Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 015

Secret lover (-is af-)

22 mei 2013 - 21:15

575

0

160



015

daar is die dan weer! Hope you like it! xx

Ik werd wakker. En was helmaal hyper. Ik dacht alleen maar: IK GA NAAR ONE DIRECTION! Verder dacht ik niks. Maar ik dacht ook: Er zitten meiden achter die jongens aan. En ik ben er gewoon bevriend mee. En hun niet. Ik stapte uit mijn bed. En deed mijn kleding aan die ik had uitgekozen voor vandaag. Ik liep naar mijn spiegel om te kijken als dit echt leuk was. Nu alleen nog een tasje. Die had ik nog niet gepakt. Ik zacht door mijn hele stapel tassen. En koos de mooiste er uit, die ook bij mijn kleding mooi stond. En waar mijn mobiel en camera in kon. Ik was helemaal klaar. ik keek op mijn klok, het was al 9:00. over 1 uur kwam Kevin al. Dus ik moest al een beetje op schieten. Ik deed snel wat make-up op. En deed het ook in mijn tasje. Voor de zekerheid, dat het niet uitloopt. Ik pakte mijn camera en deed het er in. Voor de zekerheid keek ik of de batterij niet bijna leeg was. En dat was die gelukkig niet. Opeens hoorde ik mijn moeder schreeuwen. ‘’Lieverd kom je de tafel dekken, of ben je te druk nu bezig?’’ Zei mijn moeder schreeuwend. Ik ben nu een beetje druk bezig, kan jij het doen? Schreeuwde ik naar benden. Ik hoorde niks meer dus ik dacht die gaat het vast en zeker wel doen voor mij. Ik pakte mijn mobiel die aan de oplader lag. En deed die van de oplader af. Het was al 100% dus die was vol. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik al een berichtje van Kevin had gekregen.

Heeii, Schatje.
Ik had gisteren ook aan Valentijn gevraagd, dat moest ik je nog vertellen.
Ik heb super veel zin in vandaag.
En ik zie je weer!
I love you!!xx
Xx Kevin.


Ohw ja dat was ik bijna vergeten, om nog te vragen aan Kevin als hij dat goed vond van dat we eerder gingen. Ik liep naar beneden met mijn mobiel in mijn hand. En keek op twitter en allemaal andere dingen die ik altijd als ik wakker was bekeek. Ik tweete:

Zo zin in vanavond! Naar One Direction! In de Ziggo Dome! En ik en mijn vrienden (omdat we ze kennen) mogen eerder komen!! Zo zin in! Kan niet wachten!.

Toen ik beneden was de tafel al gedekt. Mijn lieve moeder had het al vast klaar gezet. Ik was echt te druk. Na het ontbijt was het al bijna tijd om weg te gaan. Een paar min later ging de bel. Ik liep naar de deur en zag dat het Kevin was. Ik heb je gemist! Ik gaf Kevin een knuffel, met een kusje. ‘’Ik heb jou ook gemist lieverd’’ Zei Kevin. Ik zal even tegen mijn moeder zeggen dat ik ga. En ik pak mijn spullen zei ik tegen Kevin. ‘’Oke, ik wacht wel’’ zei hij. Ik rende naar mijn moeder die net naar boven was gegaan. Mama, ik ga zei ik blij. ‘’Oke, veel plezier!’’ Zei mijn moeder blij. Ik rende snel de trap af. En pakte mijn spullen en ging naar Kevin. Die bij de deur op mij stond te wachten. Sorry, dat het een beetje lang duurde zei ik tegen Kevin. ‘’Geeft niet, zullen we gaan?’’ Vroeg Kevin. Ja, is goed zei ik. Ik deed de deur achter me dicht en ging met Kevin mee in zijn auto. Eerst gingen we naar Amy. Zei woonde het dicht bijzijnde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.