Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Jij en Yu ouders? » Zwanger?

Jij en Yu ouders?

12 april 2009 - 16:09

784

2

332



Zwanger?

"Het verhaal begin"

Jou Pov.
"Heerlijke avond gehad gisteren met Yu. Samen gezellig uit eten gegaan, goede nacht verder gewoon perfect. 's Morgens werden ik en Yu samen wakker. Maar niet zoals gewenst. Strify had haast. Hij wilde zo snel mogelijk alle winkels in Nederland zien... Dus had hij de radio op harde volume staan, zodat we met een vreselijk ochtend humeur wakker werden. Zonder ook maar een "Goede morgen" tegen elkaar te zeggen stapte we uit bed en kleedde we ons aan. Strify was al om 6 uur op! 6 uur! Het was gewoon verdomme zaterdag. Leuk uitslapen, niks daarvan! Yu en ik zijn even later samen nog in de douche gesprongen en hebben ons opgemaakt. (hahaha dat vind ik nog steeds heel leuk. Samen voor de spiegel). We raakte al snel geirriteerd van Strify die zenuwachtig om ons heen stond te draaien. De deur zwaaide open en Kiro kwam binnen. 'Zo jullie hadden volgens mij een geweldige avond gisteren. Erg luidruchtig,' zei hij. 'Daarom heb ik voor jullie dit,' grijnste hij. Hij hield een zakje met condooms omhoog en een zwangerschapstest. We begonnen allemaal te lachen. Kiro heeft humor. Dus ik dacht laat ik meedoen en die zwangerschapstest gewoon proberen. Als geintje. En wat bleek? IK BEN GEWOON ZWANGER!!! Dat kan gewoon niet. Jawel dat kan wel maar dat wil ik niet. Ik wilde het niet tegen de andere vertellen dus liet ik de test in de wc vallen en spoelde ik door. 'O shit!' riep ik toen sarcastisch natuurlijk. Kiro kwam eraan 'Wat?' 'Ik heb perongeluk die test in de wc laten vallen.' Hard gebulder van Luminor die er inmiddels ook was bijgekomen. 'Zwangerschapstest!' lachte hij. Kiro pakte mijn hand en we liepen samen de badkamer uit. Yu keek me aan maar ik vermeed oogcontact. 'Hoe kun je nou die test in de wc laten vallen?' lachte Strify. Plotseling stond Shin in de deuropening. 'Luminor,' hijgte hij 'Je...je vriend hhh... is aangereden...hij lig...ligt op straat!' Luminor's ogen werden groot. Dat was gewoon eng om te zien. Luminor rende de kamer uit. Niet leuk voor Luminor maar ik was gered.Door dat probleem was iedereen die zwangerschapstest helemaal vergeten. Ik rende dus achter Luminor aan. Toen we op straat stonden was dat echt zwaar kut. Luminor was telkens wanhopig dingen aan het zeggen. De rest stond er heel stil bij.
Een paar uur later lag de vriend van Luminor in het ziekenhuis. Zijn kans op overleven was 25 procent, vertelde de verpleegster. Dagenlang waren we ongerust, dagenlang liep Luminor als een zombie door het huis, wanhopig op zoek naar nog een beetje hoop. Gek genoeg bleef Yu er heel kalm over. 'Ik denk dat hij het gewoon overleeft hoor maak je niet druk,' zei hij. Ik heb Yu nog nooit zo nuchter over zoiets horen praten.
Nu, nu lig ik in bed. Luminor en Strify zijn als enige nog beneden. Yu ligt naast me. Hij kan ook niet slapen. Hopelijk kan hij niks aan mij merken...


Yu springt overeind.'Ik kan er niet meer tegen,' roept hij en hij loopt de trap af naar beneden. Jij loopt hem achterna. Best een grappig gezicht. Yu in zijn pyjamabroek met sterretjes en jij in je ondergoed met zebraprint. 'Willen jullie alsje alsje blieft gaan slapen nu?' vraagt Yu geïrriteerd. 'Wat denk je dat ik goed kan slapen als jullie zo doen? Ik kan jullie dan niet zien maar ik merk het heus allemaal wel.' Strify en Luminor kijken elkaar aan. Dan is Strify opvallend naar je ondergoed aan het kijken. 'Ehm...Heb ik iets van je aan?' vraag je lachend. Strify grijnst. Yu trekt je tegen je aan. Luminor staart voor zich uit. Jij gaat naast hem staan. 'Het komt allemaal wel goed,' zeg je. 'Als ik 5 minuten eerder was geweest...' 'Maar dat was je niet,' zegt Yu droog. Luminor kijkt Yu aan alsof hij hem wil schieten maar je legt een hand op zijn schouder. 'Geloof me, je vriend red zichzelf wel. Ik denk niet dat het veel uit had gemaakt als je 5 minuten eerder was gekomen hoor...Je moet jezelf zulke dingen helemaal niet verwijten,' zeg je.

2 maanden later:

POV YU.
Goddamn echt waar, ik ben me zowat helemaal aan het ergeren aan Luminor. Met zijn verwijtingen, negatieve instellingen en maffe verhaaltjes. Ik kan er niet van slapen. Ook vind ik dat Lindsey zich heel raar gedraagt de laatste tijd. Ze slaapt heel weinig, loopt als een zenuwachtige geit door het huis en moppert als ik mijn kleren op de grond laat slingeren. (oké dat is ook eigenlijk niet nodig maar ik heb ook geen vriendin nodig die mijverteld wat ik moet doen. Maar goed.
Ik hoop dat die vriend van Luminor heel snel beter wordt. Ik gun dit niemand.


Reacties:


dms136
dms136 zei op 19 juni 2009 - 21:19:
ga alsjeblieft snel verder


Sweetlady
Sweetlady zei op 10 april 2009 - 11:34:
snle verder gaan...