Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Falling In Love ~ Harry Styles » ~8

Falling In Love ~ Harry Styles

16 mei 2013 - 16:30

1585

14

495



~8

Never have i ever heb ik vertaald naar nooit heb ik ooit (: Voor mensen die niet weten wat het is: Het is een spel met drank, omstebeurt zegt iemand never have i ever...(en dan iets wat diegene nog nooit gedaan heeft). Wie dat wel hebben gedaan nemen een slok, en zo gaat het dat door. Sorry dat ik niet zo vaak post, dit gaat nog minder worden, druk met school enzoo. Wat er allemaal met Emma gebeurt ligt nogal persoonlijk, don't judge als er in sommige stukjes veel fouten staan maar zit er niet echt helemaal bij met mn hoofd als ik persoonlijke stukjes scrhijf. Voor een melding weeer in een reactie aub. loveee <3

‘iemand die niet weet hoe dit spel gaat?’ hij kijkt ons allemaal 1 voor 1 aan, ‘nee? mooi. laten we beginnen.’ Hij vulde alle 4 de bekers en hij begon, ‘nooit heb ik ooit gezoend met een jongen.’. Julia en ik keken elkaar aan en namen allebei een slok, Julia was aan de beurt en ze grijnsde ‘nooit heb ik ooit gezoend met een meisje.’. ‘Hey! Lekker origineel.’ Zei Louis op een pesterige toon, Harry en Louis namen allebei een slok. Ik was aan de beurt, ‘nooit heb ik ooit drugs gebruikt.’ Deze keer nam niemand een slok. Harry was nu aan de beurt, ‘nooit heb ik ooit een geheim doorverteld waarvan ik beloofd had hem niet door te vertellen.’ Ik zag hem twijfelend naar Julia kijken en zag zijn gezicht ontspannen toen ze geen slok nam, ook Louis nam geen slok. Langzaam pakte ik mijn beker en bracht hem naar mijn mond, ik voelde dat ik door 3 paar ogen aangestaard werd. Toen ik de alcohol proefde begon het zich allemaal weer voor mijn ogen af te spelen,

FLASHBACK
School was uit en het regende, bah wat haatte ik het toch als ik door de regen terug moest fietsen. Snel stapte ik op de fiets en reed zo snel als ik kon naar huis.
Toen ik mijn fiets in de schuur had gezet en binnen was hoorde ik stemmen van boven komen, opeens voelde ik me helemaal blij. Mijn moeder was weer terug! Ik rende naar boven toe en trok de slaapkamerdeur van mijn ouders open, al snel viel de lach van mij gezicht af en veranderde in een open staande mond. ‘pap?’ mijn vader keek me geschrokken aan, hij bleef van de vreemde vrouw in bed naar mij kijken. Ik voelde de tranen in mijn ogen prikken, ik rende de trap af, het huis uit. Ik rende zo hard ik kon de straten door, ik had geen bestemming. Ik voelde hoe de regendruppels zich op mijn gezicht mengde met mijn tranen. Ik liep door de lege straten en huilde tot er geen tranen meer uit mijn ogen konden komen. Na iets wat voelde als 4 uur stopte het met regenen, ik pakte mijn blackberry uit mijn zak en zag dat het pas een half uur later was. En dat was ook meteen het laatste wat ik zag op mijn blackberry, hij viel uit en ging niet meer aan. Ik wilde niet meer naar huis, ik wou mijn vader niet meer zien. Maar ik moest wel, ik kon niet voor altijd buiten blijven rondlopen, op een keer moest ik hem onder ogen zien, nu, zo of morgen het zou even erg zijn. Ik wist niet precies waar ik was, dus slenterde wat rond tot ik wat bekends zag en de weg naar huis weer wist. Ik liep achterom en liep door de achterdeur naar binnen, ik hoopte dat mijn vader me met rust zou laten, maar helaas ik had de achterdeur nog niet gesloten en hij stond al voor me. ‘Emma..’ begon hij, ‘waarom?’ ik vermeed oogcontact en keek langs hem heen, ‘ik vertel je alles wat je wilt weten, maar beloof me dat je dit nooit tegen je moeder verteld.’ Hij legde de nadruk op het woord nooit. Mijn ogen schoten omhoog en ik keek hem met grote ogen aan, hoe kon hij dit van me vragen, iets geheim houden voor mijn eigen moeder. ‘oké.’ Ik liep langs hem, hij liep achter me aan en we gingen aan de eettafel zitten, hij begon alles te vertellen, alles.


‘Emma?’ ‘Em?’ ‘Emmaaa?’ ‘EMMA!’ 3 paar ogen keken me bezorgd maar ook nieuwsgierig aan. ‘wat?’ ik zette snel mijn beker neer en keek naar mijn handen en pulkte aan mijn nagellak alsof dat het belangrijkste in de wereld was. ‘wat gebeurde er? het was net of je weg was met je gedachten, maar toch weer niet. Je antwoordde niet meer en je bleef maar staren naar de grond.’ Julia ratelde maar door. ‘waarom nam je eigenlijk een slok, wie heb je verraden?’ Louis kijkt me aan met een grijns, net toen ik mijn mond open wou doen om iets te zeggen voelde ik mijn telefoon trillen. Ik haalde hem uit mijn zak en zag dat Bart belde, snel nam ik op.
‘hi Bart.’
‘ik sta voor je deur doe open.’ Zijn stem klonk dwingerig
‘wat doe je voor mijn deur?’ vraag ik verbaasd en sta op om beneden de deur open te doen
‘je antwoordde maar niet op mijn berichtje dus ik besloot hierheen te komen.’
‘oh. dat was ik helemaal vergeten, sorry.’ Ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan
Bart antwoordde niet maar begon stom te lachen,
Ik trok de voordeur open en hing op.
‘Emsss.’ Bart stapte naar binnen met een grijns
Ik rook de alcohol geur op zijn adem, ‘heb je gedronken?’. ‘eeen heel klein beetje maar.’ Hij greep mijn arm vast en trok me mee naar mijn kamer, voordat ik mijn kamer in getrokken werd keek ik in de verbaasde ogen van Julia. Bart liep rond in mijn kamer en vond uiteindelijk zijn jas onder mijn bed. ‘Mooi nu kan je gaan.’ Ik liep naar de deur maar voordat ik hem open kon doen trok Bart me terug hij hield me stevig vast en zijn gezicht kwam steeds dichter bij, ‘Bart wat doe je.’ Fluisterde ik zowat omdat ik geen harder geluid uit mijn keel kreeg, ‘wat denk je dat ik aan het doen ben.’ Hij was nog maar een paar centimeter van mijn hoofd vandaan, ik voelde zijn warme adem tegen mijn gezicht aankomen en mijn hart begon snel te kloppen. ‘nee, ik wil dit niet.’ ik probeerde los te komen uit zijn grip maar hij was te sterk, ‘maar ik wel.’ Zei hij kortaf. Voor ik het wist had ik hem een klap gegeven in zijn gezicht, en aan hoe hij keek was hij daar niet blij mee. Ik viste mijn telefoon uit mijn broekzak, ontgrendelde hem en met een tik op het scherm belde ik mijn ICE-contactpersoon. Bart sloeg woedend de telefoon uit mijn handen, ik was bang, bang voor wat hij zou doen.
Ik probeerde langs hem te rennen maar hij greep me arm en kneep hem helemaal fijn en duwde me terug. Met elke stap die hij voorruit zette, zette ik er een achteruit.
Hij duwde me boven op mijn bed en klom op me, ik probeerde hem van me af te duwen, gaf hem weer een klap in zijn gezicht en nu sloeg hij me terug in gezicht. Hij duwde mijn handen boven mijn hoofd en ik probeerde me los te wurmen. Maar helaas, niets wat ik deed hielp. Hoe meer ik tegenwerkte hoe strakker zijn grip op mijn polsen werd. ‘je doet me pijn.’ Ik slikte, ‘als je niet zo had tegen gewerkt had je geen pijn gehad.’ Hij keek me emotie loos aan, nu kwam zijn gezicht sneller dichterbij. ‘stop!’ ik kreeg nu eindelijk een harder geluid uit mijn keel dan gefluister. Ik probeerde mijn handen weer los te krijgen, zijn gezicht kwam steeds meer dichterbij, ik voelde weer zijn warme adem tegen mijn gezicht komen en ik voelde een traan ontsnappen. Ik perste mijn lippen op elkaar bij de aanraking tussen zijn lippen en die van mij, hij bewoog zijn lippen over die van mij en duwde ruw zijn tong naar binnen. Nog steeds probeerde ik me los te maken
Ik voelde hoe hij ruw van me afgetrokken werd en ik opende mijn ogen, ik zag hoe Harry en Louis hem op de grond duwde, met veel moeite stond hij weer op, Harry gaf hem 1 klap en hij viel weer op de grond. Julia kwam naar me toe gerent en omhelsde me, ‘bedankt.’ zei ik zacht en keek Harry en Louis met groten ogen aan, ze glimlachte naar me en wisselde daarna samen een blik. Louis liep de kamer uit en kwam even later terug met Daniel, hij keek verbaasd naar Bart ‘Wat hebben jullie met hem gedaan?!’hij liep naar Bart toe en tilde hem op, ‘ik kan je niet al mijn geheime trucjes vertellen, maar hij leeft nog als je dat bedoelt.’ Harry keek Daniel aan met een grijns.

Nadat Daniel Bart had meegenomen waren Harry en Louis weggegaan zodat Julia en ik konden douchen en omkleden, ik had net gedoucht en trok mijn pyjama aan. Ik keek in de spiegel en zag dat mijn wang nog steeds rood was. Ik hoorde een klopje op de deur, ik liep erheen en deed hem open. Ik keek recht in de bezorgde ogen van Harry, ‘gaat het?’. Ik knikte en forceerde een klein glimlachje, ‘bedankt.’
‘je hoeft me niet te bedanken, als het moest zou ik het zo nog een keer doen.’ Langzaam bewoog hij zijn hand naar mijn gezicht toe en streelde mijn rode wang. Bij zijn aanraking verstijfde ik even, ik voelde hoe mijn huid onder zijn aanraking tintelde, ik vroeg me af of dit kwam door de aanraking of door de klap die ik had gehad. Ik sloot even mijn ogen en genoot van zijn aanraking, ‘EMM, je pyjama zit perfecttt.’ Ik deed mijn ogen open, draaide me om en zag dat Julia de badkamer uit kwam lopen met een van mijn pyjama’s. Ze keek een beetje verbaasd en maakte een ‘o’ vorm met haar mond en liep weer terug de badkamer in. ‘Als je me nodig hebt, je weet me te vinden.’ Hij stopte snel zijn handen in zijn zakken, ik knikte en forceerde weer een kleine glimlach. Hij liep terug zijn kamer in en ik sloot de deur achter me.


Reacties:

1 2 3

IloveZayn
IloveZayn zei op 28 mei 2013 - 0:09:
Ahhhw hazza is zo cutee
Ooit ga ik ook zo een vriendje krijgen als hem


Ims
Ims zei op 18 mei 2013 - 19:39:
Harry is nog steeds in LUV!

Wtf had Bart?

hahaha een vader van een vriendin van mij heet Bart....

Snel verder!!!!


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 17 mei 2013 - 17:15:
Omg dit is zo freaking cute!!
En ik mocht bart al eerder niet xd lol
Melding?? (:


1Dlover
1Dlover zei op 17 mei 2013 - 16:20:
aaaaww
hazza is zo lief
snel verfder!!!
dit is goed!


Team1D
Team1D zei op 16 mei 2013 - 23:32:
je kan altijd alles zeggen tegen me zelfs kan k je me nmmr geven als je wil OHJA MELDING GURL