Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One day at a time [end] » It'll be oke

One day at a time [end]

18 mei 2013 - 23:33

1413

10

492



It'll be oke

Heeeeeyy mensen, Ik heb echt al zo lang niks gepost voor dit verhaal.... En ik vind het echt heel erg. Maar ik heb gewoon niet zoveel inspiratie meer voor dit verhaal. Wat inhoudt dat ik waarschijnlijk hierna nog maar één hoofdstukje ga posten, en dat het verhaal dan afgelopen is. Maar ik blijf wel door schrijven, namelijk aan mijn SA's en mijn persoonlijke verhaal <33 Enjoy this chapter <33 xXx

‘Eleanor!!!!!!!!’ Ik ren naar beneden en spring haar om de hals. ‘Air,’ piept ze. Ik grinnik.
‘Sorry.’ We lachen en arm in arm lopen we de woonkamer in. ‘Hebben de dames zin om te shoppen?’ vragen Zayn en Louis lachend. Ik ga op Zayn’s schoot zitten en leun tegen hem aan. Hij geeft me een kus op mijn lippen, en nog steeds vliegen de vlinders rond in mijn buik.
Ik hum. ‘Nicotine nodig?’ fluister ik in zijn oor. ‘Eigenlijk wel, maar ik heb jou,’ fluistert hij.
Ik geef hem een lange kus op zijn mond, en sta dan op. ‘Louis, you’ll watch him for me right?’ Hij lacht en knikt. ‘Maar…’ zegt Zayn. ‘Als je een kusje wilt kan je twee dingen doen, of Louis er eentje geven of wachten tot ik terug ben.’ ik grinnik, geef hem snel nog een kusje en loop dan met een lachende Eleanor de deur uit.
In het pashokje draai ik een rondje om mijn as. ‘El, ik weet het niet hoor.’ Ze doet de het deurtje met een ruk open. Met haar mond een beetje open kijkt ze me aan.
‘Yas, hij staat je beeldig. Straks moet ik nog huilen, en het is niet eens je bruiloft.’ Ze pinkt zogenaamd een traantje weg, en een glimlach verschijnt op haar zeg. ‘Is het niet to much voor een award show?’ ‘Helemaal niet!’ Ik bijt op mijn lip. Wat gaan Zayn er van vinden? Wat gaan de fans van me vinden…? ‘Yasmine, niet gaan doemdenken. Ik zie het aan je hele gezicht. Kom! Trek de jurk uit, koop het, en dan gaan we sieraden zoeken!’ Ze grijnst. Ze kent me echt heel goed. Het hokje doe ik weer dicht, en voorzichtig trek ik de jurk weer uit. Snel schiet ik mijn normale kleren weer in en loop het pashokje uit. ‘Kom, je hebt Zayn’s pasje toch gekregen?’ Ik knik. Zayn had mij zijn creditcard gegeven zodat ik kon gaan shoppen voor de show. Ik weigerde, maar hij stond erop. Volgens mij voelt hij zich nog steeds een beetje schuldig.

Voorzichtig hang ik de jurk in Zayn’s kast. De sieraden die ik had gehaald, een armband met steentjes en oorbellen, leg ik op het nachtkastje. Twee armen slaan zich om me heen. Ik leg mijn armen erop. ‘Ben je er blij mee?’ fluistert hij in mijn oor. ‘Heel erg.’ Ik draai mijn hoofd om, zodat ik hem een kus kan geven. ‘Hebben jij en Louis je nog kunnen vermaken?’ vraag ik lachend. Een grijns vormt zich op zijn gezicht. ‘Tja, jij kan natuurlijk veel beter zoenen, maar Louis kan het ook wel redelijk.’ Ik lach en duw hem van me af. ‘Owh echt??’ Ik leg mijn armen zijn nek. Zijn handen op mijn heupen. Zijn lippen drukt hij gepassioneerd op de mijne.
Hij legt mijn benen om zijn middel. Ik leg mijn armen steviger om hem heen. Voorzichtig loopt hij richting het bed, en legt me neer. Ik kijk omhoog, zijn ogen kijken me aan. Ik leg mijn hand achter zijn nek, en druk mijn lippen weer tegen die van hem.

Ik open mijn ogen. Felle zonnestralen komen me tegemoet. Automatisch vormt zich een glimlach op mijn gezicht, mijn gedachten teruggaand naar gisteravond. Het was geweldig.
‘Goodmorning beautiful.’ Een sexy ochtendstem. Ik draai me om, en kijk recht in de ogen van het perfecte vriendje. ‘Goodmorning.’ Hij geeft me een kusje op mijn voorhoofd en staat langzaam op. ‘Hoe laat is het?’ vraag ik, nog steeds een beetje in gedachten. ‘Het is twaalf uur.’ ‘En hoe laat moeten we bij die show zijn?’ ‘Half vijf.’ Ik schiet omhoog.
‘Wat?!’ Hij grinnikt. ‘Had ik je eerder wakker moeten maken?’ ‘Ehmm ja!!’ Snel stap ik het bed uit, en loop de badkamer in. ‘Ik ga even snel douchen, oke?’ ‘Go ahead.’ Hij knipoogt en ik voel het bloed naar mijn wangen stromen. Ik doe de deur dicht, kleed me uit en draai de kraan open. Het warme water sijpelt langs mijn lichaam. Ik pak mijn favoriete douchegel, en zeep me helemaal in. Het zelfde gebeurt me mijn haren, alleen dan met shampoo. Ik zie het sop langzaam richting het putje gaan. Snel spel ik mijn haren uit en draai de kraan dicht.
Ik wikkel een handdoek om me heen en loop de kamer weer binnen. Zayn kijkt me aan en bekijkt me van top tot teen. ‘Kan je het goed zien?’ vraag ik lachend. Hij staat op en komt voor me staan. ‘you’re perfect.’ Een blos vormt zich op mijn wangen en hij geeft me een kusje op mijn lippen. Ik pak een badjas, trek hem aan, en loop de kamer uit richting de keuken. Ik snij wat aardbeien en leg het op een paar beschuitjes. Met twee borden en twee dampende koppen thee loop ik weer naar boven. ‘Breakfast is here.’ Een glimlach vormt zich op zijn gezicht, en ik leg de borden op zijn bed. De mokken op de grond.

Ik leg de borden op elkaar en de mokken erboven op. ‘En nu, moet ik me echt gaan omkleden en mijn haar en make-up gaan doen.’ Hij staat op, geef me een kus, en loopt dan de kamer uit.
Voorzichtig pak ik mijn jurk uit de kast. http://www.lightinthebox.com/nl/PEMBA---Avondjurk-van-Chiffon_p205844.html. Ook mijn sieraden pak ik. De ketting die ik zou gaan dragen had ik al om. Namelijk de ketting die ik van Zayn heb gekregen. Ik trek de jurk aan. Hij is echt heel mooi. In mijn haren maak ik een lichte slag. Nu alleen nog mijn make-up. Na zo’n half uur ben ik eindelijk klaar. http://picasaweb.google.com/lh/view?q=Yasmine%27s+look.%28FF%29&psc=G&filter=1#5879423794660582546
Ik kijk op de klok. Half vier. Ik loop de kamer uit, en voorzichtig loop ik de trap af, waar Zayn al op me staat te wachten.

Zayn’s POV

De wijzers van de klok wijzen half vier aan. Ik hoor gestommel bovenaan de trap. Dan komt ze naar beneden lopen. Gehuld in een roze jurk. Ze ziet er prachtig uit. Ze komt voor me staan. ‘Wat vind je ervan?’ ze kijkt naar de grond. ‘Je bent prachtig. They’ll love you,’ fluister ik in haar oor. ‘I love you.’ ‘I love you to, forever.’ Ik geef haar een zacht kusje, en hand in hand lopen we richting de limousine die voor de deur stond. Paul doet de deur open, en we stappen in. Wij waren de laatste die werden opgehaald. De rest zat al allemaal in de limo.
‘Yasmine!!’ hoor ik de meiden tegelijk gillen. Ze gaan naar haar toe en geven haar een knuffel. ‘Heey!’ We begroeten de rest ook en gaan in een hoekje zitten. Ik leg mijn arm om haar schouders. Iedereen praat druk over de award show. Alleen Yasmine is een beetje stil.
‘Gaat het wel?’ vraag ik bezorgd. Ze kijkt me met aan. Haar groenbruine ogen boren zich in de mijne. ‘Zayn, ik ben nerveus. Ik ben dit niet gewend,’ zegt ze zachtjes. ‘Het komt goed,’ fluister ik in haar oor. ‘Eerst loop je gewoon naast mij. We leggen een klein interviewtje af, en lopen weer verder. Dan ga jij samen met de andere meiden over de rode loper. Als dan alle groepfoto’s zijn gemaakt, loop je alleen verder tot je binnen bent. Daar wacht ik op je.’
‘Oke…’ ze is echt bang. Vandaag zou onze relatie namelijk openbaar gemaakt worden. Ik snap heel goed dat ze bang is. De fans kunnen soms best wel moeilijk zijn. ‘We zijn er!’ hoor ik Paul roepen. Yasmine kijkt me verschrikt aan. ‘Ik blijf bij je. Onthoud gewoon wat ik heb gezegd.’ Ik geef haar een kus op haar haren. Eerst stapt de rest uit, en als laatste ik en Yasmine. We stappen uit, mijn arm om haar middel. Direct komen er mensen naar ons toegelopen. Ik kijk naar Yasmine, die me een knikje geeft en dan een glimlach op haar gezicht plant. Ik geef haar een kus op haar lippen. Een twinkeling in haar ogen.
‘Zayn, wie is dit meisje?’ ‘Dit meisje,’ zeg ik lachend, kijkend van de camera naar Yasmine, ‘ is mijn vriendin Yasmine.’ Het vrolijke geluid van de fans lucht me op. Ze gillen en roepen onze namen. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik naar Yasmine, die duidelijk opgelucht is. We lopen weer verder, stoppen af en toe voor een praatje of foto, en dan moet ik naar de jongens toe. ‘Lukt het je verder alleen af?’ ze knikt dapper, en ik geef haar nog snel een kusje op haar lippen. Dan loop ik naar de jongens, die me met een glimlach aankijken.


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 21 mei 2013 - 7:13:
Aaww
lief!
snel verder!


Maureennx
Maureennx zei op 20 mei 2013 - 13:37:
Neeee pleaase. niet stoppen!
meldingg hihi


Aimeery
Aimeery zei op 19 mei 2013 - 21:04:
ahw GO ON!


Team1D
Team1D zei op 19 mei 2013 - 15:44:
NIET STOPPEENN er moet nog wat schokkends gebeuren

die jurk is echt mooi en 80% korting


Janitaa
Janitaa zei op 19 mei 2013 - 11:40:
Leukk!!
Xx