Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fake... [AF!] » 12

Fake... [AF!]

17 mei 2013 - 23:07

1029

11

592



12

Writed by Lianne! Enjoy! XOXO The Poltergeists Ivana en Lianne

Harry POV:
Verstijfd staar ik naar de struiken. De kraalogen worden groten er vormen amandelvormige ogen. Langzaam verschijnt er een dier. Het heeft een bruine, gladde vacht die glinstert in het maanlicht, een grote klop, een enorme bek met scherpe tanden, een korte zwiepende staart en glimmende nagels aan de poten. Langzaam nadert het beest mij. Hoe dichterbij het komt, hoe beter ik het kan onderscheiden van de duisternis. Langzaam besef ik dat ik met een hond temaken heb, maar niet met een schoothondje als een beagle. Het is een grote pitbull met een openhangende bek. Stinkend kwijl drupt uit zijn mond. Hij snuift. Ik kijk aar mijn benen.
‘Shit!’ Fluister ik angstig. Ik had geen korte broek aan moeten doen! Ik schuif mijn benen wat naar me toe, maar dat had ik niet moeten doen. De hond springt op één van mijn benen af en bijt er heel hard in. Ik schreeuw het uit van de pijn. De hond krabt over het andere been, terwijl hij zijn vlijmscherpe tanden nog eens goed in mijn andere been zet. Ik gil en de tranen stromen over mijn wangen. Er klinken rennende voetstappen en al snel verschijnt er een gedaante tussen de struiken.
‘May!’ Huil ik en ik schreeuw nog een keer als de hond in mijn andere been bijt. May schrikt enorm en schreeuwt naar de hond,
‘Condor! Wegwezen! Klote hond, scheer je weg!’ De hond stopt en steekt zijn staart tussen zijn benen. Dan loopt hij weg. Ik huil nog steeds. Ik voel het warme bloed over mijn benen stromen. Ik probeer mijn benen te bewegen, maar dat gaat niet… Ik geef een schreeuw en ik huil nog harder. May rent naar me toe en knielt naast me neer.
‘Harry? Harry! gaat het wel met je? Je ziet bleek en je benen ziet er erg slecht uit…’ Vraagt ze paniekerig. Ik voel me licht duizelig. Bloed stroomt nog steeds over mijn benen. Ik voel hoe langzaam het gevoel uit mijn benen trekt. Zacht antwoord ik,
‘Ik voel mijn benen niet meer… Ik voel me duizelig, ik… ik…’ Ik zie zwarte vlekken en dat val ik flauw. Ik voel niks meer, niks…

Ik lig in de bunker. Het onweert en ik heb net een lek in het dak ontdekt. Ik tel de druppels.
Drup, één, Drup, twee, Drup, drie. Ik kijk naar het kleine plasje wat is ontstaan. Opeens komt Edward binnen met een kwaadaardige grijns op zijn gezicht.
‘Het is gelukt,’ zegt hij en hij lacht kwaadaardig. ‘Mwahahaha!’ Juist op dat moment klinkt er een donder wat het allemaal extra eng maakt. Bang kruip ik weg in een hoekje.
‘W-w-wat is er gelukt?’ Vraag ik bang.
‘Perrie is klaar, nu nog twee te gaan!’ Mompelt hij en dan verdwijnt hij de bunker uit, de regen in…


May POV:
Ik schrik erg en ren zo hard ik kan door het bos. Ik hoor meer geschreeuw, en er klinkt ook gegrom. Ik duw een struik aan de kant en sta dan verstijfd stil. Daar, aan de boom zit Harry vastgebonden en de pitbull van Edward hapt in zijn benen. Harry huilt hard en bloed stroomt over mijn benen.
‘Condor! Wegwezen! Klote hond, scheer je weg!’ Schreeuw ik woedend naar de hond. De hond stopt en loopt weg. Dan kijk ik weer naar Harry. Ik ren naar hem toe en kniel naast hem neer.
‘Harry? Harry! gaat het wel met je? Je ziet bleek en je benen ziet er erg slecht uit…’ Vraag ik paniekerig. Hij antwoord vaag en dan valt hij flauw. Ik duw tegen zijn wang.
‘Harry? Harry? Harry!’ Roep ik steeds harder. Hij is niet te bereiken. Nog steeds stroomt het bloed uit zijn benen, straks bloed hij nog dood! Vlug pluk ik wat grote bladeren en plak ik spinnenrag over de wonden. De vochtige bladeren wikkel ik eromheen en daarna maak ik met een ander blad zijn been schoon. Ik kan hem niet redden, dan vermoord Edward mij… Ach, als hij dit verband ziet, verdenkt hij mij meteen! Maar, als ik nou een spoor leg wat richting de snelweg gaat, dan verdenkt hij mij niet! Vlug geef ik Harry een kus op zijn wang en ren daarna naar de struiken. Ik breek takjes en verspreid ze, ik pluk bloemen en mos en strooi ze uit, net zolang tot ik bij de snelweg kom. Dan ga ik langs de berm terug naar huis. Eenmaal daar schrik ik, de auto staat op de oprit!

Edward POV:
Ik wordt weegetrokken met Louis.
‘Waar moeten we over praten Boo-bear?’ Vraag ik zo onschuldig mogelijk.
‘Jij bent de echte Harry niet! Vertel op, waar is Harry en wat heb je met hem gedaan?!’ Sist hij en hij balt zijn vuist. Ik ben echter sneller en stomp hem in zijn maag. Kreunend valt hij op de grond en ik maak dat ik wegkom. Eerst ga ik nog even langs Zayn.
‘Zayn, ik moet echt gaan nu, het was gezellig!’ Zeg ik en dan ren ik de club uit, naar de auto. Ik scheur weg, naar huis!
Even later rijd ik de oprit op. Ik sla de motor af en ga het huis binnen via de keukendeur, geen May. Ach, alleen maar fijn, kan ik ongestoord aan mijn plan werken! Ik loop meteen door naar mijn werkkamer, onderweg pak ik wat van de koekjes van May. Ik open de deur naar mijn werkkamer en ga zitten aan mijn bureau. Ik pak een papier. Ik maak een lijstje:

- Perry afpakken. Daarna laten verdwijnen.
- Nr. 1 met de andere 2 vriendinnen.
- Concerten geven. Afgang van Harry op het podium.
- Fans uitschelden, bekogelen en dergelijke.


Ik neem een koekje. Maar als ik het koekje in mijn mond heb en erop kauw, spuug ik het uit. Mijn mond brand! Ze heef ter peper in gedaan! Ze weet dat ik gevoelig ben voor pittige smaken! Dan hoor ik de deur zacht op en dicht gaan. Ik been de kamer uit, naar de keuken.
‘May!’ Roep ik kwaad en ik stop vlak voor haar neus.
‘Die koekjes hé?!’ Roep ik. ‘Je verdiende loon!’ Schreeuwt ze in mijn gezicht. Dan geef ik haar een klap in haar gezicht, met mijn platte hand. Ze kijkt me geschokt aan. Mijn handafdruk staat op haar wang, in rode kleur.


Reacties:

1 2 3

Dominique zei op 20 jan 2014 - 20:46:
What the ffff


RivLovee
RivLovee zei op 14 dec 2013 - 19:52:
F*CK YOU EDWARD, SLA MAY NIET!!!!


loveyouxx
loveyouxx zei op 18 mei 2013 - 23:59:
omg, omg, omg, omg, omg.... Dit is echt super!!! Snel verder girl!! Melding???

Xxx


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 11:39:
Wat moet ik hier over zeggen O.o MELDING GURL


Faylinn
Faylinn zei op 18 mei 2013 - 8:43:
Wat is Edward een *pieeeeeeeeeeep* verdomme *piiiiieeeep* klootzak.
zo dat moest er even uit.
May is echt lief voor Harry. hihih.
arme Lou. als hij heg verteld zoi de rest het dan geloven??
hmmm.
snel verder ben benieuwt.