ''Haha doeg'' ''Doeg...PIEP PIEP" Zo mijn vriendinnen kwamen alle twee.

een half uur later!

''Zal ik dit rokje aan doen...of deze?'' Zei Lola
''Die roze Lola die is schattig.'' Zei Katja
''Amber wat heb jij nou aan?!'' Zei Lola
''Nou gewoon mijn lievelings jurk'' Zei ik
''Die was van toen je 15 was Am!'' Kreunde Katja
''Dus?!'' Zei ik
''Dus?! Je bent nu 18!'' Riep Lola boos
"Nou pas geworden hoor!'' Riep ik terug
''Alsnog trek ALSJEBLIEFT iets anders aan...PLEAS!''
''Goed!'' Ik deed boos mij jurk uit en mijn rode jasje met zwart rood gestreept T-shirt aan en mijn zwarte broek en rode haklaarsen.
Lola haar roze rokje en wit roze T-shirt en roze giletje aan.
En Katja een zilver glitter jurkje met zwarte pumps.

bij het concert

Ik stond gewoon met mijn neus op het podium. Ik hoorde ze heel hard zingen en ze zagen me. ZE KONDEN ME GEWOON ZIEN! ik was geen stipje in de verte. Ik zag mijn lieve louis staan en hij mij en ik ging hem straks ontmoeten! Ik keek naar rechts naar Lola maar zij zag me niet, ze was te druk met zwijmelen naar Harry. En Katja kon haar ogen niet van Niall afhouden. Eigenlijk moest ik in lachen uitbarsten want we zagen er belachelijk uit zo naar jongens zwijmelen. Maar ja, als ik om me heen kijk was ik lang niet de enige. Toen ik ze kiss you in hoorde (en zag) zette maakte mijn hart een sprongetje. Louis was naar mij aan het wijzen toen hij let me kiss you zong. ik hoorde overal gegil en geschreeuw en er werden rozen op het podium ge gooit. in de solo van Liam liep Harry naar Louis toe en fluisterde iets in zijn oor. Hij wees naar mij, Katja en Lola en toen naar Niall, Louis en zichzelf. Louis knikte en liep naar de rozen toe en pakte er drie. Hij gaaf er een aan Harry en een aan Niall en hij hielt er zelf een. Toen het refrein werd ingezet liepen ze met ze drieën naar ons toe en gaven ze ons de roos. ik wist niet waar mijn hart was maar ik wist wel dat hun volgende toepasselijk was Heart attack.

backstage

We liepen naar ze toe, mijn hart bonkte in mijn keel, en in mijn hand had ik de roos nog stevig vast geklemd. Toen Liam ons aan zag komen werden de drie jongen ineens heel blij. we mochten ze eerst met ze alle vragen stellen en daarna mochten we iemand kiezen die we apart wilde 'interviewen' . Ik koos natuurlijk Louis. We zaten in een kleine kamer hij vroeg me of ik nog vragen had ik zei '' Just one'' hij zei ''what is it'' ik vroeg hem waarom hij mij die roos gaf. hij zei ''may i answer it my way?'' Ik knikte. ''Close your eyes.'' zei hij liefelijk. ik deed ze dicht en wachtte. Na een paar seconde voelde ik zijn lippen op de mijne en ik smolt. AAAAAAH HIJ KUST ME!!!!, schreeuwde mijn gedachte. Toen hij stopte deed ik mijn ogen weer open. ''Call me.'' Zei hij en hij gaf me een papiertje met zijn nummer er op. ik lachte en vroeg hem om zijn telefoon en hij gaf hem. ik voerde mijn nummer in en ik noemde mezelf Amber from Holland. Ik liet het aan hem zien en hij lachte. we praatte (en kuste) nog wat en toen moest hij gaan. ''Don't forget to call me.'' Zei hij nog en toen ging hij.

weer thuis

Thuis vertelde ik alles aan Lola en Katja en ze bleven maar gillen. ''Ik heb alleen zijn nummer.'' Zei Katja. ''Ik ook.'' Zei Lola ''jou ervaring is veeeeeel leuker.'' Zeiden Katja en Lola in koor. ''Weet ik .'' zei ik ''dit was echt een concert om nooit te vergeten


Reacties:


EmmaXx
EmmaXx zei op 15 mei 2013 - 20:08:
Louis, Harry en Niall?
Ik ken dit! Ik ken dit! Ik ken dit!
Hahahha Echt supergaaf!