Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H5

De ontmoeting (AF)

21 mei 2013 - 17:36

699

1

345



H5

Een wat kleiner hoofdstuk, maar alsnog; enjoy! :)

Ik sta voor het café en heb zin in een cocktail. Ik ben zenuwachtig. Straks is het zover! Dan heb ik een afspraakje met Hailey! We lopen naar binnen en ik loop rechtstreeks naar de toiletten. Daar bekijk ik mezelf nog een keer. Ik moet er natuurlijk perfect uitzien! Ik ben tevreden en loop terug naar Sara.
,,Je ziet er goed uit hoor." Sara kijkt me aan en geeft me mijn cosmopolitan. Ik knik tevreden en neem een slokje van mijn cosmopolitan. De dj begint te draaien en 'She's not afraid' van One Direction komt uit de boxen. Ik vind dat echt een heel goed nummer en trek Sara mee de dansvloer op. Eigenlijk dans ik nooit, maar vanavond maak ik een uitzondering. Hailey zag er wel uit dat ze danst. Na het lied zie ik Hailey binnenkomen. Mijn hart bonkt harder dan normaal en ik voel vlinders in mijn buik. Ik loop naar haar toe. Als Hailey me ziet, kijkt ze me lief aan.
,,Hé, je bent er." Zeg ik blij en kijk haar aan.
,,Ja." Ik zie dat ze niet goed weet wat ze allemaal moet zeggen. Volgens mij is ze ook een beetje zenuwachtig, tenminste zo ziet het eruit.
,,Ik ben blij dat je er bent." Begin ik en daarna komt het verhaal vanzelf. Ze luistert aandachtig en praat met me mee. Na een half uur gepraat te hebben en we twee cocktails op hebben, raakt ze heel eventjes mijn hand aan. Nu is Hailey wel heel dichtbij! Ik kijk haar aan en wordt een beetje rood. Ze is ook zo leuk! ,,Je ziet er leuk uit. Die pumps passen perfect bij je Ana Alcazar jurk." Ik bekijk haar van boven naar beneden. ,,Je ceintuur, benadrukt je taille extra goed." Ik zie dat ze een beetje rood wordt, maar ik durf nog niet te zeggen dat ik haar leuk vind.
,,Kom, we gaan dansen!" zegt ze als ze 'What makes you beautifull' hoort en trekt me de dansvloer op. Het voelt alsof ik zweef. Ze heeft mijn handen vast en we dansen samen het hele liedje. De avond gaat veel te snel voorbij, want voor ik het weet is het twee uur 's nachts.
,,Bedankt voor deze avond." Zegt Hailey tegen me en omhelst me. Ik voel mijn wangen gloeien. Ze omhelst me! Ik word stil en krijg een kleur. Hailey loopt het café uit en ik kijk haar na. Ze is geweldig en vandaag heeft ze me omhelst! Samen met Sara loop ik weer naar huis.

Als we bij mijn huis aangekomen zijn, pompen Sara en ik haar luchtbed op.
,,Ik heb er zoveel zin in." Sara ploft op mijn bed.
,,Ja, ik ook. Maar nu lig je op mijn bed!" Ik gooi lachend een kussen naar haar hoofd. Sara ligt in een deuk en gooit het kussen terug. Ik kleedt me om en pak mijn mobiel uit mijn tas. Maar dan voel ik een briefje in mijn tas zitten.
,,Oeh, van wie is dat briefje?" Sara zit er al met haar neus bovenop.
,,Geen idee."
,,Maak dan open!" Sara pakt het briefje uit mijn handen. ,,Dan doe ik het wel." Zegt ze en vouwt het open. Dan valt haar mond open.
,,Wat? Wat is er?" vraag ik aan haar.
,,Iemand vind je leuk." Sara geeft me het briefje en ik kijk wat erop staat: Hoi Julia. Ik vond het erg gezellig vanavond. Zin om morgen af te spreken? App me maar, 0684126623. Xx Hailey. Mijn ogen worden groot, mijn mond valt open en mijn hart klopt in mijn keel. Hailey wilt nog een keer met me afspreken! Ik wil het van blijdschap uitschreeuwen, maar dat doe ik niet. Het is half drie 's nachts, dan maak ik mijn ouders wakker en daar zijn ze niet blij mee. Snel voeg ik Hailey toe op whatsapp. ,,Ga je haar appen?" Sara kijkt me aan.
,,Natuurlijk, maar niet nu. Nu wil ik slapen." Ik ga in bed liggen en Sara gaat op haar luchtbed liggen. Ik ben echt blij dat zij mij haar nummer gegeven heeft! Ik zou dat echt niet durven! Sara en ik zijn zo moe, dat als we het zachte kussen voelen gelijk in slaap vallen.


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 27 mei 2013 - 0:27:
Ahw! SO CUTEE!