Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » Hoemariaa stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

18 mei 2013 - 20:47

888

0

236



Hoemariaa stand alone (persoonlijk)

I hope you like it!

(Dit verhaal is voor de toekomst)

Ik (Hoemairaa 24jaar) met mijn moeder en een paar vriendinnen van mij mee Janita (24) en Elma (24) Naar een Bruidwinkel. In Engeland. Om een mooie Jurk van mij te gaan halen. Want ik ga trouwen. Ik wist in Engeland al een hele leuke Bruid Winkel waar ik een jurk door het raam zag hangen. We hadden een lange reis te gaan maar dat maakte mij niet uit meer. Want dat had ik al vaak gedaan met mijn vriend. Ik ben echt super blij met mijn Vriend. Hij heet Harry Styles. Hij zit in de Boy band: One Direction. Het was al wereld nieuws dat wij gingen trouwen. Dus ik moest ook een beetje vermomd naar Engeland anders herkende iedereen mij, op straat en andere plekken.

We waren aangekomen in Engeland bij de Bruid winkel. We liepen naar binnen en er hingen al mooie jurken. Mijn moeder en vriendinnen. Gingen zitten en ik zocht een paar mooie jurken uit met een vrouw van de winkel. Ik wil graag een witte jurk. En hij moet strak aan de boven kan en dan losser aan de onderkant. En een lange achterkant maar niet al te lang. En waar het strakker zit moeten er steentjes op zitten. Zei ik tegen een vrouw. ‘’Oke, we zullen zoeken.’’ Zei de vrouw. Ik had er al 5 uitgezocht. Ik paste de eerste aan. En liep naar mijn moeder en vriendinnen om te laten zien. Maar die vonden die ook niet echt heel mooi. En zelf ook niet. Ik liep weer terug met de jurk. Die was ook nog eens een keer best zwaar. Bij de twee de en de derde was het ook niet echt goed. En bij de vierde die was super mooi. Het was een jurk precies zoals ik het wou en er zaten nog leuke strikjes op. ‘’Die staat je echt prachtig’’ Zei mijn moeder die bijna moest huilen. ‘’Jah klopt heel mooi’’ Zei Janita. ‘’Ik denk dat deze het aller mooiste bij jou past’’ Zei Elma. Jah klopt. Ik heb nog een jurk te gaan en als deze mooi is. Dan is dit mijn jurk. Ik liep terug met de jurk en paste de volgende aan. Deze was ook heel mooi. Ik ging deze ook laten zien. Maar ik wist het al dit was niet mijn jurk. De vorig is mijn jurk. ‘’Deze is ook heel mooi’’ Zei mijn moeder. Ja klopt. Maar ik ben er al uit. Zei ik blij. ‘’Welke wordt het?’’ Vroeg mijn moeder, Elma en Janita tegelijk. De vorige. Zei ik blij. Ik pas hem nog een keer aan zei ik. En ik liep terug en deed de jurk aan.

Het voelde echt dat deze jurk speciaal voor mij was gemaakt. Ik ging nog een keer laten zien. En zij vonden het ook. Dit was mijn jurk! Ik kreeg er nog van die vrouw een sluier. Op mijn hoofd. Ik kreeg tranen van blijdschap in mijn ogen. Ik gaf een knuffel aan mijn moeder die ook al zat te huilen en mijn vriendinnen. Ik deed mijn jurk weer uit en ging het betalen. De jurk werd dan ook met de post naar Nederland gestuurd. Daar had ik alle vertrouwen in.

Die dag gingen we naar huis. Terug naar Nederland. Onder weg gingen we nog in een hotel slapen. We hadden tegen Harry gezegd dat we ergens heen gingen en hij kon toch niet mee want hij moet optreden, in het buitenland. Hij was dan ook pas morgen thuis. Dus we konden nog wel onderweg ergens in een hotel slapen. De volgende dag gingen we weer verder reizen naar Nederland. De dagen gingen voor bij. We hadden alles geregeld. En vandaag gaan we trouwen. We hadden een hele mooie kerk uit gezocht om te gaan trouwen. Het was echt super mooi aangekleed. Dat had ik gisteren al gezien. Ik moest me al gouw klaar maken. Er waren allemaal mensen hier die mijn make-up aan doet en mijn haar doen. En mijn vriendinnen hielpen met de jurk. Ik keek naar de tijd de klok tikte door. Het was al bijna tijd en ik was al bijna klaar. Over 5min kwam mijn vervoer al. Het was een super gave limousine. De 5min waren al snel voorbij. De limo stond klaar. En ik was ook klaar. Ik liep naar beneden. En daarna aar buiten er waren allemaal mensen die zaten te kijken. Ik liep snel naar de limo. Ging de limo zitten.. En ging naar de kerk iedereen was er bijna. Ik moest nog even wachten. En ik mocht na een poosje uit de limo. Ik moest men vader vast houden en door het midden van de kerk lopen. Allemaal mensen die we uit hadden genodigd keken mij aan. Het was echt super leuk. Ik zag Harry staan. Hij mocht alleen nog niet omdraaien. Dat mocht hij pas als ik er bij was.

Ik was vooraan en mijn vader liet me los. Ik mocht naast Harry gaan staan. En hij keek naar mij hoe mooi ik was. De man deed een preek en toen moesten we hem na zeggen. Toen het klaar was gaven we elkaar een ring. De man die ons ging laten trouwen zei: Je mag de Bruid Kussen. En daar gingen we onze lippen kwamen tegen elkaar aan.

En Vanaf nu heet ik Hoemairaa Styles.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.