Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Friends or more...|| Louis Tomlinson [Afgerond] » Hoofdstuk 33

Friends or more...|| Louis Tomlinson [Afgerond]

22 mei 2013 - 17:21

944

15

594



Hoofdstuk 33

Hellooooo. Oke, blijkbaar vinden mensen deze fic leuk, want ze beginnen wat stalkerige trekjes te vertonen. *slik* Daarom zet ik maar snel weer een nieuw hoofdstukje online for you guys. Oh, en zeg eens eerlijk; Wat vinden jullie nou zo leuk aan deze fic? I'm curious ._. OMG DEZE >._. < IS ZO SCHATTIG!! ok, sorry, ik werd afgeleid c: xoxo'tjes Me.

Silvanita POV
Armen liggen om mijn middel, een ademhaling strijkt over mijn nek en angst overspoelt me.
Is dit weer Niall? Of Thomas? Of is het een nachtmerrie? Ik probeer na te denken, maar mijn gedachtes zijn nevelig. Langzaam komen stukjes naar boven drijven.
Louis, het is Louis. Hij is gister ontwaakt. Een glimlach siert mijn lippen en ik draai me om.
Een bekend gezicht komt in mijn blikveld. Louis, het is Louis. Mijn glimlach wordt breder en ik zucht.
Ik raak hem nooit meer kwijt. Nooit, want hij heeft me gisteren verteld dat ik met hem en de jongens mee naar London ga.
Ik, naar London! Dan kan ik Faraya meteen wat vaker zien.
Dan betrekt mijn gezicht. Carola blijft hier. Nee, nee! Carola en ik zijn al vriendinnen sinds de kleuterschool. We kunnen niet uit elkaar gaan. De twijfel. Met Louis mee en Carola achterlaten of hier blijven en Louis gaan missen. Ik denk aan Carola, wat zou zij zeggen als ze nu hier was?
Waarschijnlijk zoiets als, ga gewoon! Het is Louis, de liefde van je leven! Ik knik, dat klinkt wel als iets dat zij zou zeggen. Mijn gedachtes laat ik voor wat het is en ik kijk weer naar Louis’ gezicht.
Hij ziet er zo lief uit. Ik kan hem wel zoenen. Weet je wat? Ik doe het gewoon. Zachtjes plaats ik mijn lippen op die van hem en zoen hem. Zijn lippen krullen op en hij zoent me vrolijk terug. Zijn armen slaat hij steviger om me heen en ik wordt dicht tegen zijn lichaam aangedrukt.
Zijn lippen beroeren enthousiast de mijne en ik glimlach. Dan trekt hij zich terug en glimlacht.
‘Goeiemorgen.’ Ik lach zachtjes. ‘Een hele goede morgen.’ Hij lacht ook en geeft me weer een zoen.
‘Ik heb dit zo gemist.’ Zegt hij terwijl hij me dicht tegen zich aandrukt. Ik nestel me tegen zijn warme borst en zucht. ‘Ik ook.’
Zo blijven we een tijdje in stilte liggen, het is fijn. Ik kan zijn hartslag horen en zijn rustige ademhaling strijkt over mijn wang. Dan besluit mijn maag om er een grondig einde aan te maken, hij gromt.
Louis schiet in de lach en al gauw lach ik mee. ‘Blijkbaar heb ik honger.’ Louis lacht. ‘Blijkbaar.’
Ik zucht diep en kijk Louis aan. ‘Wil je me dan loslaten?’ Hij knikt en haalt zijn armen weg. Ik zucht nog eens en stap dan uit bed. Ik draai me om en kijk naar Louis, ook hij is uit bed.
Mijn ogen glijden langs zijn lichaam en ik bijt op mijn lip. Hij ziet het en komt naar me toe.
‘Like what you see?’ ik glimlach. ‘Yeh.’ Hij glimlacht ook en pakt mijn hand, die legt hij dan op zijn borst. Ik spreid mijn vingers en kan zijn hart voelen kloppen. ‘Het klopt alleen voor jou.’ zegt hij.
Verbaasd kijk ik in zijn ogen, maar hij meent het. Ik bloos en hij geeft me een zoen.
‘Laten we gaan ontbijten.’ Ik knik en met zijn tweeën gaan we op weg naar de keuken.

Louis POV
Vol liefde kijk ik naar Silvanita, ik heb haar gemist. Ze loopt voor me uit naar de keuken.
Als we langs de logeerkamer komen hou ik haar tegen. Ik gebaar naar de deur en haar ogen beginnen te glinsteren. ‘Ik doe Zayn, jij Harry.’ Ik knik en zo zachtjes mogelijk open ik de deur. Ze tilt haar hand op. ‘Drie, twee een.’ Tegelijkertijd springen we op ze en gillen keihard. Ze schreeuwen en Silvanita en ik lachen ons dood. ‘Jullie gezichten!’ lacht ze. ‘Onbeschrijfelijk!’ vul ik aan. Harry en Zayn kijken ons woedend aan. Silvanita en ik lachen nog steeds en uiteindelijk lachen Zayn en Harry mee.
‘Op jullie kunnen we niet boos blijven.’ Zegt Zayn. Silvanita en ik geven elkaar een high five en lopen dan de kamer uit. ‘Dadelijk ontbijt jongens!’ roept ze nog.
We lopen verder door de hal en komen uiteindelijk in de woonkamer. Liam en Niall zijn al op en zitten te kaarten. ‘Goeiemorgen.’ Begroet ik ze. ‘Mogge.’ Antwoorden ze.
Silvanita loopt door naar de keuken en ik ga bij de jongens zitten. ‘Can I join?’ vraag ik.
Ze knikken en Liam deelt de kaarten. Het vrolijke geklingel van servies klinkt uit de keuken en het stromende water van de douche klinkt door het huis. Harry komt met alleen zijn joggingbroek aan de woonkamer in. Zayn staat dus onder de douche. Ik kijk naar Silvanita en zie dat ze bloost. Ik grinnik en loop naar haar toe. ‘Wat is er?’ ze lacht verlegen. ‘Jullie zien er gewoon zo goed uit in joggingbroeken.’ We lachen zachtjes en ik knuffel haar. Samen kijken we naar Liam, Niall en Harry die, allemaal zonder shirt, zitten te kaarten. ‘Ik begrijp wat je bedoeld.’ Fluister ik in haar oor.
Ze strijkt gedachteloos over mijn borst. Haar hand stopt even bij het litteken. ‘Het zet er best stoer uit zo.’ Zegt ze. Ik grinnik. ‘Dar hou je wel van hè? Stoere mannen.’ Ze grinnikt ook.
‘Alleen als jij het bent.’ Ik buig me naar haar toe en geef haar een teder kusje op haar voorhoofd.
Ze grinnikt en strijkt weer over mijn borst. ‘Je ziet er goed uit. Veel gespierder dan vroeger.’
Ik knik. ’Tja, wat verwacht je dan. We springen en rennen wat af op tours en in videoclips.’
Ze knikt. ‘Ik weet het, maar ik wist niet dat je daarvan er zo uit kon gaan zien.’
Ik lach. ‘Ik ga ook nog naar de sportschool hoor.’ Ze rolt met haar ogen. ‘Alsof ik dat niet wist.’
We grinniken even en zoenen elkaar. ‘Hee! Krijgen we nog ontbijt of hoe zit dat?’ vraagt, wie anders, Niall. Silvanita glimlacht naar hem. ‘We gaan onmiddellijk beginnen, Sir.’ Niall grijnst.
‘Mooi zo.’
‘Ik help je wel.’ Zeg ik en samen gaan we verder aan het ontbijt.


Reacties:

1 2 3

tamarastyles
tamarastyles zei op 31 mei 2013 - 17:10:
ik like this story omdat jij het schrijft
nee even serieus, ik vind dit een super verhaal omdat
je alle karakters zo goed beschrijft,
en je laat mij voelen wat silvanita, louis en de rest voelt
het mooiste eraan is dat het over one direction gaat
maar dat komt omdat ik gewoon een superfan (directioner) ben!
super ga vooral door!!!
X tamara


1Dlover
1Dlover zei op 26 mei 2013 - 10:37:
aawww
cute!


Aimeery
Aimeery zei op 24 mei 2013 - 16:56:
GEWELDIG! soory voor de late reacties... maar ik heb het zooooo druk... ik doe echt mijn best om alles te lezen... maar dat lukt niet altijd... maar... ga zo door!


MarissaChan4
MarissaChan4 zei op 23 mei 2013 - 19:34:
Zooo cutee!!!
Snel verder

Melding!!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 22 mei 2013 - 22:21:
They are just too cute to describe! <33

Let wel op bij citaten. Als je er nog iets achter zet van fluistert hij, dan moet je binnen de aanhalingstekens nog een komma zetten, en daarna verder gaan met een kleine letter.