Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 014

Secret lover (-is af-)

18 mei 2013 - 18:39

569

1

220



014

Hope you all like it! laat ook misschien een reactie achter!xx xx

Ik ging naar de stad met mijn moeder. We gingen met de auto omdat het aan het regenen was. Toen we aangekomen waren in de stad deden we de auto in de parkeer plaats en liepen we naar de claire's. Daar hebben ze allemaal One Direction spullen. En verder in de stad hebben ze geen One Direction spullen. Ik liep samen met mijn moeder de claire's in. Mama ik loop al vast naar achteren. ‘’Oke ik kom er aan’’ zei mijn moeder. Ik liep heel snel naar achteren. Ik zag dat er nog een hing. Ik keek snel naar de maat. Ik moest een s/m hebben. Ik keek op het T-shirtje. En zag dat er 158/164 er op stond. Ik moest bijna huilen. Mijn moeder kwam aan gelopen. ‘’En heb je er een?’’ vroeg ze
Ja.. alleen die is veel te klein.. ‘’Ohw.. dat is jammer.’’ Zei mijn moeder.
Maar kunnen we heb dan gewoon niet kopen en dat ik dat plaatje uit knip en op een andere T-shirtje op zet? Vroeg ik. ‘’Dat is een goed idee, jou T-shirtje is het plaatje ook zwart dus je mag deze wel kopen.’’ Zei mijn moeder. Ik was helmaal blij en liep naar de kassa. Gelukkig had ik nog een kortingsbon mee. Het T-shirtje koste namelijk 10.00 en nu met mijn kortingsbon nog maar 5.00.
‘’Hallo, deze doen?’’ vroeg de mevrouw. Ja, graag zei ik. ik gaf direct het kortingsbon. ‘’Dank u’’ zei de vrouw. Ik was helemaal blij. ‘’Dat wordt nu dan 5.00’’ zei de vrouw. Ik keek in mijn portemonnee en zocht naar 5.00. ik pakte het briefje van 5.00 euro. En gaf het aan de vrouw. ‘’wil je het bonnetje ook mee en een tasje?’’ vroeg de vrouw. Ja graag zei ik. en toen ik klaar was met betalen liep ik uit de winkel samen met mijn moeder. Nu moesten we alleen nog een normale T-shirtje kopen.

We liepen naar de h&m. om een normale T-shirtje te kopen. Ik wouw een rode. Met korte mouwen. En gelukkig was die er. En het was mijn maat dit keer. Ik liep weer naar de kassa. Ik moest dit x wel in de rij wachten. Maar die was zo weg.

‘’Hallo’’ zei de jongeman. Hooi.. Ik legde het T-shirtje op de toonbank. De jonge man keek mij aan. volgens mij vond hij me leuk. Maar ik keek niet naar hem. Toen ik klaar was met betalen. Liep ik samen met mijn moeder naar buiten. En gingen terug naar de auto naar huis.

Na een poosje waren we thuis. Ik ging direct mijn T-shirtje maken. Mama waar liggen je naai spullen? Vroeg ik. ‘’In het kastje, in de hal’’ Antwoordde mijn moeder. Ik keek in het kastje en zag dat het er lag. Ik liep naar mijn kamer, met alle naaispullen. Ik knipte de plaatjes van het T-shirtje er af. en naaide heel netjes op mijn rode T-shirtje. Ik had nog wat stof een keer over. Die pakte ik er ook bij ik knipte daar de namen van One Direction uit en nog een paar hartjes. Toen ik het af had paste ik het aan en het stond ook nog eens leuk bij mijn kleren die ik uit had gezocht.

Ik kreeg een berichtje van Kevin:

Heeii,
Ik had tegen iedereen gezegd.
Dat ik jullie met mijn auto kom ophalen.
Morgen rond 10:00 uur.
Anders komen we niet om 13:00 daar.
Xx Kevin.


Het werd al laat ik ging maar eens vroeg slapen.


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 18 mei 2013 - 20:18:
Leukk!xx